Betser League är ett nytt koncept där du får poäng för dom matcherna du sätter och går “upp i rank”. Du belönas alltså för din framgång och målet är att nå högsta divisionen där du vinner riktiga pengar (20 000 kr). Eftersom Betser är ett nytt bolag är det inte så svårt att ranka upp om du är duktig! Signa upp här.

Du deltar i Betser League när du placerar ett kvalificerat bet. Ett kvalificerat bet är ett spel för minst 5 € med minimum odds 1.25.
Vinnande bets ger dig poäng baserade på dina odds. 2.22 odds ger exempelvis 2.22 ligapoäng.

Man klättrar i divisionerna genom att hamna på 1:a eller 2:a placering efter en avslutad säsong. Då blir du uppflyttad till nästa division. 9:e till 14:e placering flyttas ner en division. Hur kul låter inte det? Signa upp idag och börja redan nu med att klättra i divisionerna innan det är för sent! Signa upp här.

Utöver det så har Betser asgrymma funktioner & kampanjer

✅ FULL CASH-OUT! Betser har sedan Januari nu löst så att du har full cash-out på både singlar och kombospel.
✅ TRÖTT PÅ NOLL-NOLL? Hos Betser får du pengarna tillbaka på ditt första 1X2 Fulltidspel som slutar 0-0 i English Premier League. Pengarna tillbaka får du i form av ett free bet upp till 25 €.
✅ NO BRAINER! Betta på att det blir ett rött kort i matchen mellan Atletico Madrid och Barcelona imorgon (26/2). Blir det inget rött kort, så får du pengarna tillbaka upp till 25 € i form av ett Free Bet. Det är en riktig No Brainer!

Signa upp här: Signa upp här. Fortfarande inte övertygad? Det kommer mera.

✅ DUBBEL OCH TRIPPELERBJUDANDE! Spela på vem som gör första målet i en Premier League-match. Gör samma spelare 2 mål i matchen dubblar vi dina odds medan ett tredje mål innebär att vi tredubblar dina odds. Den maximala utbetalningen är 1 000€ per dag i rena cash!
✅ COMBOFÖRSÄKRING! Placera en femvalskombination i helgen. Förlorar endast ett av dina spel får du pengarna tillbaka på måndag. Du får dina pengar tillbaka i form av ett free bet upp till 25€.
✅ BALLS & BRAINS POÄNG! Betser belönar sina spelare på ett grymt sätt. Dina bets blir till poäng i form av Balls & Brains. För varje 5€ du satsar belönas du med Balls (odds 8.0 eller högre) eller Brains (odds 1.25 – 7.99). Spendera sedan dina Balls & Brains på free bets och free spins i vår Shop.
✅ VÄLKOMSTERBJUDANDE! Självklart har även Betser en bonus på 100 % upp till 1000 kr och 50 free spins på din första insättning. Din bonus gäller både sportsbetting och casino men dom har lite högt omsättningskrav på 6 ggr insättning + bonus till minsta odds 1.8.

Betser byter ut sina kampanjer lite då & då så se till att signa upp nu för att utnyttja dessa. Signa upp här.
Är det något du undrar över eller vill du säga något? Skriv det direkt i tråden så svarar jag!