sbk logga transparent

SBK Betting Bonus:

Ingen bonus ännu

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
 • Hemsida: www.getsbk.com/
 • Ägare: Smarkets Limited (Malta)
 • Grundat: 2019
 • Nej
 • Bonustyp: –
 • Insättningsmetoder: Mastercard, Visa, Trustly, Neteller, Skrill m.fl
 • Uttagsmetoder: Mastercard, Visa, Trustly, Neteller, Skrill m.fl
 • Trustly: 0-24 timmar. Kreditkort: 2-5 dagar
 • Cash-out: Ja
 • Streama sport: Ja
 • Krav: Konto
 • Plattform: Their own
 • App: Ja (inget spel via hemsid)
 • Spellicenser: Engelsk, Maltesisk m.fl

SBK Odds Bonus

Vi inväntar fortfarande information gällande hur SKB Betting bonus kommer se ut på den svenska marknaden.

Tittar man på andra marknader så ser det ut som att det antingen kommer erbjudas ett större gratisspel utan omsättningskrav eller eventuellt en 100% insättningsbonus.

Vår SBK betting recension kommer att uppdateras när det står klart vad SBK bonus kommer att bestå av. 

 • Klicka på gröna knappen “Till SBK Betting”

 • Snabb registrering med BankID

 • Sätt in minst 100 kr med Trustly eller Swish

 • Hämta din SBK Bonus

Bonusvillkor och omsättningskrav

Bonusvillkor uppdateras så fort SBK erbjuder en odds bonus på den svenska marknaden.

 • Exempel: –

🎁 SBK är en mycket spännande nyhet på den Svenska marknaden

Ännu har inte SBK fått sin svenska licens så vi väntar fortfarande på att få se exakt vad de kommer erbjuda. Men efter att ha testat deras App så kan jag säga att de verkligen levererar toppkvalitét. Förutom detta så har de högst odds i branschen enligt flera undersökningar, vilket såklart kan ge extra pengar i fickan.

johan svensson bettingexpert

Bettingexpert på Speltips.se

Vanliga frågor och svar om SBK

I skrivande stund är det fortfarande lite ovisst när SBK Sverige kommer att lanseras, men vi förväntar oss att det sker någon gång under våren 2024.

Då SBK Sverige inte har lanserats ännu så finns det ingen information om deras odds bonus. Vi förväntar oss dock att se antingen ett gratisspel utan omsättningskrav eller en 100% insättningsbonus.

Om SBK Betting kommer erbjuda Swish eller Trustly är inte helt klargjort i skrivande stund. Vi kommer med största sannolikhet åtminstone få välja mellan olika betalkort, e-wallets och e-vouchers.

Ja. SBK marknadsför sina höga odds med jämna mellanrum och påstår självsäkert att oddsen är högre än majoriteten av deras konkurrenter. Svenska spelare kommer därför att kunna betta med bra odds och många marknader hos SBK.

Chansen att SBK Sverige kommer erbjuda snabba uttag är stor med tanke på att det är ett av deras stora försäljningsargument på den brittiska marknaden.

När SBK Odds lanseras på den svenska marknaden kommer det självklart att ske med svensk licens. Om den registreras på Smarkets (Malta) Limiteds licens eller en egen svensk licens återstår att se.

Absolut! Kunder hos SBK Sverige kommer att kunna skräddarsy sina spel med Bet Builder och även nyttja deras Price+ som signalerar när oddsen på ett specifikt event är bättre än hos konkurrenterna.

Behöver du assistans när du spelar hos SBK Betting så kommer detta finnas via både live chatt, mejl och FAQ. Exakta öppettider och om det kommer finnas telefonsupport är ännu inte klargjort.

sbk genomskinlig logga

SBK Betting Recension

SBK Betting är ett intressant spelbolag som snart kommer göra intåg på den svenska marknaden. Det är ett brittiskt spelbolag som är licensierat av både UK Gambling Commission och Malta Gaming Authority, vilket gör det möjligt för spelare från flera olika länder att vistas här. En detalj som gör SBK Odds unikt i jämförelse med andra svenska spelbolag är att sajten endast är utvecklad för mobila användare, vilket betyder att du behöver använda deras SBK app för att kunna ta del av deras spelutbud.

“SBK är en brittisk sajt för odds och betting som förväntas lanseras som ett nytt spelbolag i Sverige under våren 2024”

Det är spelbolaget Smarkets som ligger bakom SBK Betting, och till skillnad från Smarkets så är detta ingen spelbörs utan de erbjuder istället traditionella odds med låga marginaler. Oddsen hos SBK Betting kommer därför med största sannolikhet att vara en bit högre än snittet hos deras svenska konkurrenter.

Vi förväntar oss en enkel registrering med BankID, smidiga betalmetoder som Trustly, e-wallets och kortbetalningar samt snabba uttag. Så fort SBK Odds har lanserats i Sverige kommer vi fylla ut denna SBK recension med korrekt information.

