Det är bara lite extrapengar som saknas på den här kupongen. Vilken lördag vi har framför oss med toppmöten från alla håll och kanter. Vi siktar på full pott!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Nottingham – Newcastle | Speltips: 12 & Ö

Vi startar kupongen med Premier League-fotboll i form av mötet mellan Nottingham och Newcastle. Min första tanke här är att värdarna kan skrälla till sig poäng. Efter lite kartläggning är dock inte krysset intressant. Jag tror att vi har en holmgång framför oss med böljande spel. Nottingham har en stark offensiv i Elanga, Gibbs-White och Awoniyi. Newcastle är betydligt starkare på hemmaplan men fortfarande det bättre laget på pappret. The Magpies blir rättvisa favoriter i det här mötet men jag tror att man får jobba hårdare för tre poäng än vad man har förväntat sig.

Match 2: Tottenham – Brighton | Speltips: 1 & ÖU

Hinner sydkoreanen och storstjärnan Heung-min Son hem från Asian Cup? Det är frågan alla ställer sig, men förmodligen får man klara sig utan anfallaren även här. Det gör inte så mycket i tankarna jag har inför matchen. Spurs har en offensiv som alltid går att lita på och med ny fart i Timo Werner på kanten är mycket ersatt. Förutom målskyttet från tyskens sida, i för sig. Där har Tottenham andra gubbar i form av Kulusevski, Richarlison och Maddison, som återvänt efter skada. Brighton får det tufft på Tottenham Hotspur Stadium.

Match 3: Liverpool – Burnley | Speltips: 1 & ÖU

Här kommer Liverpool bli otroligt högt streckade. Jag skulle tro att den hamnar på omkring 90-92% och det får man väll acceptera i slutändan. Kupongen innehåller ett gäng svårlösta matcher och det här blir då matchen att spika av för många. Så även för undertecknad som istället fyller på med U-tecknet, som också är det närmaste skrälltecken vi kommer här. Ettan spikas av och vi går vidare till match 4.

Match 4: Wolverhampton – Brentford | Speltips: 12 & Ö

Brentford har varit i stor behov av Ivan Toney. Den saken är stensäker efter att ha sätt senaste prestationerna i jämförelse med tidigare. Anfallaren är spetsen som detta mittenlag behöver och i mötet på bortaplan mot Wolverhampton under lördagen kan det bli den avgörande nyckeln. Nu förlorade visserligen Brentford mot övermäktiga Manchester City i veckan, men även där skapade man tillräckligt mycket lägen för att göra fler mål. Värdarna i den här matchen, Wolves, kommer också från en match med positiva tecken. 4-2 mot Chelsea på Stamford Bridge är onekligen imponerande. 1, 2 och Ö är ett drag.

Match 5: Fulham – Bournemouth | Speltips: X2 & ÖU

Att det dröjde till den femte matchen på kupongen innan krysset åker fram måste vara ett sorts rekord. Men det känns verkligen som den här kupongen kan bli både väldigt underhållande och därpå målglad. Att Fulhams hemmamöte med Bournemouth skulle bli målsnålt och tråkigt tror jag inte heller, men det är betydligt större chans för ett oavgjort resultat. Gästerna har Solanke, Tavernier och Semenyo i finfin form. Samtidigt har hemmalaget problem att vinna matcher efter att ha noterats för tre kryss på sina fyra senaste. X2 & ÖU.

Match 6: Leverkusen – Bayern München | Speltips: 12 & Ö

Den här matchen kan man skriva flera sidor om. Jag skall försöka hålla mig kort och förklara att det här kan bli något alldeles extra. Xabi Alonso och hans Bayer Leverkusen ställs inför säsongens hittills tuffaste uppgift och jag tror inte att man gör oss besvikna. Det finns goda möjligheter för ett rejält fyrverkeri här med offensiva spelare i allra hetaste form. Leverkusen med Wirtz, Frimpong och Grimaldo i storform samtidigt som Bayern München kommer med rekordmannen Kane, hans radarpartner Sane och gubbarna bakom. Plita ner 1, 2 och Ö för en grön bock.

Match 7: Roma – Inter | Speltips: X2 & U

Vi kliver vidare bland stormatcherna och beger oss till Rom där Daniele De Rossi har fått en smakstart på sitt nya uppdrag. Roma-ikonen är inte mindre omtyckt efter segrarna man radat upp vid hans ledning. Nu väntar dock det första riktigt stora testet när Inter kommer på besök. ”Oslagbara Inter” gör en dundersäsong och det är givet att man skall kliva in som favoriter även i det här mötet. Jag räknar med att Roma stänger ner butiken tidigt här och att vi får se ett tight och jämt möte. Under är först ut på kupongen och därefter låser vi in favoriten till höger. Kryss är godkänt för Roma.

Match 8: Real Madrid – Girona | Speltips: Wildcard

Ni har väll inte tröttnat på stormatcherna ännu? Bra, för här kommer den som är mest oviss av samtliga. Real Madrid gör en kanonsäsong och leder LaLiga före sensationtvåan Girona. Här kommer andraplacerade Girona på besök och vi kan förbereda oss på något extra. Kan det här laget verkligen slå marängerna på Santiago Bernabeu? Är det ens möjligt? Jag beslutar mig i att tro på detta. Girona har ställt till det för mängder av spelare den här säsongen och lär göra det igen om man inte tar med laget. Wildcard blir mitt val.

Match 9: Las Palmas – Valencia | Speltips: 1X & U

Vi avslutar kupongen med mitt favoritdrag. Las Palmas har som vana att bli rejält underskattade. Nu väntar storklubben Valencia som motståndare och då lär det inte bli några ovanligheter. I mitt tycke är Las Palmas att räkna med, framförallt i den här matchen, och därför kommer jag ta hemmasidan i handen här. Underspelet spikas på detta. Valencia är ett svagt bortalag och har bara vunnit tre matcher på resande fot i år. Samtidigt är Las Palmas betydligt högre upp i tabellen än vad man tror. Det här tyder på en vass säsong bakom laget och det kommer fortsätta på den vägen. 1X & U avslutar lördagens analys.

Antal rader: 512 | Spelstopp: Lördag kl. 15.59

✅ KUPONGENS SÄKRA: Liverpool

Tyvärr – så blir detta en åttarätters. Liverpool är i finfin form och krigar hårt för att utmana Arsenal och Manchester City om titeln hela vägen in i mål. Nu har man ett slagläge och Burnley blir bara en uppgift på vägen mot större saker.

⚠️ KUPONGENS SKRÄLL: Brentford

Jag gillar verkligen Brentford och det man gör efter att Ivan Toney klivit in i anfallet igen. Man skapar tillräckligt med lägen för att hota Manchester City, då kan man ta ner Wolverhampton på jorden i det här mötet. Ta med tvåan.

🃏 KUPONGENS WILDCARD: Real Madrid – Girona

Vilken match. Vilka förutsättningar. Vilken lördag. Vi håller det där och påminner om att det här är lördagens mest givna Wildcard.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se