Det är inte långt kvar till Östersund kliver in på planen inför ett fullsatt Jämtkraft Arena för att möta Arsenal. Den 15:e februari smäller det, då är det dags för första mötet i sextondelsfinalen. Returen spelas den 22:e februari. Vi på Speltips.se ger dig allt du behöver veta inför den historiska sextondelsfinalen i Europa League.

Det är sedan en tid tillbaka klart att Östersund ställs mot Arsenal i sextondelsfinalen av Europa League. Den 15:e februari spelas den första matchen i Östersund på Jämtkraft Arena. Returen i London spelas drygt en vecka senare, den 22:e februari.

Östersund har träningsmatchat mot bra motstånd medan Arsenal är uppe i en hektisk period i Premier League. Både Arsenal och Östersund har förstärkt sina lag rejält och hemmalaget har bland annat plockat in Dino Islamovic från Trelleborg och  Tesfaldet Tekie, den tidigare Norrköpingspelaren på lån från belgiska Gent, samt att man fått behålla stora delar av fjolårets trupp med Ghoddos och Sema i spetsen. Arsenal då? De gjorde en bytesdeal med United där man i utbyte mot Alexis Sanchez fick Henrikh Mkhitaryan plus en okänd summa pengar. Utöver det värvade man den vindsnabbe anfallare, Pierre-Emerick Aubameyang från Dortmund. Den sistnämnde finns dock inte tillgänglig för Europacupspel, då han redan representerat Dortmund.

  • Östersunds FK – Arsenal FC

  • Jämtkraft Arena och Emirates Stadium

  • 15:e februari 19:00 och 22:e februari 21:05

  • TV 5 och DPlay, 18:15 (15:e feb) och 20:15 (22:e feb)

  • Biljetter hittas på respektive lags hemsida – det första mötet är slutsålt

  • Vinnaren efter två möten tar sig vidare till åttondelsfinal i Europa League

Premilinära startelvor


(3-4-3)
Aly Keita

Ronald Mukiibi
Tom Pettersson
Sotirios Papagiannopoulos

Hosam Aiesh
Douglas Bergqvist
Brwa Nouri
Ken Sema

Jamie Hopcutt
Alhaji Gero
Saman Ghoddos


(4-3-3)
Cech

Monreal
Koscielny
Mustafi
Bellerin

Xhaka
Elneny
Wilshere

Özil
Welbeck
Mkhitaryan

Odds och kampanjer inför matchen

Det går att spela på massor av olika spel inför matchen. Spelbolagen erbjuder låga 5,75 på Östersund att vinna hemmamatchen, något lågt i våra ögon. Arsenal att vinna på Jämtkraft ger i dagsläget 1,57. Att båda lagen ska mäkta med ett mål hittas till 1,96 gånger degen och att matchen ska sluta över 2,5 mål finns till 1,90 i odds. Men det går också att spela på målskyttar – att Saman Ghoddos lyckas göra mål för Östersund får vi 4,80 i odds på. Att Arsenals anfallare Alexandre Lacazette ska mäkta med ett mål finns att hitta till 2,15 gånger pengarna. Hela oddsutbudet på matchen finns att hitta på respektive spelbolags hemsidor. Är du ute efter en bonus? Klicka då här!

Vi på Speltips.se erbjuder givetvis fina kampanjer ifrån matchen och nedan kan du se våra bästa erbjudanden inför den historiak Europa League matchen ikväll.

Få försäkrat spel värt 1000 kr!

Vi kan tillsammans med Unibet ge alla nya kunder ett försäkrat spel värt 1000 kr på Östersund att vinna mot Arsenal. Här nedan ser du hur du går tillväga för att ta del av kampanjen.

1. Registrera dig hos Unibet genom oss och ta bonusen ”Försäkrat spel”. 
2. 
Sätt in 1000 kr och spela på Östersund att vinna matchen mot Arsenal. Du ska lägga spelet till vanliga oddset.
3. Allt är helt utan omsättningskrav!

Till Unibet

Få 50.00 i odds på Östersund

Vi kan tillsammans med LeoVegas ge alla nya kunder hela 50.00 i odds på att Östersund skräller och slår toppklubben Arsenal!

1. Registrera dig hos LeoVegas nedan och välj ”Sportbonus”.
2. Sätt in pengar och spela för exakt 50 kr på Östersund att vinna. Glöm inte att kryssa i ”oddsboost” innan du placerar ditt spel.
3. Vid vinst, så är vinsten helt utan omsättningskrav.

Till LeoVegas