Spelbolag med direkt banköverföring

LuckySports Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 2.00

 • Insättningar med BankID & Swish

 • Läs mer om Lucky Sport

No Account Bet Bonus

Omsättningskrav: 20x Bonus – Min Odds: 1.50

Leovegas Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.80

 • Bonusen gäller nya & gamla kunder

 • Läs mer om LeoVegas

Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m 17.01.24. Spela Ansvarsfullt | spelpaus.se | spelinspektionen.se

CampoBet Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.00

 • Snabb bettingsida med bra bonus

 • Läs mer om Campobet

Hajper Odds Bonus

Omsättningskrav: 6x bonus + insättning – Min odds: 1.80

 • Snabb registrering med BankID

 • Läs mer om Hajper

Unibet logo

Utan Omsättningskrav – Min Odds: 0

 • Stabilt spelbolag med svensk spellicens

 • Läs mer om Unibet

Mr Green Oddsbonus

Bonus utan insättnings- & omsättningskrav!

 • Insättningar med Swish

 • Läs mer om MrGreen

Bonus-Regler och Villkor gäller | +18 | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se | Läs fullständiga regler och villkor här.

Bethard Odds Bonus

Omsättningskrav: 10x – Min Odds: 1.90

 • Grymma på Fantasy Sports!

 • Läs mer om Bethard

Betway Odds Bonus

Omsättningskrav: 0x – Min. Odds: valfritt

 • Komboförsäkringen bonus

 • Läs mer om Betway

Vanliga Frågor & Svar – Bettingsidor med Bitcoin

Bitcoin är en kryptovaluta – vilket innebär att det är en digital peng utan någon reglerande insats som tredje part. En slags decentraliserad valuta på internet helt enkelt. Ett tips från oss för att fullt förstå vad denna kryptovaluta gör, fungerar och är: läs mer här.

Ja. Bitcoin-teknologin har sedan starten 2009 varit mycket säkert och nätverket är förmodligen det absolut största distribuerade beräkningsnätverket i hela världen.

I nuläget så är det ingen sajt med svensk licens som godkänner direkta insättningar och uttag genom en Bitcoin-wallet. Det man gör för att kunna betta med Bitcoin är att sätta in pengar från sin Bitcoin-wallet till antingen Skrill eller Neteller, sedan välja ett spelbolag som accepterar de metoderna för insättningar. Vi tror och hoppas att man inom kort kommer kunna göra direkta insättningar med Bitcoin till spelbolagen.

Det tror vi stenhårt på. Att betting med Bitcoin inte blivit större än vad det i dagsläget är tycker vi är enormt konstigt. Med tanke på hur snabba överföringarna är och hur moderna system som används så är det nog bara en tidsfråga innan Bitcoin är lika stort som Trustly och Swish när det kommer till insättningar för betting.

Det är svårt att svara på och beror på väldigt många faktorer. Är sajten en av de som erbjuder snabba uttag? Måste en finansavdelning godkänna först? Krävs verifiering på hemsidan innan uttag beviljas? Det är inte själva Bitcoin som gör att det kan ta tid om vi säger så, det beror mest på vilket spelbolag och deras rutiner.

En sak är säker, Bitcoin för sig snabbt på internet. Så när spelbolagen börjar erbjuda direkta insättningar och uttag med Bitcoin så kommer det gå i raketfart.

Det sker mycket, mycket snabbt trots att du använder dig av en e-plånbok som mellanhand. Ingen tredje part i form av någon bank behöver godkänna transaktionen och någon sekund efter att bekräfta-knappen tryckts på så finns dina Bitcoin tillgängliga hos spelbolaget.

Det råder en insättningsavgift på 1% om du sätter in Bitcoin på Neteller. Så det är där avgiften ligger om något.

Absolut. Om ett spelbolag godkänner insättningar och uttag med Skrill eller Neteller, samt att det är godkänt att få en välkomstbonus med just de metoderna, då kan man enkelt ta en bonus med Bitcoin.

Bettingsidor med Bitcoin 2024

Bettingsidor med Bitcoin har ännu inte riktigt tagit fart i Sverige på allvar – men det kommer det nästan garanterat göra inom kort.