Fördelar & nackdelar med SBK Betting

Förväntade fördelar SBK Betting:

 • Ny bettingsida i Sverige
 • Optimerad för spel via mobil eller surfplatta
 • Höga odds
 • Bra SBK bonus
 • Snabba uttag

Förväntade nackdelar SBK Betting:

 • Går inte att spela från dator
 • Erbjuder inte Swish

Snabbfakta Lista

Ägare Smarkets Malta Limited
Systersajter Smarkets
Välkomstbonus Kommer snart
Transaktionsmetoder VISA, MasterCard, PayPal, Neteller, Skrill, Banköverföring
Minsta insättning 100 kr
Minsta uttag 100 kr 
Svensk spellicens Kommer snart
Mobilapp Ja, till iOS och Android
Kundservice Live chatt, email
Öppettider Varje dag mellan 08:00 – 22:00 

SBK betting i mobilen

Eftersom SBK Betting endast är tillgängligt via mobiler och surfplattor så säger det sig självt att upplevelsen härifrån håller väldigt hög klass. Deras SBK app finns att ladda ner via App Store och Google Play och den ger dig tillgång till ett brett utbud odds och marknader.

“SBK Odds kommer endast vara tillgängligt för spel via deras mobilapp”

Här kan du betta innan match eller på liveodds på sporter som fotboll, tennis, boxning, hästkapplöpning och mycket annat. Du kan dessutom nyttja funktioner som Bet Builder och deras unika Price+ som är en oddsjämförelse som berättar för dig när oddsen är bättre än deras konkurrenters. Appen har dessutom fått riktigt bra

sbk mobilapp

Insättningar och uttag

Det är inte helt klarlagt vilka transaktionsmetoder som SBK Sverige kommer att erbjuda ännu, men med största sannolikhet kommer det finnas flera alternativ. Tar man en titt på den internationella sajten så går det att använda betallösningar som bland annat VISA, MasterCard, Skrill, Neteller och PaysafeCard.

“Spelare kommer att kunna få snabba uttag hos SBK Sverige”

Förhoppningsvis kommer den svenska SBK Betting att erbjuda både Swish och Trustly, men det återstår att se. SBK Odds marknadsför sina snabba uttag flitigt, så det känns också troligt att även vi svenskar kommer få snabba utbetalningar när det väl blir dags. Det ser också ut som att både det lägsta insättnings- och uttagsbeloppet kommer att ligga runt 100 kr, vilket är positivt.

Spelutbudet på SBK Odds

Spelutbudet hos SBK Betting kommer att vara riktigt bra när sajten gör entré på den svenska marknaden. Det kommer att finnas odds och marknader på alla de populäraste sporterna som fotboll, ishockey, tennis, handboll och basket samt sporter som britterna brinner lite extra för som hästkapplöpning, dart, cricket och rugby. Om de håller samma stil som de gjort tidigare så kommer det även finnas riktigt höga odds som kommer att resultera i högre utbetalningar vid vinst.

“Deras Price+ funktion informerar dig när oddsen är som bäst”

SBK livebetting kommer även att erbjuda verktyg som matchvisualisering och statistik som farliga anfall, innehav, skott på mål och annat som kan vara ett bra hjälpmedel när du planerar ditt nästa drag. De har även sin Price+ funktion som ger dig en notifikation på vilka odds som är bättre än deras konkurrenter på ett visst event, vilket kan ge dig ytterligare ekonomisk fördel i dina spel. Vi väntar med spänning på att få se den färdiga produkten när SBK Sverige går live.

Kundsupport

När SBK Betting lanseras i Sverige så kommer det självfallet att finnas svensk kundservice tillgänglig, men under vilka tider det kommer vara möjligt att få hjälp på svenska är fortfarande oklart.

Tittar vi på den brittiska versionen av sajten så erbjuder de support via live chatt och mejl varje dag mellan 08:00 och 22:00 GMT, vilket är klart godkänt. De har också en bra FAQ tillgänglig som kan vara till hjälp när supporten är stängd och det går att mejla dem[email protected] dygnet runt.

Om Företaget bakom SBK

Smarkets, som är ägare av SBK, finns redan idag på den svenska marknaden. Den stora skillnaden mot SBK är såklart att det bara finns som mobilapp. Det gör det extra intressant eftersom Appen är bland de bästa betting-appar som finns och ger verkligen ett mervärde. Smarkets är registrerat i Malta men har alltså en svensk licens idag.

Sammanfattning av SBK Betting & Odds

Vi är riktigt förväntansfulla inför lanseringen av SBK Betting i Sverige då det kommer att bli ett av de första nya spelbolagen 2024. Vi har granskat och testat deras brittiska version innan vi skrev denna SBK recension och fick ett väldigt gott intryck av sajten.

Det ser ut som att även svenska spelare kommer få ta del av enkel registrering, flera betalmetoder, riktigt bra odds och snabba uttag. Vi ser också fram emot att se vad SBK Odds bonus har att erbjuda.

Så fort vi får mer information om SBK Betting kommer vi se till att uppdatera denna artikel, så se till att besök oss på Speltips.se för nyheter om detta nya spelbolag 2024.

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18 år och äldre. Spelbolagets Regler & Villkor gäller alltid så läs igenom dem först innan du spelar. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.se