Match: Florida-Tampa Bay | (NHL) | Speltips: Över 4,5 mål | Odds: 1,65 | Spelstopp: 01:30 | Spelbolag: 10Bet

Nu kör vi lite nattspel igen, det var ett tag sedan!

Utöka spelkassan med exklusiva odds bonusar

Hemmalaget Florida har verkligen blandat och gett i inledningen. En del segrar men också mycket förluster, hittills har man endast tagit 11 poäng. Jag tror inte dock man är så dåliga som resultaten visat, man har förlorat med uddamålet i många matcher och inte riktigt haft flytet med sig. Det som jag främst noterat med Florida är att man spelat över 4,5 mål i matchen under 9 av de senaste 11 matcherna.

Tampa Bay har startat säsongen helt okej, efter 12 spelade matcher har man plockat 15 poäng vilket innebär en femteplats i Eastern Conferance. Jag har ingen jättekoll på laget i övrigt faktiskt men vet att man har rätt bra spelare och ska kunna ta sig relativt långt i år. Dock är man ojämna, ett exempel på det är att man förlorar med 6-1 mot New York Rangers men vinner natten därefter med 6-1 mot New York Islanders. Visserligen är New York Rangers väldigt bra i år men sådana stora skillnader ska det inte vara, det visar mest på hur ojämna man är. Jag riktar som ni ser ovan in mig på målspelet och då passar Tampa Bay väldigt bra då man spelat över 4,5 mål i 12 av de senaste 15 matcherna.

Det här spelet tror jag verkligen på och vi får 1,65x pengarna hos 10Bet på över 4,5 mål. Florida har spelat över 4,5 mål i 9 av de 11 senaste matcherna. Tampa Bay har spelat över 4,5 mål i 12 av de senaste 15 matcherna. Känns stabilt även om allt kan hända i NHL!

Signa upp hos 10Bet