Match: Tingsryd-Modo | (Hockeyallsvenskan) | Speltips: Över 4,5 mål | Odds: 1,60 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: 10Bet

Efter ett par dagars uppehåll är jag tillbaka och dessutom taggad till max för att inkassera några vinster. Häng på!

Utöka spelkassan med exklusiva odds bonusar

Hemmalaget Tingsryd ser väldigt starka ut i år och jag tror man kan nå långt om man får behålla truppen skadefri. Man blandar och ger något men överlag så har det sett bra ut och det visar väl inte minst de 30 poäng man hittills skrapat ihop. Det som är noterbart är att 6 raka matcher har slutat med över 4,5 mål för laget och totalt 10 av de 16 man spelat under säsongen. Ett rätt så högt snitt!

Det gamla klassiska Modo trillade som bekant ner från svensk hockeys finrum efter förra säsongen och har verkligen inte fått starten man önskat. Efter 15 spelade matcher så ligger man i bottenskiktet med endast 18 poäng, alltså en poäng framför tabelljumbon. Vem vet vad som kan hända om man inte börjar ta poäng snart, ett nytt Borås HC?
Modo har lirat över 4,5 mål i 9 av sina senaste 15 matcher, hyfsat det med.

Varför väljer jag att spela över 4,5 mål? Båda lagen har fin statistik gällande spelet sedan tidigare och att just dessa lag möts talar ännu mer för det. Tingsryd ångar på som vanligt och är i behov av poäng för att fortsatt vara med i toppen. Medan Modo är desperat ute efter poäng för att helt enkelt försöka överleva säsongen och i värsta fall försöka undvika nedflyttning. Jag testar över 4,5 mål till 1,60x pengarna hos 10Bet och stoppar in detta spel i en dubbel. Perfekt!

Signa upp hos 10Bet