Bitcoin är en kryptovaluta, vilket innebär att det är en digital valuta utan någon reglerande insats inblandad. När valutan skapades år 2009 av pseudonymen Satoshi Nakamoto, var det just av den anledningen; man ville göra det möjligt att genomföra transaktioner över internet direkt mellan två parter utan någon annans inblandning. Egentligen är Bitcoin en perfekt matchning för spelbolag och betting.

I dagens läge så kan man enbart göra insättningar hos spelbolag med Bitcoin på ett sätt: överför dina bitcoin till e-wallets (Skrill, Neteller) och gör sedan insättning hos bettingsidan via den metoden.

Bettingsidor med Bitcoin är en relativt nytt tillägg i bettingbranschen och det är väl förmodligen inte så konstigt med tanke på att kryptovalutan uppkom först år 2009. Sedan dess har valutan både lyfts till skyarna som framtidens medel och också förkastas totalt – men oavsett kritik så går det inte att förneka att den idag går att använda till betting online.

“Bettingsidor med Bitcoin är nytt inom spelbranschen – vi tror det kommer växa enormt inom en snar framtid.”

För att kunna använda Bitcoin i samband med en insättning så krävs det att du använder dig av någon e-plånbok som till exempel Skrill eller Neteller. Det går dessvärre inte att göra direkta insättningar i dagens läge med metoden, utan man måste istället fylla på pengar från sin egen Bitcoin-plånbok till metoder som Skrill och Neteller, därefter kan man indirekt betta med Bitcoin.

Betting med Bitcoin – Så Fungerar Det:

 1. Införskaffa en Bitcoin-wallet.
 2. Fyll på med pengar (köp Bitcoin).
 3. Skaffa ett Skrill eller Neteller-konto.
 4. Överför från Bitcoin-wallet till någon av metoderna.
 5. Gör insättning med Skrill/Neteller hos bettingsidor.
 6. Nu bettar du med Bitcoin hos spelbolag!

VAD ÄR BITCOIN BETTINGSIDOR?

Bitcoin är en digital valuta, något som även kallas kryptovaluta. Man kan egentligen sammanfatta den så här: Bitcoin är det digitala svaret på vad guld är för vanliga valutor.

Bitcoin kan användas vart som helst, när som helst och av vem som helst – utan att någon form av stat eller regering kan kontrollera eller gå in och pilla på dina transaktioner. Valutan är decentraliserad, vilket innebär att ingen tredje part kan lägga sig i vad som sker. Ett 100% tryggt alternativ för betalningar online helt enkelt, där anonymitet är en stor del av fokuset. Även om detta kanske inte lockar enormt mycket för en svensk medborgare, så finns det en hel drös av länder där en valuta utom kontroll från regeringen är enormt viktig.

“Bitcoin är ett 100% tryggt alternativ för betalningar online.”

Vi lever idag i en värld där all information man kan tänka sig finns tillgänglig på några sekunder – det är självklart att det även ska kunna ske med valutor. Bettingsidor med Bitcoin kommer öka mer och mer under kommande år – hoppa på tåget du med!

Insättning med Bitcoin hos Spelbolag

Bitcoin är en av de absolut snabbaste in- och utbetalningsmetoderna då ingen tredje part – i form av någon bank – behöver överblicka transaktionen. Dessvärre som vi nämnt tidigare så kan man inte göra direkta insättningar hos spelbolag med svensk licens med Bitcoin, så för att göra en insättning med Bitcoin behöver du göra följande:

 1. Skaffa ett konto på antingen Neteller eller Skrill.
 2. Sätt in dina Bitcoins på ovanstående e-plånbok.
 3. Välj Neteller/Skrill som insättningsmetod på spelbolaget och ange den summa du vill sätta in.
 4. Pengarna överförs omedelbart till ditt spelkonto.

Uttag med Bitcoin hos Spelbolag

Precis som du sätter in via Neteller eller Skrill beroende på vilken e-plånbok du valt så sker även uttaget med hjälp av samma e-plånbok. Det hela går mycket smidigt och förmodligen kommer transaktionen att ha genomförts mellan 1-24 timmar efter att du begärt uttaget. När du väl har pengarna hos din e-plånbok kan du välja att göra om dem till Bitcoins igen eller alternativt helt enkelt ta ut med en banköverföring eller via ett kreditkort. Hos dessa e-plånböcker är minsta uttag 150 kr och högsta uttag 120 000 kr. Detta kan dock variera en aning beroende på vilket spelbolag du väljer.