Klubblagsfotbollen i England, Spanien och andra stora fotbollsländer är slut. Men vad gör det när ATG och Big 9 erbjuder den här kupongen? Wow, häng med!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Borussia Dortmund – Real Madrid | Speltips: 2 & ÖU

Nu sätter vi pricken över i:et för den europeiska fotbollssäsongen. Champions League-finalen mellan Dortmund och Real Madrid kunde dock varit betydligt mer spännande på förhand. Det här är ett möte där segraren är supergiven i mina ögon. Det är mängder av neutrala supportrar som hoppas få se Marco Reus lyfta bucklan i sin sista match, men med klara ögon har vi en rättvis storfavorit på Wembley Stadium i London. Toni Kroos lyfter bucklan i sin sista Real Madrid-match.

Match 2: Halmstad – GAIS | Speltips: 1X2 & U

Spelmässigt har det sett katastrofalt ut i stunder för Halmstad. Trots detta har man tagit 15 poäng under inledningen, vilket gör att laget ligger på en niondeplats. Den tabellplaceringen lär man dock tappa över tiden och efter sommaren håller jag nog sannolikheten att vi ser Halmstad i en bottenstrid som hög. GAIS däremot, lördagens motståndare, har imponerat kraftigt och har krigat för de rättvisa poängen man faktiskt tagit. Den här aftonen kommer man möta ett annorlunda försvarsspel och jag är inte övertygad om att man maler ner Halmstad tillräckligt bra. 1X2 & U är en bra lösning.

Match 3: Sirius – Norrköping | Speltips: 12 & Ö

Bottenmöte i Allsvenskan när Sirius och Norrköping möts innan sommaruppehållet. Gästerna är säsongens stora besvikelse såhär långt och det dröjer nog inte lång tid innan det händer ett och annat i klubben. Andreas Alm hänger löst, bland annat. Sirius har också tappat farten en aning och blandar en hel del i sina prestationer. Jag tror återigen att vi får se ett öppet ångestmöte i Allsvenskan, precis som det mellan Norrköping och Värnamo senast. 1, 2 och Ö klickas i när två trots allt starka offensiver möts.

Match 4: Landskrona – Trelleborg | Speltips: 1 & ÖU

Klassiska Landskrona gör en otrolig säsong såhär långt och kommer gå på sommaruppehåll med serieledning. Landskrona vann derbyt mot Helsingborg i den förra omgången och studsade direkt tillbaka efter förlusten mot Öster. Landskrona har fått en rejäl stabilitet i år och det är framförallt defensiven som imponerat, man har till exempel hållit fem nollor och endast släppt in sex mål. På hemmaplan är man väldigt starka och trots att Trelleborg har en höjd i sig så vinner BOIS här.

Match 5: Djurgården – Hammarby | Speltips: Wildcard

Kupongen pågår under både lördag- och söndag den här helgen. Djurgården hade varit min sida i derbyt mot Hammarby under söndagen, om det inte vore för att Bajen studsat upp en aning och visade fina tendenser i vinsten mot Sirius senast. Den offensiva delen glänser verkligen och Nahir Besara kan mycket väl vara en spelare som avgör derbyt. Men, i Lucas Bergvalls sista match för Djurgården måste man analysera allting och Djurgården är starka. Det går alltid att prata om historik i derbyn, men den här gången har vi chansen att använda Wildcard-alternativet.

Match 6: Kalmar – Västerås | Speltips: 1 & ÖU

Ångestmötet mellan Kalmar och Västerås är här. Hemmalaget hade vi betydligt högre tankar om inför säsongen men har varit urusla under säsongsinledningen. Nu blir det en bottenstrid för Skrabb, Trenskow och gubbarna resten av säsongen. Västerås har hyllats för sitt spel, men har förbaskat svårt att göra mål. Kalmar har släppt in en hel del mål, men gynnas av att motståndet är ineffektivt. Kalmar vinner det här jumbomötet med hjälp av sin starkare offensiv, ettan spikas faktiskt.

Match 7: Häcken – AIK | Speltips: 1 & ÖU

AIK tog en mycket skön och viktig seger mot rivalen IFK Göteborg i måndags. Gästerna gjorde en katastrofal prestation och Gnaget kunde vända 2-1 underläge till seger 5-2. Det skall dock tilläggas att AIK inte heller var speciellt bra den aftonen, man gjorde jobbet och straffade ett skadedrabbat Blåvitt rejält. Nu blir det tuffare när ett revanschsuget Häcken väntar på Bravida Arenas konstgräs. Häcken är en besvikelse såhär långt in i säsongen men har goda möjligheter att avsluta snyggt här. Prickar man spelet på hemmaplan är man väldigt svårslagna, det visade man i den senaste hemmamatchen mot MFF.

Match 8: Värnamo – Mjällby | Speltips: X2 & U

Mjällby vaknade till liv igen efter två raka förluster och vann bekvämt mot Häcken, trots att det endast blev 2-1. Nu har laget fjärdeplatsen inför den sista matchen innan sommaruppehållet och det är en väldigt stark prestation. Den här gången reser man till Småland och besöker Finnvedsvallen. Värnamo är inte alls laget att lita på den här säsongen och jag tror att Mjällbys fina form och styrkor blir aningen för starka här. X2 leder till grön bock och U-tecknet följer med.

Match 9: ÖIS – Gefle | Speltips: 12 & Ö

Örgryte är den största besvikelsen i Göteborgsfotbollen, trots att IFK Göteborg har det tufft i Allsvenskan. Jumbo i Superettan är såklart ett underbetyg för ÖIS, som har ett gäng rutinerade och bra spelare i truppen. Under söndagen avslutar vi kupongen på Gamla Ullevi där just ÖIS spelar mot Gefle. Gästerna har gått starkare men jag höjer ett varningens finger för öisarna, som kommer göra allt för att avsluta med en seger. Här finns det ingenting att vänta på, det är ut och köra järnet för tre poäng. Överspelet är därmed lovande och därefter följer oftast 1 och 2 som tecken, det gör det även här. Lycka till i jakten på nio rätt!

Antal rader: 384 | Spelstopp: Lördag kl. 15.59

✅ KUPONGENS SÄKRA: Real Madrid

Här är det – tyvärr – inget snack. Real Madrid vinner Champions League-finalen bekvämt och tvåan är därmed given.

⚠️ KUPONGENS SKRÄLL: Halmstad

GAIS är den stora överraskningen under inledningen av Allsvenskan och glider på formen. Högstanivån skall tilläggas och det kan vara farligt, maler man ner Halmstad bekvämt? Tveksamt och därför helgarderas matchen i vänsterspalten.

🃏 KUPONGENS WILDCARD: Djurgården – Hammarby

”Allting kan hända i ett derby”, det är verkligen känslan inför söndagens derby på Tele2 Arena. Jag är lika säker på att Djurgården vinner det här som spelbolaget och det svenska folket.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se