Smarkets bonus:

100 kr tillbaka vid förlust

 • Hemsida:
 • Ägare:
 • Grundat:
 • Första insättning: 100 kr tillbaka vid förlust
 • Bonustyp: Insättningsbonus
 • Kolla deras hemsida för mer information
 • Insättningsmetoder: Kolla deras hemsida för mer information
 • Uttagsmetoder: -
 • BankID: inom 5 minuter
 • E-plånbok: 24 timmar
 • Kredit/ bankkort: 1-4 dagar
 • Uttagsgräns: 60,000-200,000 kr per månad
 • Cash-out: På utvalda singelmatcher
 • Streama sport: -
 • Plattform: -
 • App: -
 • Spellicenser: -
 • Live chatt: -
 • E-post: -
 • Telefon:-

Smarkets bonus

100 kr tillbaka vid förlust

 • Gå till Smarkets Betting

 • Registrera ett konto och börja spela

 • Maxbonus hos Smarkets Betting är 100 kr. Detta får du tillbaka vid förlust på din första insättning på minst 200 kr.

Bonusvillkor och omsättningskrav

HÄMTA BONUS PÅ 100 kr

1. Denna kampanj är endast tillgänglig för spelare som är bosatta i Sverige, är 18 år eller äldre och som öppnar ett konto hos Smarkets mellan 00:00 BST den 1:a juni 2020 och 23:59 GMT den 31:a December 2020.

2. När bonusen är insatt på ditt konto kommer förluster att bli återbetalade i kontanter upp till bonussumman.

3. Du måste göra en första insättning på minst 200 kr i en enskild överföring via kontokort, banköverföring eller via Trustly för att vara berättigad återbetalningen.

4. Bets måste vara placerade och gått med förlust inom sextio dagar från första insättningen. Oanvända bonuskrediter upphör efter denna period.

5. Medlemmar som använder Skrill, Neteller eller virtuella/förbetalda kort är inte kvalificerade för denna kampanj.

6. Välkomsterbjudandet är strikt begränsat till ett per individ, familj, adress, e-post adress, kontonummer och delade datorer.

7. Denna kampanj kan inte användas i samband med något annat välkomsterbjudande.

8. Smarkets förbehåller sig rättigheterna att utesluta, upphäva och/eller begränsa erbjudandet till vissa kunder.

9. Smarkets standardvillkor för kampanjer tillämpas.

Recension Om Smarkets Betting Exchange

Smarkets är inte en typisk bettingsida, utan en spelbörs. Det är en ny form av betting där du spelar mot andra som spelar. Det är mer av betting i form av en handelsvara kan man säga. Det ger dig en unik bettingupplevelse.

Smarkets betting exchange innebär att Smarkets är inte den vanliga bettingsajt du tidigare är van vid. Du så att säga handlar med resultatet. Priserna på spelbörsen sätts mer av folks visdom än att det är en bookmaker som bestämmer. Du är därmed inte begränsad till odds som bookmakers sätter. Spelbörsen tillhandahåller en plattform där du kan paras ihop med andra spelare så att spel äger rum. Spelbörsen tar då ut en provision för denna tjänst. Smarkets tar i skrivande stund 2 % på nettomarknadsvinster. Smarkets betting exchange betyder helt enkelt att du spelar mot andra spelare istället för mot spelbolagen.

Vad är en Spelbörs?

En spelbörs skiljer sig mot en vanlig bookmaker på det sätt att det är mer av en så kallad peer-to-peer-plattform. Det påminner mer om en aktiebörs där användare köper (backar) och säljer (gör lay-spel) odds med särskilda utfall. Det finns flera skillnader mellan Smarkets odds och vanliga odds via en bookmaker eller spelbolag. Bland annat kan du som sagt välja att backa eller att lägga ett lay-spel mot ett visst utfall på en spelbörs. Du kan då handla positioner på ett sätt som påminner om mäklare på aktiebörsen där de bedömer marknaden då evenemanget är live. Du kan endast kan lägga ”back-spel” hos en bookmaker. En annan skillnad är att hos ett vanligt spelbolag med odds, kan du bara spela på just de odds som de erbjuder. De prissätter marknaden till sin egen fördel. En spelbörs som Smarkets erbjuder mer konkurrenskraftiga odds. Marknaden drivs mer av tillgång och efterfrågan.

