Match: Roma-Torino (Serie A) | Speltips: Torino över 0,5 | Odds: 1,50 | Spelstopp: 18:00 | Spelbolag: COMEON

Söndagens finaste dubbelvirke hittar vi i mötet mellan Roma och Torino.

Under lördagen tipsade jag om ett klockrent lir – att Sporting Gijon skulle sätta minst en kasse mot Atletico Madrid till fantastiska 1,76. Satt riktigt skönt. Det var ett överodds deluxe med tanke på Gijons hemmastatistik mot Atletico Madrid, det känns som att bolagen tenderar att underskatta de “mindre” lagen när de ställs mot större lag, är man insatt och har koll på lagen i fråga så finns det verkligen guldklimpar att hitta. Här tror jag mig ha hittat söndagens finaste dubbelvirke.

Jag riktar jag blickarna mot Serie A och mötet mellan Roma och Torino, här har jag hittat ett riktigt fint spel – att Torino lyckas hitta nätet till klockrena 1,50. Det här är vad jag kallar för dubbelvirke. Ingen kan ha missat Torinos framfart i Italien den här säsongen, och en spelare som verkligen stuckit ut är anfallaren Andrea Belotti som med sina 17 mål ligger trea i skytteligan, ett mål bakom Edin Dzeko och två mål bakom Gonzalo Higuain. Det har ryktats ordentligt kring italienaren som haft ett riktigt lyckat år, de riktigt stora klubbarna står knackar på dörren. Prislappen? Den ryktas ligga på sinnessjuka €70 miljoner. Smaka på den.

Torino har lyckats hitta nätet i åtta av de tio senaste matcherna, och här tror jag trion Falque-Belotti-Ljajic kan göra livet surt för Romas backlinje. Torino har dessutom lyckats göra mål i åtta av de tio senaste mötena mot Roma, senast blev det seger med 3-1 och visst var det Belotti som inledde målskyttet. Nya mål av Belotti att vänta?

Torino över 0,5 spikas alla dagar i veckan till fina 1,50. Vad tycker ni om denna guldklimp?

Kampanj: Alla nya spelare får 400 kr i bonus + en gratis Premier League-halsduk när man sätter in 100 kr på ComeOn