Arsenal är den givna favoritspiken på lördagens kupong – som annars är högintressant. Vilka drag gör ni i jakten på bra utdelning?!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Brighton – Arsenal | Speltips: 2 & Ö

Som sagt i ingressen, det här är kupongens stora favoritspik. Arsenal ser väldigt stabila ut för stunden och måste fortsätta vinna fotbollsmatcher för att hänga på Liverpool i tabelltoppen. Senast saknades Bukayo Saka men trots det avbräcket vann man bekvämt. Den engelska landslagsmannen förväntas vara tillbaka lagom till det här mötet. Brighton har ökat takten senaste veckorna men skall, enligt undertecknad, bli något tunna i det här mötet. Arsenals offensiv avgör på nytt.

Match 2: Aston Villa – Brentford | Speltips: 1 & ÖU

Händelserik vecka för Aston Villa som följde upp derbyseger mot Wolverhampton med att bli överkörda av Manchester City på Etihad Stadium. Nu vänder man tillbaka till Villa Park och blir storfavorit på nytt. Rättvist enligt mig, men på större system är det här en hemmafavorit att gardera. Spelar man med 192-rader eller där omkring är Villa en spik att lita på. Hemmaplansfördel är alltid något att notera hos det här laget. Brentford har väldigt svårt att vinna matcher för tillfället och det blir inte enklare här.

Match 3: Fulham – Newcastle | Speltips: 12 & Ö

Alexander Isak fortsätter sin dundersäsong och är bara tre mål ifrån att tangera Zlatan Ibrahimovics rekord med antalet mål i Premier League. Då skall det tilläggas att Isak varit skadad stora delar av säsongen, åtminstone är det den första tanken man får. Newcastle har tappat mark i tabelltoppen och krigar nu för att nå en europaplats till kommande säsongs bravader. Under lördagen spelar man på bortaplan mot Fulham och då räknar jag med mer än bara ett nytt mål från svensken vi nyss nämnde. Öppet möte på förhand.

Match 4: Luton – Bournemouth | Speltips: 12 & Ö

Precis samma känsla får jag inför mötet på Kenilworth Road på lördag. Luton får besök av Bournemouth och det är två klubbar som verkligen gasar framåt. Offensiven går alltid att lita på hos Luton när det vankas hemmamatcher och gästernas trio med Solanke, Tavernier och Semenyo har det som krävs för att svara. Jag kommer gå på samma tecken i det här mötet som det vi nyss gick igenom ovanför. Väldigt öppet på förhand och jag räknar med en svängig matchbild.

Match 5: Wolverhampton – West Ham | Speltips: 1X2 & ÖU

Mateus Cunha återvänder till Wolverhamptons matchtrupp inför mötet med West Ham. En viktig återkomst i och med att Wolves offensiv varit väldigt svag på sistone. Skadorna har stört laget rejält och man hoppas gå ett steg framåt här. West Ham blandar och ger inför mötet på Molineux Stadium. Det är lite oklart vart man lägger det största fokuset när den tuffa bortamatchen mot Bayer Leverkusen väntar i kommande vecka. Rotation eller inte, det här mötet är väldigt ovisst och jag rekommenderar samtliga att helgardera.

Match 6: Everton – Burnley | Speltips: Wildcard

När vi ändå är på tal om ovissa matcher och viljan att helgardera är det också läge att utnyttja vårat Wildcard. Everton blir storfavoriter till procenten när Burnley kommer på besök och det kan inte jag, som undertecknad, gå med på. Här är det läge att ta med samtliga tecken eller för den som vågar, gå emot helt och hållet. Rejält ångestmöte och hemmalaget har 13 raka matcher utan seger. Ingen vidare känsla inför hemmamatchen mot Burnley med andra ord.

Match 7: Dortmund – Stuttgart | Speltips: 12 & Ö

Imponerad av Borussia Dortmund som senast besegrade Bayern München. Det var den första gången man besegrade rivalen sedan 2014. Nu har Dortmund en kvartsfinal i Champions League under kommande vecka och frågan är vart man ställer sig i det här mötet. Stuttgart är ingen dålig motståndare och vi kommer få se en underhållande fotboll. Jag kommer ta med tvåan i och med att det gula hemmalaget har lite fokus på det som komma skall. 1, 2 och Ö skall räcka gott och väl för grön bock.

Match 8: Roma – Lazio | Speltips: 1X & Ö

Derby mellan Roma och Lazio under lördagskvällen. Hemmalaget har steppat upp rejält efter att Jose Mourinho blev Danielle De Rossi. Värdarna blir något överstreckade i det här mötet, men favoritskapet är ändå befogat. Låset till vänster kommer därför att klickas i. Lazio kommer från en 2-0 förlust mot Juventus i Coppa Italia och spelschemat är tufft. Bara Inter och Bologna har tagit fler poäng på hemmaplan än vad Roma har gjort den här säsongen och jag litar fullt på att man tar med sig åtminstone poäng här.

Match 9: Empoli – Torino | Speltips: X2 & U

Här kommer mitt säkraste kort den här kupongen. Då har vi klickat i spikpistolen på både Arsenal och Aston Villa dessutom. Empoli är urusla för stunden och har helt dragit av på takten efter en otrolig februari. Nu väntar ett tufft möte när Torino kommer på besök, ett lag som har lite känning på toppen och som säkerligen vill gå för en europaplats i slutet av säsongen. Det hade varit en fantastisk notering för Torino. Nej, här litar jag inte alls på Empoli och man får som max med sig en poäng ifrån hemmamötet.

Antal rader: 384 | Spelstopp: Lördag kl. 15.59

✅ KUPONGENS SÄKRA: Arsenal

Arsenal övertygar och kommer fortsätta ge Liverpool en kamp hela vägen in i mål. Bukayo Saka förväntas återvända här. Omgången spik.

⚠️ KUPONGENS SKRÄLL: Luton

Luton är under torsdagen underdogs i mötet mot Bournemouth. Det kan ändras fram till lördag, men tills dess är Luton ett kanontecken. Hemmalaget kan verkligen få det att stämma på Kenilworth Road.

🃏 KUPONGENS WILDCARD: Everton-Burnley

Två lag som inte alls är bra för stunden. Everton har 13 raka matcher utan seger och blir trots detta gigantiska favoriter i lördagens möte med Burnley. Kan inte hålla med och tar därför Wildcard här.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se