Lördagen har flera toppmatcher att erbjuda och flera av dessa finns med på Big 9. Vi går för full pott när Manchester City spikas, WC används i Milanoderbyt och andra ställningstaganden.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: West Ham – Manchester City | Speltips: 2 & Ö

West Ham har startat säsongen väldigt lovande och över alla förväntningar. Nu väntar den första matchen efter uppehållet och då återstår det att se om man kan hålla i formen. En bättre värdemätare kan man inte få än när Manchester City kommer på besök. Tyvärr, för Hammers, så gör jag det inte svårare än det behövs här när gästerna spikas av tillsammans med överspelet. 2 & Ö.

Match 2: Manchester United – Brighton | Speltips: 12 & Ö

Höjdarmötet på Old Trafford blir att hålla koll på. Manchester United läcker defensivt och har fortsatt tunga avbräck. Då kan Brighton, som kommer på besök, hota värdarna rejält och därför blir det ett passande ställningstagande här. 1, 2 & Ö räcker för att sitta säkert i det här mötet.

Match 3: Newcastle – Brentford | Speltips: 1X & U

Newcastle har inte fått den tänkta starten på säsongen. Förra årets succésäsong är långt ifrån tankarna för tillfället och det gör att man tänker om. Newcastle får besök av Brentford på hemmaplan och då gäller det att sätta stopp för gästernas offensiv. Gör man det är mycket vunnet. Bakåt har man varit väldigt starka senaste året och det måste man vara här. Därför får vi ett rejält värde i lågstreckade U-valet. Vi låser in hemmasidan därefter.

Match 4: Tottenham – Sheffield United | Speltips: 1 & ÖU

En spik som konkurrerar med Manchester City om att vara den klaraste är Tottenham-spiken. På hemmaplan mot Sheffield United, som enligt mig är ligans svagaste lag tillsammans med Luton, skall man kunna vinna klart. Ettan räcker på systemen trots att den är rejält streckad. Nya tränaren har fått rejäl fart på sina spelare och senast var även Son tillbaka i bästa slag.

Match 5: Aston Villa – Crystal Palace | Speltips: 1X & ÖU

Jag gillar det jag ser av Aston Villa i år och nyförvärven börjar sättas på rätt plats. Här kommer nästa match som man bör kunna utnyttja sina främsta kvaliteter i. Watkins, Diaby och övriga framåt är spelare som är svårstoppade och jag kan inte se Crystal Palace gå och vinna det här mötet. Villa är hemmastarka och det är ett svårt lag att besegra. Man brukar ha det lättare med den här typen av motstånd. 1X räcker – men fyll på med både Ö och U.

Match 6: Fulham – Luton | Speltips: 1X & U

Fulham fick behålla Joao Palhinha i sista stund och han finns åter när värdarna möter nykomlingarna Luton här. Då är Fulham ett spikalternativ, men när man har blivit av med den främsta spetsen är krysset att överväga. Man har visat styrka på säsongsinledningen och räknas inte bort alls. Luton däremot, saknar den där riktiga spetsen och får det rejält tufft i samtliga matcher under den här säsongen. 1X är ett lås därefter jobbar vi den tighta tillställningen.

Match 7: Inter – Milan | Speltips: Wildcard

Vilken match vi har framför oss. Nu för tiden är det otroligt ovisst om hur dessa mötena går. Slå er ner och njut av derbyt i Milano mellan Inter och Milan. Det här kan gå hur som helst för dagen och WC är ett väldigt bra alternativ här. Det är precis den vägen jag väljer att gå.

Match 8: Valencia – Atletico Madrid | Speltips: X2 & ÖU

Wow, vilken prestation Atletico Madrid stod för på bortaplan mot Rayo Vallecano. Det är inte lätt att slå Rayo och framförallt inte med hela sju bollar, det är inte likt Simeone och det återstår att se om man fullföljer den formen. Här är man numret större än Valencia och då är det bara att låsa in gästernas sida. Ö & U står helt jämnt i skrivande stund och det håller jag med om – ta med båda, med det sagt.

Match 9: Barcelona – Real Betis | Speltips: 1 & ÖU

Jag har enorm respekt för Real Betis och deras spel. Den här säsongen är kort ännu och då känns det lättare att gå helt emot. Barcelona har mycket på gång och har startat säsongen strålande, ytterligare en sak som övertygar mig när vi avslutar kupongen med en hemmaspik. Hemma(!)spik är en annan faktor i det hela, på hemmaplan förlorar Barcelona sällan och den positiva historiken mot Betis ljuger inte.

Antal rader: 512 | Spelstopp: Lördag kl. 15.59

✅ KUPONGENS SÄKRA: Tottenham

Jag beslutar mig tillslut för att Tottenham är den bättre spiken. Manchester City får ursäkta den här veckan. Sheffield United skall Son, Maddison och övriga kunna slå med stora siffror.

⚠️ KUPONGENS SKRÄLL: Brighton

Nästa vecka av att beröma De Zerbi och Brighton. Trots tunga tapp från ifjol har man hittat rätt tidigt och under lördagen kan man mycket väl straffa storklubben på Old Trafford. Givet streck på kupongen.

🃏 KUPONGENS WILDCARD: Inter – Milan

Tveklöst den svåraste matchen på kupongen. Milanoderbyt kan gå hur som helst för stunden och det är svårt att skilja lagen åt. Vilken offensiv blir starkast? Det finns många frågor utan svar inför lördagens stormöte.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se