Spelbolag med Klarna

Klarna och Bettingsidor 2024

Klarna är ett svenskt e-handelsföretag som tillhandahåller betallösningar online. Man grundades år 2005 och har sedan dess utvecklat en tjänst där personer kan betala sina köp såväl direkt eller på sikt. På senare tid har man sneglat på att ta steget in i betting-branschen. Än så länge går det tyvärr inte att sätta in pengar med hjälp av klarna i Sverige 2024.

Klarna är alltså väldigt betydande inom e-handeln idag, men har ännu inte riktigt börjat etablera sig på betting-marknaden. Man har åtminstone på senare tid fått till ett par samarbeten och är således tillgängligt som transaktionsmetod för åtminstone ett par spelbolag. I framtiden kommer troligen denna siffra att öka. Du kan dock enbart göra insättning med Klarna – och inte uttag.

MKlarna är förvisso ett väldigt stort och ansenligt företag, men man har ändå inte riktigt etablerats i spelvärlden ännu..

Mer om Klarna Bank AB

De dåvarande studenterna Sebastian Siemiatkowski, Niklas Adalberth och Victor Jacobsson deltog år 2005 på Handelshögskolans traditionella entreprenörskapstävling, där de presenterade sin idé gällande Klarna (som då inte hade något namn). Trots ett bedrövligt resultat i tävlingen så valde man ändå att grunda företaget under namnet Kreditor Europe AB. Sedan dess har man ökat exponentiellt och omsätter idag miljardbelopp.

Insättning med Klarna

Om möjligheten att sätta in via Klarna existerar är det hela väldigt, väldigt enkelt. Du registrerar dig helt enkelt hos företaget och skapar ett konto. Sedan kommer Klarna att göra en kreditbedömning av dig, och om den går igenom kommer du kunna spela på faktura. Det fungerar på så sätt att du väljer Klarna som insättningsmetod och sedan fyller i dina uppgifter samt bekräftar betalningen. Till din bostad kommer du sedan få en faktura hemskickad, där du generellt både kan delbetala eller betala hela beloppet.

Vi på Speltips.se rekommenderar att du endast använder Klarna om du känner att du har full kontroll över ditt spelande. Ta inte fakturor du inte kan betala. En fördel med att sätta in via en tredjepart som just Klarna är iallafall det faktum att du slipper ge ut kreditkort- eller kontoppgifter.

Uttag med Klarna

Det är som sagt inte möjligt att göra ett uttag via Klarna så du får istället ta ut pengar via ditt bankkonto istället.

Vanliga frågor och Svar

Klarna är ett IT-företag som grundades 2005 av tre svenska fd elever från Handelshögskolan i Stockholm. Man erbjuder betallösningar online.

Ja, Klarna är absolut en säker och pålitlig transaktionsmetod.

En fördel med att använda Klarna är att du slipper ge ut känsliga konto- eller kreditkortsuppgifter vid insättningen. Det går dessutom väldigt fort att sätta in pengar.

En nackdel med Klarna är att det kan vara lätt att förlora kontrollen över sitt spelande, och då dra på sig fler fakturor än man kanske har råd att betala. Vi på Speltips.se rekommenderar dig att vara extra noga och försiktig om du sätter in pengar via Klarna.

Det går inte att göra ett uttag med tjänsten Klarna. Du får istället ta ut pengar till ditt bankkonto och det kan dröja 1-3 arbetsdagar, lite beroende på spelbolag.

Transaktionen brukar hanterar omgående och eftersom du spelar på faktura så får du nästan per automatik pengarna på spelkontot.

Nej, inte om du betalar fakturan i tid. Annars dras naturligtvis avgifter, och det är väl lite “faran” med denna transaktionsmetod. Har du koll på ditt spelande och dina insättningar är det dock inga problem överhuvudtaget.

Ja, du behöver bara kopiera följande länk och sedan logga in: https://www.klarna.com/se/kundservice/