Esportsbetting

Esportsbetting 2018-01-10T18:10:30+00:00
UniK: 100% upp till 1000 kr

Snart är det dags för lanseringen av en av årets mest spännande bettingsidor, i alla fall om man är intresserad av Esport. Det är bettingsidan Esportsbetting som kommer att lanseras och där man har valt att lägga all fokus på betting på Esport. Esport är en växande sport som idag sysselsätter miljoner spelare runt om i världen. Bara i Sverige så finns det över 300 000 registrerade spelare som på ett eller annat sätt är aktiva inom Esport. Nu kan Esportsbetting erbjuda de som vill kunna betta på Esport en av nätets bästa bettingssidor för Esport.

Esportsbetting kommer att erbjuda spelarna en tuff och mycket fartfylld design där spelarna snabbt kan finna sig tillrätta då det är dags att betta på Esport. Designen går i mörka färger med bilder hämtade från de rätta spelmiljöerna. Det kommer också att finnas en bra layout på bettingsidan och en översiktlig menystruktur som gör att spelarna enkelt kan finna information om Esport men även de spel som de vill betta på. Information och spelmiljön kommer att tillhandahållas på flera olika språk vilket gör att även nybörjare snabbt kan komma igång med sitt bettande hos Esport.

Det finns ännu ingen information om ifall Esportsbetting också kommer att kunna erbjuda spelarna möjlighet att delta i tävlingar, turneringar eller möjligheten att utföra olika uppdrag där spelarna tävlar mot andra spelare hos Esportsbetting om äran men även om en del priser.

Esportsbetting är en spännande bettingssida som säkerligen kommer att bli mycket populär bland de spelare som vill kunna spela på Esport. Här kommer spelarna även att kunna få information om de senaste inom Esport men även hitta statistik om lagen, spelarna och om Esporten i allmänhet. Det gör att spelarna får bra underlag att använda sig av då de ska betta på Esport. Det är idag inte känt om Esportsbetting även kommer att erbjuda oddsspel på andra sporter eller om de också kommer att ha ett casino.

Odds bonus och omsättningskrav

För att spelarna ska få en så angenäm upplevelse som möjligt när de bettar hos Esportsbetting så kommer det att finnas möjlighet att ta del av olika bonusar, både som ny och som återkommande spelare hos Esportsbetting. Än så länge så finns det väldigt lite information om hur Esportsbettings bonusar kommer att vara utformade i samband med lanseringen men redan idag så kan betatestare erhålla en välkomstbonus på 133,7 procent.

För nya spelare så kommer det sannolikt att finnas en odds bonus på 100 procent på ett belopp upp till minst 1 000 kronor. Detta innebär att om spelarna sätter in 1 000 kronor så får de en bonus på 1 000 kronor vilket gör att spelarna sedan kan inleda sitt bettande hos Esportsbetting med 2 000 kronor i sin spelkassa.

Det finns ännu ingen information om vilket omsättningskrav som spelarna behöver uppfylla för att kunna ta ut de vinster som de vinner när de spelar med sin odds bonus. Mest troligt så kommer dock omsättningskravet att vara på mellan 5-7 gånger det belopp som spelarna fick i bonus plus det belopp som spelarna satte in.

Det kommer även att vara möjligt för återkommande spelare att ta del av en del bonusar också som exempelvis insättningsbonus, gratisspel och kanske även cashback bonus. Sannolikt så kommer det även att finnas ett lojalitetssystem där spelarna kan erhålla poäng då de bettar på Esport. Dessa poäng kommer sedan att kunna växlas in mot bonusar eller kontanter som spelarna kan betta för.

Bonuskod

Än så finns det ingen information om ifall Esportsbetting kommer att använda sig av bonuskoder för sina bonusar. Dock så är det inte troligt att en bettingsida som lanseras år 2018 kommer att tvinga sina spelare att söka upp och hålla reda på bonuskoder för att kunna ta del av de bonusar som Esportsbetting kommer erbjuda sina spelare. Snarare så kommer spelarna att kunna erhålla de bonusar som de har rätt till automatiskt då spelarna väljer att aktivera en bonus.

Hämta din bonus hos Esportsbetting

Om Esportsbetting

Esportsbetting är en ny, spännande satsning som säkerligen kommer att bidra till att fler spelare får upp ögonen för betting på Esport. Esportsbetting har valt att fokusera på oddsspel på Esport och kan därmed erbjuda spelarna ett av marknadens bästa utbud av oddsspel på Esport men även massor av information och statistik vilket gör att spelarna enklare kommer att kunna hitta sina vinnare då de bettar hos Esportsbetting.

