BetToday bonus:

 • Första insättning: Ingen välkomstbonus
 • Bonustyp: -
 • Xx bonus, minsta odds X.X
 • BankID: inom 5 minuter
 • E-plånbok: 24 timmar
 • Kredit/ bankkort: 1-4 dagar
 • Uttagsgräns: 60,000-200,000 kr per månad
 • Cash-out: På utvalda singelmatcher
 • Streama sport: Ja
 • Krav: Ha pengar på ditt spelkonto när matchen sänds
 • Plattform: -
 • App: Nej
 • Spellicenser: Svensk Spellicens

BetToday Odds Bonus

Läs Speltips.se recension om spelbolaget BetToday. Läs mer om hur du kommer igång här!

 • Klicka på "Till BetToday" och registrera ett konto.

 • Gör en insättning om minst 100 kr för att börja spela.

Bonusvillkor och omsättningskrav

BetToday erbjuder just nu ingen välkomstbonus för svenska spelare, det är dock mycket möjligt att man gör det längre fram om man väljer att skaffa licens.

 • Exempel: Du sätter in 1000 kr och får då alltså 1000 kr att spela för. Du behöver då inte omsätta (spela) pengarna eftersom de inte omfattas av något omsättningskrav, du väljer alltså själv när du vill ta ut dina pengar. För mer info besök: www.bettoday.com

Recension Om BetToday

BetToday är ett helt nylanserat spelbolag från början på 2019 som kommer in i branschen med höga förhoppningar. Spelsidans slogan är "Screw Tomorrow - Bet Today" och här finns allt ifrån casinospel, lotter och framför allt odds. Det är en enkel, men ändå stilren och modern, sida med attraktiv design. Färgerna är i huvudsak svart och rött, vilket är i stil med ett roulette-bord, samt med diverse orangea detaljer.

Bakom satsningen ligger det framgångsrika företaget Bethard Group som sedan tidigare bedriver flera omtalade spelbolag som Bethard, SverigeKronan och TurboVegas för att nämna några. Det är tydligt att man med BetToday valt en liknande nisch och inriktning som det förstnämnda spelbolaget, vilket menas med att det är den tuffa samt hårda tonen som präglar spelbolaget.

BetToday innehar en svensk spellicens vilket innebär att du som svensk spelare inte är skyldig att skatta på dina vinster hos spelbolaget.

Spelutbudet hos BetToday

BetToday har ett fantastiskt utbud av spel på odds där du kan spela på ett stort antal sporter och ligor från världens alla hörn. Hos BetToday kan du spela på fotboll, ishockey, handboll, golf, innebandy och en rad andra sporter. Det finns ett stort antal matcher och spelmarknader att välja på, framförallt på sporten fotboll som är väldigt populär bland svenska spelare. På stora fotbollsmatcher kan du spela på ovanliga spel som inkast, hörnor, gula kort, hur första målet görs och liknande spel. Det finns alltså något som passar alla på BetToday.

BetToday betting i mobilen

BetToday är inga amatörer och vet att betting genom mobilen har exploderat de sista åren vilket gör att man nu satsar stenhårt på mobilbetting. I mobilen kan du snabbt hitta de matcher du vill spela på genom BetTodays fantastiska sökfunktion som tar dig till rätt match på nolltid. När du ska lägga ihop en kupong eller placera ett spel så kommer du aldrig att behöva uppleva någon väntetid eftersom BetToday i mobilen är jättesnabb.

Om du vill göra ett uttag eller prata med kundservice så går det också utmärkt genom mobilen. Det finns även en app att tillgå för både Android och Iphone, men det fungerar givetvis lika bra utan appen.

Livebetting & cash-out

Livebetting är något som växt sig stort de sista två åren och det beror antagligen på att mobilerna har blivit så förbättrade, så att du alltid har bettingsidor tillgängliga. Hos BetToday kan du betta på alla matcher även live och liveutbudet är alltid fullt med ett stort antal spelmarknader för dig som gillar livebetting. En del spelmarknader försvinner dock efter att matchen startat, men räkna med ett hundratal spelmarknader när matchen är live. Den största sporten inom livebetting på BetToday är fotboll där man alltid är uppdaterade med de senaste oddsen på matcherna.

Det finns också en cash-out tillgänlig på BetToday så att du kan stänga ditt spel i förtid om du antingen känner dig nöjd eller orolig för att spelet ska förlora. Det går dock inte alltid att stänga dina spel, om du spelat på ett spel som inte finns live eller om du spelat på en annorlunda sport så är det inte säkert att funktionen finns. Men generellt sätt så finns funktionen om du spelat på stora fotboll eller ishockeymatcher där alla spel på kupongen finns live.

Insättning, uttag och kundtjänst

BetToday erbjuder de vanligaste insättningsmetoderna däribland Trustly som gör att uttagen och insättningar går i raketfart. I vanliga fall så kan du få dina uttag inom 15 minuter om du använder Trustly och BankID vilket är unikt i branchen. Om du inte har tillgång till BankID så finns givetvis också betalningsmetoder som VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, Zimpler och Paysafecard.

Om du mot förmodan skulle stöta på problem under ditt besök hos BetToday så har du alltid en livesupport på svenska som håller öppet dygnet runt. Det går också att nå spelbolaget genom mejl eller varför inte använda spelbolagets FAQ som besvarar de vanligaste frågorna.

Vår sammanfattning av BetToday

BetToday är ett väldigt modernt spelbolag som har alla de funktioner som svenska spelare önskar och givetvis också snabba uttag med Trustly genom BankID. Utöver det så finns också ett spelutbud som håller hög internationell nivå med odds på alltifrån VM till Division 3 i Sverige, så att du alltid ska kunna finna det du vill spela på.

Något som spelarna också ofta uppskattar med BetToday är deras vänliga kundtjänst som pratar svenska. Där får du alltid proffsig support och snabb hjälp de gånger du får problem, vilket förhoppningsvis inte sker ofta. Om du har en enklare fråga så finns även en FAQ så att du snabbt kan få svar på frågan.

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18 år och äldre. Spelbolagets regler och villkor gäller alltid så läs igenom dem först innan du spelar. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.se