Match: Timrå-Västerås | (Hockeyallsvenskan) | Speltips: Timrå -1 | Odds: 2,10 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: 10Bet

Efter ett par dagars uppehåll är jag tillbaka och dessutom taggad till max för att inkassera några vinster. Häng på!

Utöka spelkassan med exklusiva odds bonusar

Timrå går som tåget i Hockeyallsvenskan och har efter 15 omgångar spelat ihop hela 30 poäng. Endast Karlskoga ligger före laget, men det ska dock sägas att det handlar om målskillnad och dessutom med en match mer spelad. Jag tycker att man sett riktigt bra ut hittills under året och framförallt på hemmaplan där man kört över flera lag. På hemmaplan har man vunnit 10 av 15 matcher och ofta med rätt så bra siffror som 4-0, 5-2, 3-0.

Bortalaget Västerås ligger på samma poäng som tabelljumbon Södertälje, endast 17 poäng har lagen hittills tagit. Man har överlag sett mycket svaga ut och ingenting har man fått att stämma, inte i början iallafall. På slutet har man sett något bättre ut men att man ska kunna rå sig på maskinen Timrå IK har jag svårt att tro. Dessutom har man endast tagit 2 segrar på bortaplan i år, inget som direkt talar för laget där heller.

Ett starkt Timrå spelar ikväll på hemmaplan mot ett av seriens absolut sämsta lag. Visserligen har Västerås sett bättre ut på slutet men det ska verkligen inte ha någon betydelse här. I många av Timrås segrar så har det blivit vinst med fler än ett mål, så även ikväll tror jag. Jag testar Timrå -1 hos 10Bet till 2,10x pengarna, klart värt att investera!

Signa upp hos 10Bet