Match: Villareal-Sevilla (La Liga) | Speltips: BLGM | Odds: 1,65 | Spelstopp: 22:14 | Spelbolag: LeoVegas

Var det bara jag eller gick det för fler spelare åt skogen igår med det ni la? För mig personligen så gick verkligen ingenting vägen under gårdagen, trots att lördagar brukar vara de bästa dagarna.

Hemmalaget Villareal har inte fått den försäsongen eller starten på ligan som man kanske önskat, i skrivande stund har man inte tagit en seger på hela 6 matcher. Det är ett facit som är otroligt ovanligt för ett annars duktigt Villareal som ofta är med i övre halvan av tabellen och krigar. Man åkte även ut ur Champions League kvalet mot ett skadedrabbat Monaco som på förhand var stora underdogs. Visserligen har man en hel del viktiga spelare som är på skadelistan men har man verkligen inte bättre reservspelare än såhär? Jo, jag tror faktiskt det men man har inte fått den starten som önskats men jag tror man snart kommer vakna till liv. I premiären mot Granada spelade man 1-1, ett resultat som i mina ögon var helt rättvist sett till antalet farliga lägen och skott på mål. Det är dock ett resultat som Villareal verkligen inte ska vara nöjda med om man vill vara med i toppen under säsongen.

Sevilla är som alltid väldigt bra och spelar framförallt en fantastiskt rolig fotboll, det såg vi inte minst i premiären mot Espanoyl som slutade 6-4. Jag såg faktiskt matchen och det var nog en av de konstigare matcher jag upplevt i en högre division. Efter första halvlek så stod det hela 3-3 och jag undrade hur i hela friden det gått till, tror inte ens spelarna förstod det själva. I andra halvlek lyckades det bli ytterligare 3 mål och de stora förlorarna denna kvällen får ändå anses som målvakterna i de båda lagen. Det är lite på grund av denna matchen och det jag tidigare sett från Sevilla som får mig att testa BLGM.

Sevilla spelar alltid offensivt och går hellre framåt än att backa hem, det har vi fått se många gånger under förra säsongen. Nu möter man ett Villareal som befinner sig i en mindre kris men jag tror ändå man löser ett mål, någon gång vänder det. Sevilla lär utan tvekan göra mål och med tanke på hur offensivt man spelar lär det öppna upp för Villareal.