Speltips Australiska öppna

  1. Speltips
  2. /
Australiska öppna Författare: 2023-11-21T15:30:00+01:00

Australiska öppna är en av de fyra årliga Grand Slam-turneringarna och därmed en av de största tennisturneringarna i världen. Intresset är mycket stort och de allra största stjärnorna står i fokus. Hos oss kan du ta del av speltips för Australiska öppna varje år. Alla våra betting tips för Australiska öppna är helt utan kostnad.

Spelbolag med odds på Australiska öppna

ComeOn logo

Omsättningskrav: 6x – Min Odds: 1.80

  • Snabba uttag med Trustly

  • Läs mer om ComeOn

Snabbare Odds Bonus

Omsättningskrav: 6x – Min Odds: 1.80

  • Supersnabba uttag!

  • Läs mer om Snabbare

Bethard Odds Bonus

Omsättningskrav: 10x – Min Odds: 1.90

  • Grymma på Fantasy Sports!

  • Läs mer om Bethard

Speltips för Australiska öppna

Speltips.se tillhör landets främsta spelsajter och vi har en stor community på Facebook som vi satsar stort på. Vi har som ambition att växa ytterligare och i samband med detta bredda vårt utbud gällande olika sporter, i synnerhet Australiska öppna. Våra experter punktmarkerar samtliga Grand Slam-turneringar och förser er läsare med analyser och information. Hos oss kan du naturligtvis ta del av grymma välmotiverade speltips för Australiska öppna inför varje turnering. Självklart är det helt gratis att ta del av våra betting tips för Australiska öppna.

Turneringens popularitet

Australiska öppna är en av de största tennisturneringarna i världen, tillsammans med de tre andra Grand Slam-turneringarna Wimbledon, US Open och Franska Öppna. Populariteten är stor och när turneringen väl går av stapeln så riktas tennisvärldens blickar hit. Här finns alla de största stjärnorna med och det kommersiella intresset är väldigt stort. De betalande åskådarna uppskattas till över en halv miljon varje år. Vi på speltips.se täcker turneringen från start till slut och förser er läsare med betting tips med marknadens bästa odds på Australiska öppna.

Australiska öppnas historia

Redan 1880 spelades det australiska nationella mästerskap i tennis, men det var först i samband med bildandet av Australiska Lawn Tennis-Förbundet 1904 som mästerskapen blev internationell 1905. Tävlingen spelades först på gräs och förste mästare blev Rodney Heath. År 1922 var första året som kvinnor deltog i turneringen. Däremot dröjde det ända till 1969 innan turneringen fick det officiella namnet Australian Open. I samband med bygget av Melbourne Park 1985, där turneringen idag spelas, växte turneringen starkt och har sedan 2000-talet varit likställd övriga Grand Slam-turneringar.

Så ser Australiska öppna ut idag

Idag är Australiska öppna som sagt en av de fyra årliga Grand Slam-turneringarna och en mycket högaktad turnering med intresse över hela världen. Turneringen spelas på underlaget Plexicushion och äger rum vid Melbourne Park med centercourten Rod Laver Arena. Det kommersiella intresset för Australiska öppna är ruskigt stor, och i takt med att intresset ökat på senare år så har allt fler spelbolag valt att spetsa till sina marknader. Idag erbjuder i princip samtliga stora aktörer odds på Australiska öppna, och givetvis kan ni ta del av fina betting tips för Australiska öppna hos oss.