Match: Santos-Flamengo (Brasilianska Cupen) | Speltips: Under 2,5 | Odds: 1,72 | Spelstopp: 02:45 | Spelbolag: Expekt

Underspelet känns lockande när Santos och Flamengo drabbar samman inatt.

Inatt riktar vi fokus mot den brasilianska cupen och mötet mellan Santos och Flamengo, två lag som faktiskt presterat bra på sistone. Hemmalaget kommer till matchen med tre raka vinster i bagaget, senast gjorde man processen kort med Bahia på hemmaplan i ligaspelet och det bådar gott. Tar man med sig den fina formen eller väljer man att inte satsa fullt ut på cupen? Det återstår att se. Flamengos formkurva känns betydligt mer svårbedömd, endast en vinst på de fyra senaste matcherna, men samtidigt endast en förlust på de sex senaste matcherna. Svårslagna är man definitivt, men vinsterna har inte trillat in på löpande band direkt.

Ur ett 1X2-perspektiv är det här rena rama lotteriet, kan gå precis hur som helst. Är det något lir som lockar så är det underspelet, känns inte alls som en målrik match om ni frågar mig. Tar vi en titt på inbördesstatistiken så kan vi konstatera att fem av de sex senaste mötena lagen emellan gått under 2,5-linan, varav de fyra senaste. Tre av dessa sex matcher har även gått under 1,5-linan, varav två matcher som dessutom slutat målsnålt.

Som ni ser så har det på senare år tenderat att sluta rätt så målsnålt när dessa lag drabbar samman, och jag är beredd att fortsätta på det spåret här. Underspelet finns att knipa till 1,72 gånger pengarna i skrivande stund och det är helt klart värt en slant. Ska vi säga 1-1 efter full tid? Rygga på egen risk och lycka till!

Speltips.se ger dig en unik bonus hos Expekt – 100% upp till 2000 kr!