Manchester City eller Arsenal? Vilket lag vinner Premier League under söndagseftermiddagen? Det och mycket mer tar vi reda på under helgens jackpotomgång!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Arsenal – Everton | Speltips: 1X & ÖU

Är det något av lagen som jagar titeln som faktiskt kan tappa poäng är det Arsenal. Jag är övertygad om att Manchester City gör jobbet på Etihad Stadium och det kan såklart störa Arsenal på Emirates Stadium. Med det sagt tror jag att man vinner, men krysset måste med i den här matchen för att inte spika två 90-plussare. Fyll på med både Ö och U.

Match 2: Manchester City – West Ham | Speltips: 1 & ÖU

Här är mästarna för säsongen 23/24. Manchester City kommer göra jobbet på Etihad Stadium och den raka ettan är given på min kupong. Pep Guardiola har fått igång sina nyckelspelare i helt rätt tid och säkrar här ligatiteln. Ettan spikas som sagt men därefter följer både Ö & U med hopp om en målsnål seger. I dagsläget står nämligen Ö i 90%+ och det är inte jättesexigt i och med den högst streckade spikettan.

Match 3: Crystal Palace – Aston Villa | Speltips: 12 & Ö

Crystal Palace är det stora utropstecknet i slutet av Premier League-säsongen. Vilken avslutning Mateta, Olise och Eze med flera gör för att toppa den här säsongen. Under den avslutande omgången väntar ett hemmamöte mot Aston Villa, ett lag som man lite stulit rubrikerna ifrån under slutkampen. Jag tror på ett nytt öppet möte och 1, 2 och Ö räcker för grön bock på Selhurst Park. Två lag vars offensiver är otroliga i dagsläget.

Match 4: Brighton – Manchester United | Speltips: 12 & Ö

Manchester United laddar för FA Cup-final mot Manchester City och att det här därför skulle bli avslaget håller jag inte med om. Jag har en känsla att Brighton och United bjuder upp till en underhållande avslutning här på Community Stadium. Brighton har dragit av på takten i slutet av säsongen och De Zerbis lag vill avsluta snyggt framför hemmafansen. En sak som vi vet när Brighton spelar är att det blir öppet spel. United har roterat litegrann på slutet – med lycka skall sägas.

Match 5: Brentford – Newcastle | Speltips: 12 & Ö

Överspel i den avslutande omgången hör till och så är det här också. Brentford gästas av Newcastle under söndagens omgång och Ö-tecknet är för mig. Brentford vann ett väldigt underhållande och speciellt möte mot Bournemouth senast och har fått lite fart under fötterna inför söndagen. Newcastle blev av med europaplatsen och kan bara få tillbaka den vid seger, samtidigt som Chelsea förlorar på annat håll. Jag tror på ett öppet möte där Isak har goda möjligheter att utöka sin målskörd.

Match 6: GAIS – Elfsborg | Speltips: 2 & ÖU

Göteborgarna i GAIS var nära på att lösa en skalp på bortaplan mot Malmö i veckan. Nej nej, sa Pontus, och avgjorde mötet med dryga tian kvar att spela. GAIS är nog inte helt missnöjda med den prestationen och går in i söndagens hemmamöte med Elfsborg med en bra känsla. På tal om bra känsla har Elfsborg det med största sannolikhet efter vinsten mot MFF tidigare och veckans kross av AIK. Här vinner man igen och man gör det med väldigt hög fart under fötterna. Ellos kontrar sönder ett spelande hemmalag.

Match 7: Värnamo – Kalmar | Speltips: X2 & U

Nu lutar det äntligen åt en spelbar gräsmatta på Finnvedsvallen och Värnamo får spela på hemmaplan för första gången den här allsvenska säsongen. Dessutom är det lagom till ett smålandsderby där Kalmar gästar. Jag håller gästerna som klart bättre för stunden men vet att allting kan hända i ett derby. Jacob Trenskow är ett stort plus i protokollet hos gästerna och kan mycket väl vara den spelaren som avgör ett tight och avvaktande möte här. Värnamo är inte tillräckliga.

Match 8: Inter – Lazio | Speltips: 1X & U

Det stora utropstecknet i italiensk fotboll stavas Inter. Ligatiteln var tidigt säkrad och framtiden ser onekligen ljus ut. Under söndagen väntar ett hemmamöte mot Lazio, en storklubb som man bör kunna hitta motivationen emot. Gästerna har dock mer att spela för då man fortsatt jagar en försäkring av europaplats. 1X räcker långt och på mindre kuponger nöjer jag mig där. Underspelet blir något underskattat och därför utnyttjar jag detta på en favoritbetonad kupong i övrigt. 1X & U.

Match 9: Real Betis – Real Sociedad | Speltips: Wildcard

Det är en härlig känsla när man går igenom hela kupongen utan att utnyttja sitt Wildcard. Den sistnämnda matchen är Real Betis mot Real Sociedad och är väldigt oviss då det fortsatt gäller en del i LaLiga. Wildcard-hjälpen tas direkt och vi kan gå ut med en oerhört skön och lättande känsla under helgen. Gör ni som mig eller hittar ni ett bättre WC-läge i de tidigare matcherna?

Antal rader: 512 | Spelstopp: Lördag kl. 15.59

✅ KUPONGENS SÄKRA: Manchester City

Här är ligamästaren i Premier League. En enklare spik har vi aldrig haft.

⚠️ KUPONGENS SKRÄLL: Everton

I och med den klara spikettan på Etihad Stadium lyfter jag ett varningens finger för att resultatet på annat håll kan påverka Arsenal på Emirates Stadium. Skulle City leda bekvämt kan ytor öppna sig för Everton. Ta med krysset – eller mer (på större kuponger).

🃏 KUPONGENS WILDCARD: Real Betis – Real Sociedad

Kupongens avslutande match och även svåraste match. LaLiga lever och båda dessa lagen har saker att spela om i den här omgången. Wildcard är kanon.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se