Det svenska landslaget har gjort en bra senaste tid med två raka VM-kvalsegrar. Nu väntar den avslutande matchen under samlingen när Estland kommer till Friends Arena för en träningslandskamp.

Janne Andersson startade tisdagens presskonferens tillsammans med Marcus Berg att bekräfta startuppställningen till onsdagens möte med Estland. Förbundskaptenen gick inför samlingen ut och berättade att det kommer bli en del rotation under dessa matcher, något som uteblivit på grund av skador och avbräck med tidens gång. Nu väntar träningslandskampen mot Estland, efter två raka VM-kvalsegrar, och Janne har bestämt sig för rejäl rotation. Samtliga spelare som haft mindre antal spelminuter kommer att starta det här mötet och nedanför kan ni ta del av den fullständiga startelvan.

Karl-Johan Johnsson; Emil Krafth, Joakim Nilsson, Carl Starfelt, Pierre Bengtsson; Jesper Karlsson, Jens Cajuste, Mattias Svanberg, Ken Sema; Marcus Berg, Robin Quaison.

Två debutanter från start alltså. Joakim Nilsson och Jesper Karlsson har båda stått för en briljant vår i sina klubblag och får därför chansen att visa upp sig här. Marcus Berg är tillbaka från start efter lite skavanker medans Janne Andersson ställer Karl-Johan Johnsson i målet för första gången under samlingen.

Debutanterna mot Estland

Arminia Bielefeld-svensken Joakim Nilsson har stått för en fin säsong i Bundesliga. Svensken var med när Bielefeld tog en imponerande poäng mot den tyska giganten Bayern München och har i och med det noterats för en stark statistik. Under onsdagens match mot Estland bildar han lås med Carl Starfelt. Det här blir Joakim Nilssons A-landslagsdebut, men han är inte ensam om den noteringen inför onsdagen. Det fanns ytterligare ett namn med tänkbar debut i det svenska landslaget inför den här samlingen, förre Elfsborgspelaren Jesper Karlsson gör även han debut under onsdagen. Båda debutanterna finns med i Jannes bekräftade startelva.