Match: Gremio-Sport Recife | (Serie A, Brasilien) | Speltips: Under 2,5 mål | Odds: 1,70 | Spelstopp: 23:00 | Spelbolag: 10Bet

Dagen har verkligen inte börjat bra, förlust i överspelet på Modo och push på Timrå. Nu bör det dock vända!

Utöka spelkassan med exklusiva odds bonusar

Hemmalaget Gremio ligger på en åttondeplats i ligan med sina 49 inspelade poäng. Man lär dock inte ta sig mycket högre upp då det skiljer väldigt mycket poäng mellan laget och topptrion. Jag har dock hittat något väldigt anmärkningsvärt och det är att man spelat under 2,5 mål i hela 9 raka matcher. På de 20 senaste har 15 slutat med under 2,5 och så har det sett ut under precis hela säsongen. Man har i snitt gjort ett mål per match och släppt in lika många, väldigt lågt alltså.

Bortalaget Sport Recife ligger på en femtondeplats men det skiljer inte mer än 9 poäng upp till Gremio. Dagens match blir dock viktig för laget då man endast har två poäng ner till Internacional på nedflyttningsplatsen. Precis som Gremio så har man ett lågt facit gällande mål och 6 av de 9 senaste har slutat med under 2,5 mål.

Jag tycker detta är ett riktigt drömspel där oddset är bättre än vad det borde vara. Gremio har 9 raka där matcherna slutat under 2,5 mål, varav de flesta matcherna har slutat 0-0 eller 1-0. Även bortalaget Sport Recife spelar ofta målsnålt, framförallt eftersom målskyttet är ett problem. Lägg därtill att 4/5 senaste mötena mellan lagen slutat med just under 2,5 mål. 10Bet ger oss 1,70x pengarna i skrivande stund på underspelet, riktigt bra!

Signa upp hos 10Bet