Det nylanserade svenska spelbolaget Betser fortsätter att skämma bort sina kunder med återkommande erbjudanden, nu är det dags igen. Med start från och med idag (fredag) får du upp till 25€ som ett “freebet” om laget du spelar på inte vinner matchen, detta gäller de utvalda matcherna nedan.

Följande bets kommer att räknas i denna kampanj:

* Spel på Finland i 1X2 Fulltidsmarknad i matchen Turkiet vs Finland i VM-kvalet i fotboll, placerad innan matchstart på fredagen den 24 Mars kl: 18:00, kommer att räknas i denna kampanj.

* Spel på Sverige i 1X2 Fulltidsmarknad i matchen Sverige vs Vitryssland i VM-kvalet i fotboll, placerad innan matchstart lördagen den 25 Mars kl: 18:00, kommer att räknas i denna kampanj.

* Spel på Norge i 1X2 Fulltidsmarknad i matchen Nordirland vs Norge i VM-kvalet i fotboll, placerad innan matchstart söndagen den 26 Mars kl: 20:45, kommer att räknas i denna kampanj.

Reglerna är enkla; Lägg minst 5€ på antingen Sverige, Finland, Norge eller varför inte alla tre? Spelet/spelen skall läggas som singlar för att gälla och du kan maximalt få 75€ (25€/match) i “freebets” om du spelar på alla tre matcher. Du får alltså tillbaka din insats som ett “freebet” om laget du spelat på INTE vinner matchen. Fullständiga regler och villkor finns att ta del av på Betsers hemsida.

Gör som oss – signa upp och ta del av erbjudandet hos Betser!