Betfacil2018-11-06T15:48:20+00:00

Betfacil Exklusiv bonus:

100% upp till 1000 kr

Till Betfacil
 • Första insättning: 100% upp till 1000 kr
 • Bonustyp: Non sticky bonus
 • 6x bonus, minsta odds 1.5.
 • Insättningsmetoder: Visa, MasterCard, Skrill, Neteller
 • Uttagsmetoder: MasterCard, Visa, Skrill, Neteller
 • E-plånbok: 24 timmar
 • Kredit/ bankkort: 3-4 dagar
 • Väntetid: 24-48 timmar
 • Uttagsgräns: 500 000 kr per dag
 • Cash-out: –
 • Streama sport: –
 • Krav: –
 • Plattform: EveryMatrix
 • App: –
 • Spellicenser: Malta Gaming Authority, Curacao eGaming
 • Live chatt: 24/7
 • E-post: Support@betfacil.com
 • Telefon: –
Besök Betfacil

Betfacil bonus

Vi på Speltips.se ger dig en exklusiv bonus hos Betfacil på hela 100% upp till 1000 kr vid din första insättning. Så här gör du för att hämta din bonus.

 • Klicka på “Till Betfacil” och registrera ett konto.

 • Välj “Sportbonus” och gör en insättning på minst 1000 kr för att aktivera bonusen.

 • Maxbonus hos Betfacil är 1000 kr (sätt in 1000 kr, få totalt 2000 kr att spela för), men självklart kan du sätta in mer som då räknas utanför bonusen utan omsättningskrav.

Bonusvillkor och omsättningskrav

Betfacil har ett omsättningskrav där du behöver omsätta bonusbeloppet 6x till minsta odds 1.5. Bonusen behöver omsättas inom 30 dagar från det att du aktiverat den. Det är endast tillåtet att spela singelspel på matcher som inte är live.

 • Exempel: Du sätter in 1000 kr och får 1000 kr extra i bonus som läggs ihop med ditt insatta belopp. Du behöver då omsätta (spela) för totalt 6000 kr med bonuspengarna innan du kan ta ut alla pengar från ditt konto. Varje spel måste ha minst 1.5 i odds för att det ska räknas mot omsättningskravet. För mer info besök: www.betfacil.com 

Recension Om Betfacil

Betfacil är ett mycket ungt tillskott i branschen där man debuterade med sin casino-avdelning först våren 2017. Initialt så låg fokuset på Sydamerika men sedan dess har man också vidgat sina vyer och riktar även in sig på delar av Afrika och Europa. Ordet “facil” betyder “lätt/enkelt” på spanska så Betfacil innebär ungefär “betta enkelt”. Målet är att skapa en sportsbook med snabba utbetalningar och göra spelandet simpelt för kunderna.

Betfacil ägs av Malta-baserade EveryMatrix Software Ltd och använder sig även av plattformen Everymatrix. Det är något som en mängd andra spelbolag – Jetbull, Tipico, 188Bet och Norsk Tipping – också har tillämpat. Plattformen har ett brett utbud med relativt höga odds och du kan således spela på det allra mesta här.

Spelutbudet hos Betfacil

Som vi nämnde i ovanstående stycke kan Betfacil stoltsera med ett väldigt brett utbud av många olika sporter och turneringar. Här finns de klassiska och kända sporterna som fotboll, ishockey och basket – men osannolikt många mindre spelformer också, som bland annat biathlon, hurling, auto racing, lacrosse, trotting, pesepallo, schack. Dessutom är utbudet på olika e-sporter också mycket utvecklat, där du kan lägga ett spel på allt ifrån Overwatch och Dota 2 till Hearthstone och League of Legends. Om du istället är mer intresserad av specialspel inom tv-eller politikbranschen så har Betfacil även detta.

Trots det enorma utbudet är sidan synnerligen enkel att hantera och manövrera sig på. Det finns en sökfunktion och själva designen och utformningen rimmar väldigt bra med många spelares krav. Färgsättningen är i dunkel mörkblå och en mar klarlysande neongrön färg, vilket ger ett trevligt intryck. Det går dessutom att få sidan på svenska, vilket är väldigt skönt.

Oddsen är konkurrenskraftiga.

Betfacil betting i mobilen

Betfacil har ännu inte lanserat någon app, men det kommer troligen inom en snar framtid. Man får använda webbläsaren om man nödvändigtvis vill betta i mobilen.

Livebetting & cash-out

Livebetting har blivit allt mer populärt bland spelarna sedan funktionen togs fram för lite drygt 10 år sedan. Att kunna följa en match live och samtidigt spela på den allt eftersom förutsättningar förändras är mycket uppskattat. För ett så pass modernt och nylanserat spelbolag som Betfacil var det således en självklarhet att inkludera en stor live-sektion. Här är utbudet stort.

Insättning, uttag och kundtjänst

Hos Betfacil kan man göra insättningar och uttag till och från sin spelkassa genom betalningsalternativen VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, samt banköverföring. Ett uttag brukar genomföras inom 24 timmar och det är som sagt något som spelbolaget gärna skyltar med. Det ska vara snabbt och enkelt.

Om man har frågor eller stöter på något hinder så får man snabbt hjälp av personalen på kundtjänsten, som är mycket kunniga och professionella. Kundtjänsten nås enklast via mail på info@betfacil.com eller på support@betfacil.com, där du kan vänta dig svar inom några få minuter. Man har dessutom en FAQ-sektion med vanliga frågor.

Vår sammanfattning av Betfacil

Betfacil är ett modernt och spännande spelbolag som framför allt lockar med sina snabba utbetalningar och sitt enorm utbud. Om du vill testa på att spela på lite mer annorlunda sporter eller turneringar är detta spelbolag nästan ett måste. Layouten på sidan är fräsch och stilren och går dessutom att få helt på svenska. Välkomstbonusen är dessutom trevlig och vi råder såväl erfarna som oerfarna spelare att ge sidan en chans.

Hämta din bonus

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18 år och äldre. Spelbolagets regler och villkor gäller alltid så läs igenom dem först innan du spelar. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.se