Librabet blå logo

LibraBet bonus:

 • Första insättning: Ingen välkomstbonus
 • Bonustyp: –
 • Utan omsättningskrav.
 • BankID: inom 5 minuter
 • E-plånbok: 24 timmar
 • Kredit/ bankkort: 1-4 dagar
 • Uttagsgräns: 60,000-200,000 kr per månad
 • Cash-out: På utvalda singelmatcher
 • Streama sport: Ja
 • Krav: Ha pengar på ditt spelkonto när matchen sänds
 • Plattform: –
 • App: Nej
 • Spellicenser: Malta Gaming Authority, UK Gambling Commission, Danish Gambling Authority

LibraBet Odds bonus

Läs Speltips.se recension om spelbolaget Librabet. Tänk dock på att Librabet inte har skaffat någon svensk spellicens vilket innebär att du är skyldig att skatta på alla dina vinster. Vi avråder därför från att spela hos Librabet just nu.

 • Klicka på ”Till LibraBet” och registrera ett konto.

 • Gör en insättning på 100 kr eller mer och börja spela.

Bonusvillkor och omsättningskrav

Librabet erbjuder just nu ingen välkomstbonus för svenska spelare, det är dock mycket möjligt att man gör det längre fram om man väljer att skaffa licens.

 • Exempel: Du sätter in 1000 kr och får då alltså 1000 kr att spela för. Du behöver då inte omsätta (spela) pengarna eftersom de inte omfattas av något omsättningskrav, du väljer alltså själv när du vill ta ut dina pengar. För mer info besök: www.librabet.com

Recension Om LibraBet

Librabet lanserades strax innan årsskiftet år 2019. Bakom spelbolaget ligger företaget 7Stars som också har inflytande i dotterbolagen CampoBet, Malina Sports och Casinia Sports. Librabet är av liknande karaktär, men ännu bättre. Vi kan lita på att det är ett genomtänkt och spännande spelbolag som skapas, där just 7Stars är väldigt erfarna och kompetenta inom detta område.

Granskar vi systerbolagen så ser vi att de påminner mycket om varandra, men defintivt sticker ut från den stora mängden men . Design och typsnittet är rätt säregen för just 7Stars och även sportsbooken i sig är väldigt speciell. Utbudet är dock ofantligt stort och troligen vad som kommer locka mest antal spelare.

Spelutbudet hos LibraBet

Systerbolagen till Librabet har ett helt kolossalt utbud, och Librabet är inte sämre utan faktiskt ännu bättre även på den punkten. Du räkna med allt du kan tänka dig, sett till exempelvis fotbollsmatcher så erbjuder man fantastiskt många olika marknader på samma match, med allt ifrån kombinationsspel och kortspel till olika mål- och hörnmarknader. Detta gäller även naturligtvis för andra sporter, även om marknaderna då är anpassade efter just den idrotten. På Librabet erbjuds det dessutom väldigt många olika sporter, där det även är en del som du aldrig ens hört talas om. Exempel på sådana är Aussie Rules eller landhockey.

Utöver detta kan du lägga en hel del specialspel på Librabet – exempelvis vem som vinner presidentvalet i USA 2020, vem som får ta emot nästa Oscar eller huruvida Meghan och prins Harry får en son eller dotter.

LibraBet betting i mobilen

Precis som många andra nylanserade spelbolag så väljer Librabet inte att direkt lansera någon app (varken för Android eller iPhone) – utan satsar istället på att göra hemsidan i webbläsaren så mobilvänlig som möjligt. Detta brukar fungera väldigt bra och du kan spela på din mobil eller surfplatta utan några som helst komplikationer.

Livebetting & cash-out

Det är få utvecklar inom betting som har fått så pass stort engagemang och fäste som just livebetting och naturligtvis kommer LibraBet ha detta i åtanke. Allt pekar på att man kommer ha en likadan live-sektion som sina systerbolag och då ska man vara riktigt nöjda. Den är nämligen – precis som oddsavdelningen – väldigt bred och fyllig, vilket gör att alla spelare kan hitta just vad dem söker. Massor av sporter och massor av marknader, dessutom med livestatistik och emellanåt även med livestream.

Insättning, uttag och kundtjänst

Gällande insättning och uttagsmetoder är det svårare att spekulera precist vilka metoder som just LibraBet kommer börja med. Det vore dock högst sannolikt att någon/några e-plånböcker (som t ex Neteller/Skrill), att några kreditkort (som VISA/Mastercard), att någon fakturatjänst (Klarna, Zimpler) samt att Trustly/banköverföring kommer finnas tillgängliga.

Det kommer även finnas en kompetent och hjälpande kundtjänst tillgänglig under större delen av dygnet.

Vår sammanfattning av LibraBet

Då LibraBet inte lanserats ännu är det svårt att göra någon träffande recension på hur spelbolaget är, men utifrån de slutsatser man kan dra och baserat på hur systerbolagen ser ut så bådar framtiden definitivt gott. Bettingsidan kommer säkerligen bjuda på en riktgt trevlig och spännande spelutlevelse med stort utbud av både odds- och casinospel. Vi ser fram emot lanseringen!

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18 år och äldre. Spelbolagets regler och villkor gäller alltid så läs igenom dem först innan du spelar. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.se