En av få sporter i Sverige i högstaligan som fortfarande spelar är bandy och idag är det dags för bandyfinal mellan Edsbyn-Villa/Lidköping. Vi har letat fram samtliga odds inför matchen i en oddsjämförelse som du finner nedan.

Edsbyn har gått som tåget genom slutspelet och man slog ut sina motståndare med 3-0 i matcher både i kvartsfinalen och semifinalen. Villa/Lidköping gick även de starkt under kvartsfinalen och semifinalen, även om det blev en mer förlust jämfört med Edsbyn. Edsbyn står som favoriter men räkna med att det blir en jämn match att vänta, man får inte att glömma att Lidköping exempelvis hade flest spelare med sig av alla lag till bruttotruppen inför VM.

Odds Edsbyn – Villa/Lidköping lördag 21/3

I stort sätt alla spelbolag erbjuder odds på matchen i eftermiddag, inte så konstigt då det troligen är det största sportevenemanget i Europa idag. Oddsen har gått upp och ner en del de senaste dagarna men har nu börjat stabilisera sig och Edsbyn ser ut att befästa favoritskapet. Oddset har dock ökat något och de hittas till ca 1.90 hos de flesta spelbolag, vilket är 10 punkter upp mot i början av veckan.

Oddset på Villa/Lidköping pendlar från 2.40 till 2.55 och majoriteten av spelbolagen har valt att lägga sig någonstans däremellan. För den som tror på oavgjort mellan lagen så hittas det till ca 6.00 i odds, beroende på spelbolag.

Jämförelse: Högst odds just nu