Champions League är tillbaka under kvällen och det är nu dags för det mycket spännande slutspelet. Här tar ni del av allt ni behöver veta inför kvällens två matcher.

Vinteruppehållet är över och vi går från gruppspel till slutspel i Champions League. Under tisdagen drar vi igång på allvar och mötet mellan Barcelona och Paris Saint Germain är veckans höjdpunkt. Nyheten tar er igenom det senaste ni behöver veta inför kvällens två matcher. RB Leipzig möter Liverpool på neutral mark i Ungern utöver gigantmötet i Spanien. I svensk synvinkel finns Dejan Kulusevski och Emil Forsberg kvar i turneringen, där den sistnämnda missar mötet mot Liverpool ikväll på grund av skada.

RB Leipzig – Liverpool: 

  • Matchstart 21.00
  • TV6/Viaplay
  • Neutral plan: Puskas Arena, Budapest
  • Speltips: https://speltips.se/speltips-16-2-infor-rb-leipzig-liverpool-champions-league-ar-tillbaka

Emil Forsbergs RB Leipzig spelar på neutral mark mot Liverpool under det första av totalt två möten mot engelsmännen. Här finns det frågetecken och stora avbräck i båda lagen. Emil Forsberg saknas i tyskarnas trupp medans Jurgen Klopp och Liverpool har stora problem just nu, framförallt med skador men också med en rejält svag form. RB Leipzig nådde semifinal ifjol.

Gigantmötet på Camp Nou

Camp Nou i Barcelona står redo för gigantmötet mellan Barcelona och Paris Saint Germain under tisdagskvällen. Det klaraste minnet från det här mötet är comebacken för några säsonger sedan, där Barcelona stod för en av historiens mäktigaste comebacker. Inför kvällens match känns det betydligt mer ovisst, speciellt när fransmännen saknar Neymar, tidigare Barcelona, i det första mötet. Båda lagen har haft en stökig säsong till en början men har på senare tid hittat tillbaka till bättre tider. Matchen i matchen mellan Lionel Messi och Kylian Mbappe är att notera.

Barcelona – Paris Saint Germain:

  • Matchstart 21.00
  • Viasat Premium/Viaplay
  • Camp Nou, Barcelona
  • Speltips: https://speltips.se/speltips-16-2-infor-barcelona-psg-toppform-i-ratt-tid