Det tighta matchandet för flera storklubbar på kupongen analyseras noga. Ta del av helgens drag på Big 9 nedan!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Bournemouth – Manchester United | Speltips: 12 & Ö

Kan Bournemouth hota Manchester United på Vitality Stadium? Formen är ganska god för dagen och som alla vet har man ju spets i Solanke och Tavernier bland annat. Laget har vunnit fyra av sina sex senaste matcher vilket är väldigt starkt. Nu väntar dock ett betydligt bättre lag och då blir det givetvis tuffare direkt. Körsbären är dock ett lag som har kvalitet för att skrälla mot storklubbarna. Manchester United kommer från en stark prestation mot Liverpool, men har som alla vet en lägre nivå i kropparna då och då. 1, 2 och Ö är givna tecken.

Match 2: Manchester City – Luton | Speltips: 1 & ÖU

Undertecknad letar lag att fälla under lördagens kupong. När Manchester City är med på kupongen är det allt som oftast en säker spik att klicka i. Det är det även den här gången trots att det är lite lamt att gå den vägen. Luton håller inte samma klass någon dag i veckan och trots att City förväntas rotera inför returmatchen i Champions League så är reserverna tillräckliga att kontrollera och spela ner Luton på Etihad Stadium. Ingen nytta att gardera på den vänstra sidan av raden, men när vi tar oss över till antalet mål i matchen är U ett tecken att överväga för utdelning.

Match 3: Nottingham – Wolverhampton | Speltips: Wildcard

Nottingham mot Wolverhampton är en oviss match på förhand. Tittar man snabbt är det två lag vars form inte skriker högst direkt. Hemmalaget har väll en relativt skön dagsform om man ser till vilken klass laget håller i grunden, men inte så att jag klickar av hemmasidan utan att blinka. Jag tycker att Wildcard är en bra lösning här. Jag väljer att överleva det här mötet på det sättet.

Match 4: Brentford – Sheffield United | Speltips: 1 & ÖU

Vecka in och vecka ut har jag konstaterat att Sheffield United är ett alldeles för svagt lag för den här ligan. Nu skall man dock ha beröm för att man håller i och klassiskt ”gör sitt bästa”. Under lördagen väntar ett tufft bortamöte och jag räds inte att gå emot även i det här mötet. Trots det faktum att man rosat sina egna fans lite mer den senaste tiden. Brentford behöver ta trepoängare från och med nu för att inte dras in i någon bottenstrid. Ivan Toney och hans vänner behöver steppa upp och det finns inget bättre tillfället att göra det än mot Sheffield United.

Match 5: Burnley – Brighton | Speltips: 12 & ÖU

Nästa lag i Premier League som krigar för överlevnad är Burnley. Hoppet är inte helt över för klubben ännu och tills dess att faktumet för nedlyttning står fast lär man kriga hela vägen. Här ser jag en segrare framför mig oavsett om det blir en sevärd matchbild eller en lite mer avvaktande sådan. Det kan bli ett problem för Burnley mot just Brighton, gästerna håller en väldigt god klass när det stämmer och då skulle jag vilja säga att man är chanslösa i värdlaget. Gästerna brukar vara bra mot lägre rankat motstånd i tabellen.

Match 6: Torino – Juventus | Speltips: 2 & U

Derby i Turin när Torino och Juventus möts på Stadio Olimpico. Anfallsduon Duvan Zapata och Antonio Sanabria blir helt avgörande i det här mötet. Torino behöver träffa helt och hållet rätt mot det här motståndet. Juventus har det väldigt enkelt i det här derbymötet genom åren och jag tvekar inte att man kommer ut lika starkt som tidigare år även här. Jag känner mig bekväm med att spika av storlaget på besök här, i en match som bör bli avvaktande och relativt tight.

Match 7: Bologna – Monza | Speltips: 1 & ÖU

Bologna fortsätter sin otroliga säsong och när slutspetsen av säsongen närmar sig med stormsteg innehar man fortfarande en europaplats. Det är framförallt på hemmaplan som man imponerat, där endast ligaledarna Inter är vassare. Monza har säkrat sin plats för säsongen och förblir ett mittenlag i Serie A. Man har inte kvaliteten som krävs för att slå Bologna på resande fot för tillfället. Här spikas hemmalaget av och vi känner oss trygga med det.

Match 8: Mallorca – Real Madrid | Speltips: X2 & ÖU

Vi byter liga, vi tar oss till Spanien och LaLiga där två storklubbar skall analyseras noga till helgen. Vi startar med Real Madrid – som gästar Mallorca under lördagen och mycket väl kan få problem. Det tighta matchandet och nästa veckas returmatch mot Manchester City spelar såklart roll. Här kommer Carlo Ancelotti rotera, det kan vi vara säkra på, när man har ett gott försprång i toppen av ligan. En rotation i storklubbarna spelar ingen överdriven roll på sätt och vis, men det är givetvis så att chanserna ökar när fokuset ligger på annat. X:et skall med på samtliga system och jag garderar även med U:et.

Match 9: Cadiz – Barcelona | Speltips: X2 & U

Liknande analys gör jag av Barcelonas bortamöte mot Cadiz under lördagskvällen. Hemmalaget har det tufft och är väll inget speciellt starkt lag på den här scenen. Men, med Barcelonas fokus på Champions League och allt det där är krysset något som skall med även här. Jag väljer att gå kortare i det här mötet och skippar Ö-tecknet. Under känns lovande i och med att Barcelona förväntas rotera en del och fortfarande vill kontrollera till punkt och pricka. Bollinnehavet spelar roll och jag räknar inte med någon överkörning. Barcelona kanske vinner, men man gör det inte stort.

Antal rader: 512 | Spelstopp: Lördag kl. 15.59

✅ KUPONGENS SÄKRA: Manchester City

Jaga U-tecknet mellan Manchester City och Luton. Hemmalaget vinner nämligen utan problem här, men med nästa veckas stormöte i Champions League i huvudet kan det bli mer avvaktande än tänkt på förhand. Spika ettan och fyll på efter det istället.

⚠️ KUPONGENS SKRÄLL: Bournemouth

Kommer Manchester United någonsin hitta stabilitet under Erik ten Hag? Oklart och då är ettan på Vitality Stadium ett tecken som måste med på kupongen. Alla håller på Bournemouth under lördagen.

🃏 KUPONGENS WILDCARD: Nottingham – Wolverhampton

Väldigt ovisst på förhand. Inget av lagen har någon form som imponerar inför att man korsar vägar under lördagen. Mitt givna val av Wildcard.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se