Nio högintressanta matcher på Big 9 under lördagen. Aningen favoritbetonad men vi försöker hitta dragen som ökar den potentiella utdelningen. Mot 9 rätt!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Crystal Palace – Manchester City | Speltips: 2 & Över + Under 2,5

I många av mötena den här helgen kommer värdet finnas i över- och underspelen. Det är svårt att hitta skrällchans i mötet mellan Crystal Palace och Manchester City. Speciellt när hemmalaget, som leds av Patrick Vieira, inte längre har den där riktigt kvaliteten att luta sig mot. Det har gått väldigt tungt senaste månaderna. Nu väntar City under lördagen som inte alls är något favoritmotstånd förståeligt nog. Tvåan spikas utan att blinka, men när det kommer till Ö & U måste bägge med. Nu rullar vi vidare in på kupongen!

Match 2: Leicester – Chelsea | Speltips: 2 & Över + Under 2,5

En annan match i Premier League den här lördagen är Leicester-Chelsea. Här klickar vi i samma tecken för som i mötet ovan då Chelsea förmodligen börjat hitta rätt efter två raka segrar. Segern mot Leeds hade väll inte samma prestationsnivå som den i veckan mot Dortmund. Den sistnämnda var riktigt bra och det tror jag räcker långt framöver. Ny energi, ny tro och framförallt ett nytt hopp kring Graham Potter, som i och med segern i CL förlängde sitt förtroende. Nu kan säsongen vända är känslan och då spikas Chelsea. Läge för Potter att fortsätta bygga på sin startelva.

Match 3: Tottenham – Nottingham | Speltips: Wildcard

Tottenham streckas till 80%+ i skrivande stund och därmed är det ett måste att fälla hemmalaget i London. Nottingham är ett bedrövligt bortalag om man kollar till statistik och underliggande siffror men det skall inte vara helt omöjligt i det här mötet. Spurs matchas hårt och åkte under onsdagskvällen ut från Champions League-slutspelet. Nu förväntas Conte rotera litegrann och då öppnas möjligheterna för gästerna upp. Dessutom får man tillbaka en och annan spelare från skadelistan inför mötet. Fyll på brett här!

Match 4: Leeds – Brighton | Speltips: 2 & Över + Under 2,5

Brighton fortsätter imponera med Roberto De Zerbi. Det var en vecka när man trodde att succén var slut, men ännu en gång har man motbevisat tvivlarna. Den otroligt starka prestationen mot West Ham förra helgen säger en del och går att lita på. Nu väntar Leeds på bortaplan under lördagen och då är det vi som klickar bortaspiken. Leeds har ingen vidare dagsform och har det tufft med skador på bland annat Rodrigo. Bara en seger på fem senaste matcherna ljuger inte, Leeds kommer få det tufft mot formstarka Mitoma, March och övriga i Brighton. 2, Ö & U!

Match 5: Everton – Brentford | Speltips: X2 & Under 2,5

Everton fortsätter ta poäng under Sean Dyche, men inte i tillräcklig mängd och i tillräcklig fart. Nu väntar en tuff uppgift under lördagen när Brentford gästar Goodison Park. Känslan skriker att gästerna har väldigt goda möjligheter här trots bortaplanen. Ivan Toney är i toppform och ser ut att fortsätta producera viktiga mål för klubben. Brentford är en intressant spik för dagen men vi nöjer oss att låsa in högersidan. X2 & Under räcker för dagen då värdarna är aningen tunna framåt.

Match 6: Schalke – Dortmund | Speltips: X2 & Över + Under 2,5

Premier League blir Bundesliga när kupongens femte match skall analyseras kort. Schalke har studsat tillbaka upp i Bundesliga och gör det väldigt bra för stunden. Revanschlusten finns dock i gästerna Dortmund här och det kommer betyda mycket. Bayern München och Dortmund förblir aningen större än övriga i Tyskland och därför är det bara att låsa in högersidan. Hemmalaget är medvetna om att gästerna befinner sig i en strålande ligaform och lär ställa sig lågt. Därmed blir det bortalaget som får styra och ställa. Gästernas 80%+ kan inte spikas, ta med krysset och värdet i både Ö & U.

Match 7: Napoli – Atalanta | Speltips: 1 & Över + Under 2,5

Napoli förlorade en fotbollsmatch. Det var längesedan vi fick bevittna och det var Lazio som satte spiken i kistan. Spiken är urtagen och Napoli skall ha goda möjligheter att studsa tillbaka direkt. Atalanta till trots, men gästerna på Stadio Diego Armando Maradona har ingen vidare form och kryssade förra helgens möte  mot Udinese på hemmaplan. Tung form hos besökarna här och då finns möjligheterna för Osimhen och Kvaratskhelia att vända på skutan igen. Ettan spikas.

Match 8: Bologna – Lazio | Speltips: 1X & Under 2,5

Lazio saknar Ciro Immobile för stunden. Den italienska anfallaren skadade sig i vinstmatchen mot Napoli förra helgen och saknades mot AZ Alkmaar i veckan, nu verkar det som att han saknas även i matchen mot Bologna under lördagen och det är ett stort minus. Det väntar ett romderby innan landslagsuppehållet och det bör prioriteras när det kommer till Immobile. Bologna har gjort en imponerande säsong och jagar europaplats, här har man en gyllene möjlighet när förutsättningarna har ändrats senaste dagarna. 1X är ett lås som öppnar för skräll!

Match 9: Valencia – Osasuna | Speltips: X2 & Under 2,5

Mardrömmen fortsätter för Valencia som är påväg ur LaLiga i skrivande stund. Poängen är livsviktiga i slutet av säsongen. Laget vann mot Real Sociedad för två omgångar sedan men var tillbaka på förlustspåret i senaste ligamatchen mot Barcelona. Ett motstånd som man inte skall kunna slå i dagsläget, men det betyder också att självförtroendet dog på direkten. Nu väntar nästa tuffa uppgift när starka Osasuna kommer på besök. Att se Valencia övertyga och kriga ner ett starkt försvar finns inte för tillfället och därför kan vi avsluta kupongen med ännu en lågprocentare. 1X låser vi in och tackar för denna gången!

Antal rader: 512 | Spelstopp: Lördag kl. 15.59

✅ KUPONGENS SÄKRA: Napoli

Napoli åkte på en sur förlust mot Lazio förra helgen och behöver ladda om. Viktigt att man inte tappar i det här läget och därför har man lagt stor fokus på omladdningen. Kvaratskhelia och Osimhen drar det tyngsta lasset den här säsongen och bör kunna straffa Atalanta rejält under lördagen. Spika av och hoppas på effekt!

⚠️ KUPONGENS SKRÄLL: Bologna

Lazio är utan Ciro Immobile här och det är ett rejält avbräck för laget. Bologna jagar europaplats här och skall ha goda möjligheter att plocka poäng på hemmaarenan.

🃏 KUPONGENS WILDCARD: Tottenham – Nottingham

Wildcard på matchen Tottenham-Nottingham. Här hoppas vi att Conte roterar efter det tunga uttåget i Champions League senast. Dessutom ifrågasätts Antonio Contes framtid och det kan också vara något som spelar in här. Nottingham är inget vidare bortalag men med procenten på hemmalaget och förutsättningarna som finns är det läge att använda Wildcard här.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se