Vi bjuds på en väldigt underhållande och spelvärd kupong under lördagen. Wildcardet utnyttjas redan i match ett och sedan rullar det bara på – följ med!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Aston Villa – Chelsea | Speltips: Wildcard

Det svänger fort kring Chelsea och kritiken ökar mot ledningen efter överkörningen senast. Kort efter att man gjort en väldigt stark och bra prestation mot Manchester City i FA Cup-semifinalen slängde man fram en prestation som kan jämföras med den sämsta för säsongen. Nu väntar ytterligare ett tufft bortamöte när Aston Villa står för motståndet. Vilken dag har Pochettinos herrar den här lördagen? Oklart och Wildcard är det bästa valet.

Match 2: Everton – Brentford | Speltips: 1 & U

Everton har vaknat till liv och krigar fortsatt för att hålla sig kvar i Premier League. Minuspoängen från FA har påverkat laget väldigt mycket under säsongen. Men i slutändan verkar man bara stärkas av bestraffningen. Nu är man ovanför strecket igen och formen tyder på en ljusare framtid. Merseysidederbyt mot Liverpool slutade i en övertygande seger och man fick motståndarna att se väldigt svaga ut. Det var Evertons andra raka seger efter den tidigare 2-0 segern mot Nottingham. Här vinner man på nytt när matchbilden blir betydligt tightare än tidigare.

Match 3: Manchester United – Burnley | Speltips: 1X & ÖU

Manchester United blandar och ger extremt mycket den här säsongen. Nu har man tagit sig upp på sjätteplatsen i Premier League vilket betyder europaspel. Under lördagen väntar ett hemmamöte mot Burnley och då är det givetvis så att man blir storfavoriter. Det finns en risk kring att spika av United för stunden, men ettan måste såklart med. Bruno Fernandes visade storform i veckans seger mot Sheffield United. Laget hade dock större problem med ligans svagaste lag än vad man hade trott och där finns ett frågetecken. Burnley krigar för överlevnad och jag tar med krysset åtminstone.

Match 4: Newcastle – Sheffield United | Speltips: 1 & ÖU

Jagar Manchester United gör Newcastle som hamnat utanför topp 6. Här väntar ett hemmamöte mot ligans svagaste motståndare och då är trepoängaren nära. Det här blir min spik för kupongen i förhoppningen att Alexander Isak, Harvey Barnes och den svartvita offensiven gör jobbet. Sheffield United har problem i defensiven och det har man haft under hela säsongen. Det kommer bli ett rejält tryck på St James’ och jag tror inte att gästerna håller emot. Vi spikar ettan och fyller på med både Ö & U eftersom man blir rejält streckade.

Match 5: Fulham – Crystal Palace | Speltips: X2 & ÖU

Oliver Glasner har fått fart på Crystal Palace. Roy Hogdsons defensiva inriktning är helt väck och när stjärntrion Michael Olise, Eberechi Eze och Jean-Phillippe Mateta alla tre är tillgängliga ser jag inte hur Fulham skall sno samtliga poäng den här lördagen. Jag kommer låsa in bortasidan i det här mötet och fylla på resterande tecken på högersidan efter det. Palace har tre raka segrar och mot lag som Liverpool, West Ham och Newcastle.

Match 6: Wolverhampton – Luton | Speltips: 12 & Ö

Jag lyfter alltid ett varningens finger för Luton, både hemma som borta. Den här lördagen väntar ett bortamöte på Molineux Stadium mot Wolverhampton. Hemmalaget är i stort behov av samtliga stjärnor där bland annat Matheus Cunha saknats på sistone. Om man inte kommer till start här öppnas det för ett bra läge hos bortalaget. Luton krigar dessutom för överlevnad och lär inte ge sig i första stund. Det är ett lag som sällan viker ner sig och det är också väldigt sällan det blir målsnåla matcher. 1, 2 och Ö är givna tecken.

Match 7: Leverkusen – Stuttgart | Speltips: 12 & Ö

Inte ens ett bakfullt Bayer Leverkusen kan förlora en match den här säsongen. Tyskarna kvitterade mötet mot Dortmund senast med matchens sista spark. Xabi Alonsos makalösa säsong med Leverkusen håller i sig även efter ligaguldet är bärgat. Den här lördagen skall man återigen få fira med hemmafansen på BayArena, och vad tyder på att man skall förlora där? Ingenting. Tvåan följer med i hopp om en storskräll – för trots att Stuttgart är ett slagkraftigt lag så blir man undervärderade här.

Match 8: Juventus – Milan | Speltips: 1X & U

Stormöte även i Serie A när Juventus och Milan korsar vägar. Här tycker jag mig se ett kanonläge för Juve då flera försvarsstarka spelare saknas i Milan. Det här är dessutom två lag som slåss om samma placering, nämligen andraplatsen, eftersom Inter redan gått och vunnit ligan. Juventus har inte haft samma tuffa och tighta schema som Milan och tjänar såklart lite på det. Hemmaplanen är också viktig att väga in, där Juventus visat sig betydligt starkare genom åren. Halvdassig form på både hemma- och bortalaget men självförtroende i Juventus efter avancemang i cupen senast.

Match 9: Atletico Madrid – Athletic Bilbao | Speltips: 1X & U

Förstå mig rätt här, jag gillar verkligen Athletic Bilbao och det man gör, men under lördagen kan uppgiften bli något för tuff. Atletico Madrid har varit uppe i en väldigt tuff tid och hann inte ladda om till det senaste ligamötet. Nu är man återställda och söker revansch för att kunna säkra en bra placering i LaLiga. Den tuffa dagsformen sitter även i hos Athletic Bilbao, som efter cupguldet inte hittat tillbaka ordentligt. Atletico Madrid har bara förlorat en hemmamatch den här säsongen och är ligans näst bästa lag som hemmalag. Etta-kryss räcker.

Antal rader: 512 | Spelstopp: Lördag kl. 15.59

✅ KUPONGENS SÄKRA: Newcastle

Offensiven i fokus när Newcastle möter Sheffield United på lördag. Jag hittar inga nycklar som kan stoppa Newcastles offensiv i Isak, Barnes och co – åtminstone inte för ligans svagaste lag, Sheffield U.

⚠️ KUPONGENS SKRÄLL: Stuttgart

Går Leverkusen en hel säsong utan förlust? Är det verkligen där vi skall avsluta den här fantastiska säsongen? Bakfyllan sitter förmodligen i och det finns ändå ett litet hopp för Stuttgart här.

🃏 KUPONGENS WILDCARD: Aston Villa – Chelsea

Chelsea visade upp en fin och lång form för första gången den här säsongen, men nu? Tillbaka på ruta ett efter överkörningen som Arsenal stod för. Aston Villa är ett starkt hemmalag och kan sno samtliga poäng, väll?

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se