Smarkets Odds Bonus

Smarkets bonus:

0% Provision i 60 dagar

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
 • Första insättning: 0% Provision i 60 dagar
 • Bonustyp: –
 • Omsättningskrav: Utan omsättningskrav
 • Insättningsmetoder: Kolla deras hemsida för mer information
 • Uttagsmetoder: –
 • BankID: inom 5 minuter
 • E-plånbok: 24 timmar
 • Kredit/ bankkort: 1-4 dagar
 • Uttagsgräns: 60,000-200,000 kr per månad
 • Cash-out: På utvalda singelmatcher
 • Streama sport: –
 • Plattform: –
 • App: –
 • Spellicenser: –
 • Live chatt: –
 • E-post: –
 • Telefon:-

Smarkets Odds bonus

Spela på Smarkets med Speltips – helt utan omsättningskrav och andra bonuskrav. Så enkelt kommer du igång på Smarket Odds:

 • Gå till Smarkets Betting

 • Ange bonuskoden COMMFREE och sätt in minst 200 kr

 • Spela på Smarkets Betting – helt utan omsättningskrav

Bonusvillkor och omsättningskrav

Smarkets standardvillkor tillämpas, läs mer på www.smarkets.com

Smarkets – Frågor & Svar

Betting på Smarkets är för dig som vill ta din betting till en ny nivå, med Spelbörs. Att betta på en Spelbörs garanterar riktigt höga Odds på ett brett utbud av matcher, ligor och turneringar. Det är en renodlad Bettingsida som erbjuder dig att spela utan registrering.

Ja, du kommer enkelt igång på Smarkets om du är en ny spelare. Tack vare snabb inloggning med BankID är processen snabb och enkel, oavsett om du har bettat med dem sedan tidigare. Betting utan registrering är något som verkligen underlättar spelupplevelsen!

Ja, det finns flertalet insättningsmetoder att välja mellan för att börja spela på Smarkets, men kanske allra smidigast är snabba insättningar med Trustly. Direkt banköverföring med Trustly som verifieras med BankID är både säkert och ett riktigt snabbt sätt att få in pengar på spelkontot.

Ja, som ny spelare får du 0% Provision i 60 dagar, med bonuskoden COMMFREE

Utbudet av sporter, marknader och Odds är riktigt bra på Smarkets, särskilt i jämförelse med andra Spelbolag med Spelbörs. Bland det breda utbudet som erbjuds ligger ett litet extra fokus på fotboll, hästkapplöpning, politik och tennis, men många andra sporter är tillgängliga.

Att Smarket är en Spelbörs istället för ett klassiskt Spelbolag betyder att Oddsen som finns att betta på är satta av spelare. Du har möjlighet att sätta egna Odds på marknader, alternativt backa någon annans Odds, eller boka Oddset om du tror på motsatt utgång.

Väljer du att göra insättning och uttag med Trustly så går alla transaktioner riktigt snabbt. Om Smarkets inte behöver någon ytterligare verifiering av din person så är det riktigt snabba uttag med Trustly som gäller, där pengarna kan finnas på ditt bankkonto inom ett par minuter.

Ja, du kan känna dig helt trygg och säker när du väljer att spela på Smarkets. Bettingsidan har självklart en svensk spellicens och inga vinster du gör måste beskattas. De använder sig endast av säkra betalningsmetoder så du kan vara helt trygg med att dina pengar hanteras på rätt sätt.

Recension Om Smarkets Betting Exchange

Smarkets är inte en typisk bettingsida, utan en spelbörs. Det är en ny form av betting där du spelar mot andra som spelar. Det är mer av betting i form av en handelsvara kan man säga, vilket ger dig en unik bettingupplevelse som du inte kan få på många andra bra Spelbolag idag. Under 2024 så släpper Smarkets även ett nytt brand i Sverige som heter SBK.

Smarkets betting exchange innebär att Smarkets är inte den vanliga bettingsajt du tidigare är van vid. Du så att säga handlar med resultatet. Priserna på spelbörsen sätts mer av folks visdom än att det är en bookmaker som bestämmer. Du är därmed inte begränsad till odds som bookmakers sätter. Spelbörsen tillhandahåller en plattform där du kan paras ihop med andra spelare så att spel äger rum.

Spelbörsen tar då ut en provision för denna tjänst. Smarkets tar i skrivande stund 2 % på nettomarknadsvinster. Smarkets betting exchange betyder helt enkelt att du spelar mot andra spelare istället för mot spelbolagen.

Fördelar med Smarkets

 • Registrering med BankID
 • Snabba insättningar med Trustly
 • Utan Smarket Bonus spelar du alltid utan omsättningskrav
 • Snygg navigering med stort Oddsutbud
 • Smarket Spelbörs – bättre Odds

Vad är en Spelbörs?