Grundarna av Esportsbetting har ett långt förflutet inom både spelbranschen men även som ganers, vilket gör att det finns betydande kunskap inom Esport. Det innebär att Esportsbetting säkerligen kommer att kunna leva upp till alla de förväntningar som spelarna har på en bettingsida som erbjuder oddsspel på Esport, som bland annat utbud av oddsspel, spelmiljö, information, kundservice och bonusar.

Esportsbetting ägs och drivs av det maltesiska företaget Esportsbetting.com Ltd. Esportsbetting kommer att erbjuda spel under en spellicens som är registrerad på Malta. Det gör att spelarna inte behöver betala skatt på de pengar som de vinner när de bettar på Esport hos Esportsbetting.

Spelmöjligheter

Esportsbetting kommer att kunna erbjuda spelarna ett av marknadens bästa utbud av Esporter vilket innebär att spelarna kommer att kunna betta på Esport från ett stort antal länder runt om i världen. Här kommer spelarna att kunna betta på ligor och på större turneringar. Det är idag inte känt om Esportsbetting även kommer att erbjuda spel på andra sporter ännu, men sannolikt så kommer fokus att vara på Esport.

Bland de datorspel som man kommer att kunna betta på så kommer man finna bland annat Dota 2, League of Legends, CS Go och många andra Esporter. Bland de turneringar som det kommer erbjudas spel på så hittar man bland annat Boston Major, Manila Major och Extreme Masters.

Livebetting

Det kommer att vara möjligt att betta på pågående matcher hos Esportsbetting där man kommer att kunna följa matchen live och sedan lägga ett oddsspel då man ser hur matchen utvecklar sig. Det gör att det blir än mer underhållande och spännande att betta hos Esportsbetting.

Hos Esportsbetting så kommer man att kunna följa många matcher och turneringar live.

Esportsbetting i mobilen

Med tanke på hur många spelare det är idag som väljer att spela med en mobil enhet så kommer säkerligen Esportsbetting att kunna erbjuda dessa spelare en snygg och översiktlig spelmiljö där spelarna kommer att kunna betta på Esport med mobila enheter som har stöd för Android eller iOS. Det innebär att spelarna kommer att kunna lägga oddsspel på Esport, följa upp resultat, se matcher live men även göra insättningar, uttag och kommunicera med kundtjänsten även då de är ute och reser. Det finns idag ingen information om ifall det kommer att krävas en app för att kunna betta på Esport och följa matcher live men sannolikt så kommer det att fungera utmärkt att använda sig av webbläsaren i sin mobila enhet.

Betalningsalternativ, uttag och kundtjänst

Esportsbetting kommer att kunna erbjuda spelarna ett flertal olika betalningsalternativ som spelarna kan använda sig av då de ska göra insättningar eller uttag till och från sin spelkassa hos Esportsbetting. Bland annat så kommer det att finnas betalningsalternativ som VISA, MasterCard, Paysafecard, Skrill, Neteller, Trustly, banköverföring och kanske även fakturatjänsten Zimpler.
Hos Esportsbetting så kommer man säkerligen att behandla en begäran om uttag snabbt och inom 24 timmar under förutsättning att spelarna innan det första uttaget har verifierat sin identitet.
Esportsbetting kan även erbjuda spelarna en kundtjänst som har öppet varje dag, dygnet runt, vilket innebär att spelarna alltid kan få svar på sina frågor eller hjälp med eventuella problem direkt och då de som bäst behöver hjälpen. Man kommer att kunna kontakta kundtjänsten genom en livechatt på bettingsidan men även per e-post, om man inte har lika bråttom med att få svar. Det finns också massor av information att ta del av på bettingsidan där spelarna kan få svar på de vanligaste frågorna kring registrering, insättningar och bonusar.

Fördelar med Esportsbetting

  • Ett spännande koncept med fokus på Esport
  • Kan erbjuda ett av marknadens bästa utbud av Esport
  • Har massor av information och statistik kring Esport
  • Bra bonusar för såväl nya som återkommande spelare

Sammanfattning

Esportsbetting kommer att bli ett mycket välkommet tillskott till spelmarknaden då man kommer att kunna erbjuda sina spelare ett stort utbud av oddsspel på Esport runt om i världen. Här kommer man att finna oddsspel på ligor men även på de största turneringarna inom ett stort antal olika datorspel vilket gör att alla spelare kommer att kunna hitta sina favoritlag och sina favoritsporter hos Esportsbetting.

Esportsbetting kommer även att erbjuda sina spelare massor av information, nyheter och statistik om Esport vilket gör att spelarna har ett mycket bra underlag att använda sig av då de spelar hos Esportsbetting. Det kommer också att finnas en bra välkomstbonus för nya spelare så att dessa kan få en bra start då de börjar spela hos Esportsbetting.

Spela hos Esportsbetting