En favoritbetonad kupong att ta ner i analysen. Big 9 kupongen kan mycket väl innebära en och annan skräll den här lördagen.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Nottingham – Liverpool | Speltips: 12 & Ö

Den favoritbetonade kupongen skall tas ner i bitar. Vi startar på City Ground där Liverpool kommer på besök. Gästerna den här dagen har imponerat kraftigt den senaste veckan när Jurgen Klopp ställt ut två lag med mängder av orutinerade juniorer. Juniorerna har i sin tur klivit fram och spelat på sin högstanivå. Här är det oklart om hur skadeläget formats senaste veckan. Kommer Nunez och Salah till start efter en tids vila? Är mittfältet starkare än tidigare? Det finns många frågor och lite svar för stunden. Men jag tar med Nottingham-ettan som ett skrälltecken.

Match 2: Luton – Aston Villa | Speltips: 12 & Ö

Här har vi ytterligare en underdog på hemmaplan som jag tror kan sätta käppar i hjulet för gästerna. Luton är som man är framför sina hemmafans och kan mycket väl studsa upp som ett skrälltecken här. Ettan skall med för alla som har råd med tecknet. Aston Villa är inte lika starka som man var tidigare under säsongen och trots att skadeläget och formen pekar mot det positiva hållet igen är det inget att lita på fullt ut här. Jag väljer precis samma tecken som i match ett och hoppas på skrällen i någon av matcherna.

Match 3: Brentford – Chelsea | Speltips: Wildcard

Finalförlust mot Liverpool och nöd och näppe-seger mot Leeds. Det har varit en händelserik vecka för Mauricio Pochettino och Chelsea. Kritiken växer och tyngden på tränarens axlar blir allt tyngre. Det är fler delar än tränaren, spelarna och taktiken som inte fungerar i den här klubben. Under lördagen väntar ett bortamöte mot Brentford och då är jag inte helt övertygad om att Chelsea kliver ut med en stark prestation. Wildcard är mitt val inför det här mötet. Ivan Toney har kvalitet för att sänka The Blues.

Match 4: Newcastle – Wolverhampton | Speltips: 1 & ÖU

Hwang Hee-Chan gick av på nytt och sydkoreanen ser ut att missa en längre tid. Skadeläget fortsätter att straffa Wolverhampton, som därmed blandar och ger i sina prestationer. Pedro Neto kommer få dra ett ännu tyngre lass i helgens möte med Newcastle och jag tror inte att man räcker till. Newcastle är starka på hemmaplan och måste börja vinna fotbollsmatcher. The Magpies är väldigt hemmastarka och drar nytta av gästernas avbräck på Hwang och Cunha, utan tvekan. Ettan spikas.

Match 5: Fulham – Brighton | Speltips: 12 & Ö

Kupongen formas av öppna möten. Här kommer ytterligare ett där Fulham får besök av Brighton på Craven Cottage. Det här är faktiskt två lag som gått i skymundan och om har chans på europaplats. Jimenez och Palhinha missar även den här matchen, precis som vinsten på Old Trafford och det är just den segern som får oss att glömma avbräckens betydelse. Ettan skall med på kupongen och så även Brightons tecken, då De Zerbi har en bred trupp med kunskapen att spela det spelet man står för. Veckans cupmatch mot Roma påverkar säkerligen, men det tar inte bort segerchanserna överdrivet.

Match 6: Everton – West Ham | Speltips: 1X & U

En stycke lättnadens suck från Everton efter att ha fått tillbaka fyra poäng från det tidigare straffet. Det lyfter laget uppåt i tabellen, men poängen är fortsatt väldigt viktiga för laget. Under hemmamatchen mot West Ham kommer man komma ut motiverade, kompakta och inställda på fler nya poäng. Klubben, fansen och spelarna krigar för överlevnad. West Ham vann övertygande mot Brentford och Jarrod Bowen gjorde hattrick – men här blir det tuffare. Håller hemmalaget koll på tremålsskytten är mycket vunnet.

Match 7: Monza – Roma | Speltips: X2 & U

Danielle De Rossi, vem trodde att det var en tränare som skulle få ut det mesta av Roma? Kommer han fortsätta kunna hålla den här fina vinstprocenten eller blir det en flopp i längden som många andra tidigare klubbikoner? Vi ser till exempel Steven Gerrard, Frank Lampard och andra som försvunnit helt från världsfotbollen. Paulo Dybala är i superform och leder Roma framåt i utvecklingen med De Rossis ledning. Jag tror att man blir aningen starkare än det formstarka hemmalaget. X2 räcker.

Match 8: Torino – Fiorentina | Speltips: X2 & U

Torino har haft det tufft mot storklubbarna på sistone. Laget kommer till hemmamatchen i helgen med två raka förluster och det blir tufft även mot Fiorentina. Gästerna blandar och ger men jag kommer hålla laget i handen här. Kvaliteten är bättre i gästernas lag och man kommer också från en seger mot Lazio, starkt! X2 blir mitt val här och vi skippar Torino trots att man spelar på hemmaplan. Fio kliver fram och visar att man har den bättre spetsen här. X2 tillsammans med U blir mitt val på kupongen.

Match 9: Valencia – Real Madrid | Speltips: X2 & ÖU

Stormöte på Mestalla under lördagskvällen. Det här är mötet som avslutar Big 9-kupongen och vi kan väll hoppas på att det slutar oavgjort. Valencia är ett tecken att överväga den här kvällen. Jag kommer inte sträcka mig så långt utan nöjer mig med krysset som kombination med Real Madrid-tecknet. Gästerna är numret vassare och så även på resande fot. Att Jude Bellingham saknas har inte påverkat något speciellt och laget visar att man har en otrolig bredd. Senast slog man Sevilla och spetsen med Diaz, Rodrygo och Vinicius Jr håller måttet – minst sagt.

Antal rader: 512 | Spelstopp: Lördag kl. 15.59

✅ KUPONGENS SÄKRA: Newcastle

Jag hoppas att procenten håller sig där man är just nu. Då är Newcastle en kanonspik på kupongen då man spelar hemma på St James Park. Wolverhampton fick se Hwang kliva av senast – och innan det har man Cunha på skadelistan.

⚠️ KUPONGENS SKRÄLL: Nottingham

Det mesta tyder på att Liverpool sparat sina stjärnor till det här mötet. Men, skulle man tvingas ställa fram flera juniorer även här så är Nottingham-tecknet till otroligt läckra 5% att överväga.

🃏 KUPONGENS WILDCARD: Brentford-Chelsea

Lita inte på Chelsea för stunden. Allt kan hända när det gäller Mauricio Pochettinos gäng som helt och hållet misslyckats med sin satsning. Processen dröjer och Brentford kan mycket väl fälla storklubben här.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se