SpeedySpel bonus:

Inget samarbete i dagsläget

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
 • Första insättning: 50 kr vid första insättningen
 • Bonustyp: Insättningsbonus
 • Utan omsättningskrav
 • Uttagsmetoder: BankID, Swish
 • BankID: inom 5 minuter
 • Cash-out: Erbjuds
 • Streama sport: Nej
 • Plattform: SBTech
 • App: Nej
 • Spellicenser: Svensk Spellicens
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

SpeedySpel Odds bonus

Speltips.se har idag inget samarbete med SpeedySpel men när vi har det kommer du att kunna läsa om SpeedySpel Odds Bonus här.

 • Klicka på “Till SpeedySpel” och signera med BankID.

 • Gör en insättning på minst 100 kr

 • Spela helt utan omsättningskrav

Bonusvillkor och omsättningskrav

LibraBet har inget omsättningskrav där du behöver omsätta bonusbeloppet. Bonusen behöver omsättas inom 30 dagar från det att du aktiverat den och den maximala tillåtna satsningen under tiden som bonusen är aktiv är 500 kr.

 • Exempel: Du sätter in 500 kr och får 50 kr, totalt 550 kr. Du behöver då omsätta (spela) för totalt 0 kr med bonuspengarna innan du kan ta ut alla pengar från ditt konto. För mer info besök: www.speedyspel.com

Recension Om SpeedySpel Sport

SpeedySpel Sport är ett spelbolag som säkrar sina medlemmar med en svensk spellicens. SpeedySpel Sport visar framfötterna med en skön sajt där du lätt hittar runt i. Självklart har du ett maffigt utbud av odds att satsa på.

Speedy betyder snabbt som många säkert är bekanta med. Och det är exakt vad Speedy Spel Sport ett spelbolag som inte förlorar tid på onödiga registreringar och andra administrativa svårigheter. Hos Speedy Spel Sport går du bara in på sidan, väljer ett belopp du vill satsa och sätter igång. Smidigt, lätt och framför allt snabbt. Det är Speedy Spel Sport i nötskal. 

Spelutbudet hos SpeedySpel Sport

Utbudet av Speedy Spel kan få dig att stanna lite längre på sajten. Speedy Spel Sport satsar hårt på att täcka i princip alla sportgenrer som är populära att lägga odds på. Fotbollen, sportens onekliga kung ligger i fokus hos Speedy Spel Sport. Inget konstigt med det, speciellt med tanke på att många satsar just på fotboll. Här finns betting inom allt från toppligor till lokala matcher. Några exempel är Champions League, Europa League, La Liga och Allsvenskan. För att få hela listan av fotbollsodds tycker du bara på fliken Fotboll. Speedy Spel Sport har sett till att du får tillgång till mängder av olika marknader.

Låt oss säga att du inte är fotbollsfan. Ja, då går det att köra med Speedy Spel betting i ishockey, tennis, basket, baseboll, boxning, dart, innebandy och cricket. Det går dessutom att betta på politik om du känner dig manad.

Vad vore Speedy Spel utan en Speedy Spel Sport Bonus? Inte så kul kanske. Som tur är finns det en Speedy Spel Bonus som dessutom inte behöver omsättas för att tas ut. 

SpeedySpel betting i mobilen

Speedy Spel Sport kan du som vill spela både från mobilen och surfplattan. I dagsläget krävs det ingen särskild app för att satsa via Speedy Spel Sport. Du kan med andra ord endast typa in adressen i webbläsaren och kicka igång. Precis som om du spelar från datorn behöver du endast välja ett belopp du vill lägga ut, överföra pengarna och kicka igång.

Livebetting & cash-out

De flesta moderna spelbolag erbjuder även livebetting. Att sitta framför datorn eller Tv:n och lägga odds medans matchen pågår. Speedy Spel Sport har en avdelning med Live betting som har fyra kategorier, nämligen sport, översikt, se event och liveschema. Sportdelen innehåller olika flikar med bland annat fotboll, ishockey, tennis, basket, cricket, dart och handboll.

Vill du se schemat för veckan gäller det att trycka på Speedy Spel Sport liveschema. Sätt dig bekvämt för att Speedy Spel Sport har en del att erbjuda när någon spännande match ska spelas.

Insättning, uttag och kundtjänst

Alla pengaöverföringar för svenska spelare i Speedy Spel Sport utförs med ett BankID. Det är den enda accepterade betalningsmetoden både för insättningar och uttag. BankID anses vara en säker metod som garanterar snabba och problemfria transaktioner. BankID fungerar både som en verifikation av din identitet och en koppling mellan Speedy Spel Sport och ditt bankkonto. Insättningarna sker omedelbart. Uttagen i Speedy Spel Sport kan i vissa fall ta upp mot 24 timmar.

Vid frågor och funderingar är du välkommen att kontakta kundsupport. Det går antingen att skriva i Speedy Spel Sport chatten eller att skicka mejl till [email protected]. Chatten går att starta genom att trycka på ikonen placerad längst ner till höger. FAQ finns och den besvarar generella frågor om Speedy Spel Sport såsom krav gällande Speedy Spel Bonus m.fl.

Vår sammanfattning av SpeedySpel Sport

Speedy Spel Sport är spelbolaget som i princip erbjuder allt från spel till betting. Dessutom har det även en skön Speedy Spel Sport Bonus utan något omsättningskrav. En viktig detalj om Speedy Spel är att det har en svensk spellicens vilket betyder att sajten är aktiv i Sverige. Licensen garanterar en säkerhet åt svenska spelare genom att följa stadslagar och regleringar.

Spelutbudet omfattar de största fotbollsligorna som exempelvis Champions League, Europa League, La Liga och Allsvenskan. Handboll, cricket, basket och ishockey är bara några av den övriga sportgenren du kan lägga odds på. Givetvis går det att köra live betting om du så önskar. I dagsläget behövs det ingen app för att spela via mobilen eller surfplattan. Du typar bara in adressen i webbläsaren och kör igång.

Speedy Sport Spel är ett spelbolag som använder BankID både som verifikations-, och betalningsmetod. Du behöver därmed inte registrera något konto i sajten.

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18 år och äldre. Spelbolagets Regler & Villkor gäller alltid så läs igenom dem först innan du spelar. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.se