Årets finaste kupong so far när EM smäller sig in på Big 9. Vi tar oss igenom spelschemat från lördagen till tisdagen och vi har ett gäng stora favoriter att hantera!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Spanien – Kroatien | Speltips: 1X & U

Dödens grupp rivstartar när Spanien möter Kroatien under lördagskvällen. Jag behåller frågetecknet kring Kroatien trots att man såg väldigt fina ut mot Portugal i genrepet för några dagar sedan. Spanien har en stabilitet och ett generationsskifte som varit i positiv bemärkning. Här finns världens bästa mittfältare i Rodri, som kommer få dra ett stort lass och den unga offensiven är högintressant. 1X skall leda till grön bock i en annars tight tillställning.

Match 2: Italien – Albanien | Speltips: 1X & U

Mer frågetecken att ta del av när Italien kliver in i turneringen. Italienarna har gått tillbaka till fokuset på en stark defensiv och det förstår man när offensiven inte håller samma spetsiga klass som tidigare år. Att lita på Scamacca, Raspadori och Chiesa kommer man inte långt på och det blir ingen lika framgångsrik historia i det här mästerskapet. Trots frågetecken hit och dit får man en tacksam start när stackars Albanien går in i dödens grupp. 1X & U leder till grön bock!

Match 3: Polen – Nederländerna | Speltips: Wildcard

Polackerna är näst på tur när det kommer till frågetecken och det handlar såklart om storstjärnan Robert Lewandowski, som gick av planen skadad i genrepet. Det är såklart helt avgörande för Polen. Nu har uppgifterna kommit kring att storstjärnan Lewandowski saknas. Trots detta är Nederländerna en favorit att försöka fälla den första omgången. Genrepen har varit otroligt fina och där har man noterats för två storsegrar, blir man någon modiga nu? Premiär är alltid premiär och med tanke på att Polen lär ställa sig lågt kan Nederländerna få problem. Wildcard i hopp om att fälla storfavoriten.

Match 4: Slovenien – Danmark | Speltips: 1X2 & U

Här har vi två lag som har mötts nyligen. Slovenien och Danmark gjorde nämligen upp i kvalet och slutade på samma totalpoäng. Matchen i Köpenhamn vann Danmark med 2-1 medans Slovenien lyckades kryssa hemmamötet. Det här är en premiär för bägge lagen i ett stort mästerskap och det är givetvis så att det spelar roll. Jag helgarderar och tar med mig underspelet i högsta hugg därefter. Det här kan gå hur som helst i den form av att det lär bli tight.

Match 5: Serbien – England | Speltips: X2 & ÖU

Går favoriten ut och levererar direkt eller får man problem med stora, starka och tunga Serbien i premiären? England matchar en otrolig upplaga i det här mästerskapet och går här in i turneringen med höga förväntningar på sig. Serberna löste en 3-0 seger mot Sverige i genrepet trots att svenskarna ägde matchbilden, en liknande matchbild får man framför sig här. Jag ställer mig frågande kring om storstjärnorna Kane, Foden, Bellingham och co kan leverera direkt eller om det tar tid. X2 därför!

Match 6: Rumänien – Ukraina | Speltips: 2 & ÖU

Ukraina har en spets som inte Rumänien har. Skytteligavinnaren Artem Dovbyk (Girona) frontar nämligen det här landslaget och har dessutom Mykhailo Mudryk och Oleksandr Zinchenko bakom sig, två spelare som håller väldigt hög nivå när man har en bra dag. Rumänien är ett landslag som i vanliga fall kan hota Ukraina, men den här premiären tror jag att spetsen blir helt avgörande. Därför är mitt drag på kupongen klart och det är att spika av Ukraina, som verkligen spelar för en hel nation.

Match 7: Belgien – Slovakien | Speltips: 1 & ÖU

Belgien ser lysande ut inför EM i Tyskland och har en offensiv som är oerhört spännande. Kevin de Bruyne leder såklart spelet, men titta på Jeremy Doku, Leonard Trossard och framförallt Romelu Lukaku. Premiären mot Slovakien blir tacksam, från start till mål, och jag tror att man vinner på ett överlägset sätt. Slovakerna har haft en bättre tid och inte ens Milan Skriniar kan stoppa den belgiska offensiven. Ettan är en tråkig men väldigt given spik på kupongen.

Match 8: Österrike – Frankrike | Speltips: 2 & Ö

Österrike är alltid ett landslag att respektera och hålla koll på för större nationer. Frankrike håller dock en klass som inte många kommer upp i och med en Kylian Mbappe i toppform blir man svårslagna redan i premiären. Österrike kommer dessutom utan storstjärnan David Alaba. Spiktvåan och överspelet är i högsta hugg och jag har en känsla att vi har satt ut vår givna guldfavorit efter den här matchen. Det finns inget landslag som har samma bredd av kvalitet som fransmännen och det får vi se här.

Match 9: Portugal – Tjeckien | Speltips: 1 & ÖU

Portugal (!) – se upp alla guldfavoriter. Det här är ett landslag som kommer utmana om medaljerna, var så säkra och man blev inte mindre övertygad när Cristiano Ronaldo smällde in två kassar i genrepet senast. Det första av högsta möjliga kvalitet dessutom, så det finns fortfarande kvalitet i gubben, trots flytten till Saudiarabien och allt det där. Tjeckien är en tuff motståndare men inget som portugiserna skall ha större problem med efter den prestation man gjort i kvalet och i matcherna inför mästerskapet.

Antal rader: 384 | Spelstopp: Lördag kl. 15.59

✅ KUPONGENS SÄKRA: Belgien

Risken finns att favoriterna kommer dominera EM, och det finns inte speciellt mycket att göra åt det. Belgien kommer köra över ett svagt Slovakien i premiären.

⚠️ KUPONGENS SKRÄLL: Slovenien

Slovenien blir aningen för stora underdogs mot Danmark och därmed helgarderar vi mötet. Lagen kryssade senast i kvalspelet.

🃏 KUPONGENS WILDCARD: Polen-Nederländerna

Polen saknar sina två främsta anfallare och fokuset kommer ligga på defensiven, framförallt när Nederländerna väntar – som imponerat under genrepen. Här tror jag att Polen stänger ner motståndet och att det finns chans till poängtapp direkt för favoriten.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se