Speltips Australiska öppna

  1. Home
  2. /
Australiska öppna Författare: 2019-10-09T15:42:52+02:00

Australiska öppna är en av de fyra årliga Grand Slam-turneringarna och därmed en av de största tennisturneringarna i världen. Intresset är mycket stort och de allra största stjärnorna står i fokus. Under de veckor som turneringen äger rum kan du räkna med flertalet speltips från Australiska öppna, här på vår hemsida men även i vår Facebookgrupp.

Australiska öppnas historia

Redan 1880 spelades det australiska nationella mästerskap i tennis men det var först i samband med bildandet av Australasiatiska Lawn Tennis-Förbundet 1904 som mästerskapen blev internationell 1905. Tävlingen spelades först på gräs och förste mästare blev Rodney Heath. År 1922 var första året som kvinnor deltog i turneringen. Däremot dröjde det ända till 1969 innan turneringen fick det officiella namnet Australian Open. I samband med bygget av Melbourne Park (där turneringen idag spelas) 1985 växte turneringen starkt och har sedan 2000-talet varit likställd övriga Grand Slam-turneringar.

Så ser Australiska öppna ut idag

Idag är Australiska öppna som sagt en av de fyra årliga Grand Slam-turneringarna och en mycket högaktad turnering med intresse över hela världen. Turneringen spelas på hard-courtunderlaget Plexicushion och äger rum vid Melbourne Park med centercourten Rod Laver Arena. Regerande mästare är serben Novak Djokovic på herrsidan och japanskan Naomi Osaka på damsidan.

Spelbolag med odds på Australiska öppna

Speedybet logo

100% upp till 100 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Min. odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Spela utan konto & slipp verifiering

  • Läs mer om SpeedyBet
Till SpeedyBet
888Sport logo

Få 100 kr Bonus

Minsta insättning: 100 kr

Minsta odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Höga odds & bra bonus

  • Läs mer om 888Sport

Till 888Sport
Snabbare logo

100 kr Sportbonus

Maxbonus: Sätt in 100 kr, spela för 100 kr

Omsättningskrav: 1x Bonus, minsta odds 1.0

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Pengarna på banken inom några minuter

  • Läs mer om Snabbare

Till Snabbare

Speltips för Australiska öppna

Speltips.se tillhör landets främsta spelsajter och vi har en stor community på Facebook som vi satsar stort på. Vi har som ambition att växa ytterligare och i samband med detta bredda vårt utbud gällande olika sporter, i synnerhet Australiska öppna. På hemsidan och i vår facebookgrupp kan du ta del av de bästa speltipsen inför Australiska öppna!

Turneringens popularitet

Australiska öppna är en av de största tennisturneringarna i världen, tillsammans med de tre andra Grand Slam-turneringarna Wimbledon, US Open och Franska Öppna. Populariteten är stor och då turneringen spelas riktas tennisvärldens blickar hit. Här finns alla de största stjärnorna med och intresset är stort. De betalande åskådarna uppskattas till över en halv miljon.