Spelutbudet hos Smarkets betting exchange

Hos Smarkets finns det hel del olika kategorier. Bland de främsta finns fotboll, politik, tennis och hästkapplöpning. Dock finns det gott om annat att satsa på. Bland annat finns det amerikans fotboll, dart, boxning, baseball, rugby, cricket, MMA, samt en massa mer därtill. Det är lätt att hitta de olika kategorierna då de är listade till vänster på Smarkets sajt. Givetvis finns det även så att du kan satsa pengar live med. 

Smarkets Live

Smarkets har en sida där du kan satsa på live spel. Bland det som är mest populärt att satsa på finns fotboll, tennis, australisk fotboll, baseboll och Dota 2. Sedan finns det även flera andra e-sporter som körs live som går att betta på.

Smarkets betting i mobilen

Om du är en person som föredrar att betta i mobilen, så går det utmärkt att göra det med Smarkets. De har en app du kan ladda ner. Det finns till iOS så väl som Android. Det är lätt att betta med hjälp av deras app. Du kan även använda dig av din mobils webbläsare om du föredrar det. Det är inte fel att kunna göra betting i mobilen när du har en stund över.

Insättning, uttag och kundtjänst

När du ska göra en insättning eller uttag hos Smarkets så finns det flera metoder att välja mellan. För insättning så har du Visa, Maestro och Mastercard. Du kan även sätta in med Neteller, Skrill och Trustly. Olika insättningsmetoder har olika gränser. På vissa måste du sätta in minst 100 kronor, andra minst 300 kronor. Via Neteller och Skrill får du max sätta in 5000 kronor per dag.

Ska du göra uttag så kan du göra det med samma metoder som du satte in med. Även här är det gränser vad du minst kan ta ut. Det finns en mycket bra lista över alla betalningsmetoder på Smarkets egen sajt. Där står det vilka gränser som gäller.

Om du har behov av att kontakta Smarkets kundtjänst, så finns det tillgängliga dygnet runt, alla dagar i veckan, via chatt. Det går även bra att nå dem via e-post, då på [email protected] Sedan så har de också ett telefonnummer, +44 207 617 7413, öppet mellan 09:00-00:00. Smarkets har även en FAQ som du kan kika igenom.

Vår sammanfattning av Smarkets

Smarkets har verkligen ett unikt koncept. De är en bland få som satsar på att vara en spelbörs. Det blir betting på ett lite schysstare sätt kan man säga. Det eftersom spelbolaget är inte direkt inblandade i oddsen utan det är du och andra spelare som helt enkelt skapar spel och gör att det blir marknader som ligger nära 100 %. Hos Smarkets finns det även en överlägsen teknologi, som gör att du direkt kan identifiera de odds du letar efter. Det gör det enkelt att placera spelet där du vill. Du som spelare blir själv lite av en bookmaker kan man säga.

Det finns dessutom en hel del att satsa dina pengar på, då det är många kategorier att välja mellan. Du kan spela på en massa olika sporter så väl som politik eller tv-händelser. Det lika enkelt via datorn som i din mobil. Du kan även få en form av Smarkets bonus som ny spelare.

Insättningar och uttag är inga konstigheter och de allra flesta betalningsmetoder finns att tillgå. Det som skiljer dem åt är gräns för hur lite eller hur mycket du får sätta in eller ta ut.

Om du har frågor eller undrar något så har Smarkets en bra kundtjänst som går att nå på flera olika sätt. Dels en chatt som är öppen 24/7, alla dagar i veckan. Sedan även mail, telefon och Twitter med för den delen.

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18 år och äldre. Spelbolagets regler och villkor gäller alltid så läs igenom dem först innan du spelar. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.se