En spelbörs skiljer sig mot en vanlig bookmaker på det sätt att det är mer av en så kallad peer-to-peer-plattform. Det påminner mer om en aktiebörs där användare köper (backar) och säljer (gör lay-spel) odds med särskilda utfall. Det finns flera skillnader mellan Smarkets odds och vanliga odds via en bookmaker eller spelbolag. Bland annat kan du som sagt välja att backa eller att lägga ett lay-spel mot ett visst utfall på en spelbörs. Du kan då handla positioner på ett sätt som påminner om mäklare på aktiebörsen där de bedömer marknaden då evenemanget är live. Du kan endast kan lägga ”back-spel” hos en bookmaker. En annan skillnad är att hos ett vanligt spelbolag med odds, kan du bara spela på just de odds som de erbjuder. De prissätter marknaden till sin egen fördel. En spelbörs som Smarkets erbjuder mer konkurrenskraftiga odds. Marknaden drivs mer av tillgång och efterfrågan.

Spelutbudet hos Smarkets betting exchange

Hos Smarkets finns det hel del olika kategorier. Bland de främsta finns fotboll, politik, tennis och hästkapplöpning. Dock finns det gott om annat att satsa på. Bland annat finns det amerikans fotboll, dart, boxning, baseball, rugby, cricket, MMA, samt en massa mer därtill. Det är lätt att hitta de olika kategorierna då de är listade till vänster på Smarkets sajt. Givetvis finns det även så att du kan satsa pengar live med. 

Smarkets Live

Smarkets har en sida där du kan satsa på live spel. Bland det som är mest populärt att satsa på finns fotboll, tennis, australisk fotboll, baseboll och Dota 2. Sedan finns det även flera andra e-sporter som körs live som går att betta på.

Smarkets betting i mobilen

Om du är en person som föredrar att betta i mobilen, så går det utmärkt att göra det med Smarkets. De har en app du kan ladda ner. Det finns till iOS så väl som Android. Det är lätt att betta med hjälp av deras app. Du kan även använda dig av din mobils webbläsare om du föredrar det. Det är inte fel att kunna göra betting i mobilen när du har en stund över.

Insättning, uttag och kundtjänst

När du ska göra en insättning eller uttag hos Smarkets så finns det flera metoder att välja mellan. Snabbast insättningar gör du med Trustly, som bekräftas med BankID för snabbhet och säkerhet. Föredrar du andra metoder så kan du vid insättning använda Visa, Maestro och Mastercard, men även insättningar med Neteller och Skrill. Olika insättningsmetoder har olika gränser. På vissa måste du sätta in minst 100 kronor, andra minst 300 kronor. Via Neteller och Skrill får du max sätta in 5000 kronor per dag.

Ska du göra uttag så kan du göra det med samma metoder som du satte in med. Även här är det gränser vad du minst kan ta ut, det finns en mycket bra lista över alla betalningsmetoder på Smarkets egen sajt.

Om du har behov av att kontakta Smarkets kundtjänst, så finns det tillgängliga dygnet runt, alla dagar i veckan, via chatt. Det går även bra att nå dem via e-post, då på [email protected]. Sedan så har de också ett telefonnummer, +44 207 617 7413, öppet mellan 09:00-00:00. Smarkets har även en FAQ som du kan kika igenom.

Vår sammanfattning av Smarkets

Smarkets har verkligen ett unikt koncept. De är en bland få som satsar på att vara en spelbörs. Det blir betting på ett lite schysstare sätt kan man säga. Det eftersom spelbolaget är inte direkt inblandade i oddsen utan det är du och andra spelare som helt enkelt skapar spel och gör att det blir marknader som ligger nära 100 %. Hos Smarkets finns det även en överlägsen teknologi, som gör att du direkt kan identifiera de odds du letar efter. Det gör det enkelt att placera spelet där du vill. Du som spelare blir själv lite av en bookmaker kan man säga.

Det finns dessutom en hel del att satsa dina pengar på, då det är många kategorier att välja mellan. Du kan spela på en massa olika sporter så väl som politik eller tv-händelser. Det lika enkelt via datorn som i din mobil.

Insättningar och uttag är inga konstigheter och de allra flesta betalningsmetoder finns att tillgå. Det som skiljer dem åt är gräns för hur lite eller hur mycket du får sätta in eller ta ut.

Om du har frågor eller undrar något så har Smarkets en bra kundtjänst som går att nå på flera olika sätt. Dels en chatt som är öppen 24/7, alla dagar i veckan. Sedan även mail, telefon och Twitter med för den delen.

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18 år och äldre. Spelbolagets Regler & Villkor gäller alltid så läs igenom dem först innan du spelar. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.se

johan

Bettingansvarig

Johan är vår nykomling till Speltips som tack vare sitt sportintresse förser sajten med de bästa bettingrecensionerna och bonustipsen. Han har sedan han var liten sportat i olika former och idag slår hjärtat extra hårt för det lokala laget Brynäs IF. Utanför Sverige är det Premier League som gäller, där favoriten är Arsenal. Johan har tidigare jobbat inom den amerikanska betting-marknaden och har även koll på svenska casinon.