ATG spetsar kupongen med 500 tusen den här lördagseftermiddagen. Vi analyserar och bjuds på landslagsfotboll, spanska Segundan samt ett möte i den skotska andradivisionen.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Nederländerna – Irland | Speltips: 1X & U

Nederländerna möter Irland i EM-kvalet och avancemanget är långt ifrån säkrat. Här behöver man vinna med tanke på att Grekland står på samma poäng inför omgången. Det ser onekligen ljust ut för Nederländerna när Gibraltar väntar i den avslutande omgången, men jobbet skall göras. Här möter man ett tight och kompakt Irland som har kvalitet att överraska då och då. Ettan är utgång men jag väljer med krysset. Draget blir det ensamma underspelet.

Match 2: Tyskland – Turkiet | Speltips: 1 & ÖU

Hemmalaget laddar för ett EM som bortalaget nyligen blivit klara för. Gästerna möter Wales i en sista och avslutande kvalmatch om några dagar, vad betyder mest? Här väljer vi att klicka av hemmalaget på deras hemmaarena där fansen är förväntansfulla inför mästerskapet på hemmaplan. Tyskarna väger tyngst och Nagelsmanns äventyr har bara startat.

Match 3: Schweiz – Kosovo | Speltips: 1X & ÖU

Överkörning av Schweiz när EM-platsen skall säkras? Eller tight ända in på målsnöret när Kosovo slåss för en sista gång? Vi får väll se, men jag känner mig väldigt trygg med att fylla på allt – förutom tvåan. Schweizarna skall ta revansch efter deras besvikelse mot Israel i veckan, där kunde man skaffat sig ett utgångsläge som var betydligt bättre än det här. Men visst blir man numret större på hemmaplan?

Match 4: Lettland – Kroatien | Speltips: 2 & ÖU

Lettland håller inte måttet trots att man tog sin första kvalseger mot Armenien under senaste samlingen. Man förblir jumbo i den här gruppen och det är också där man kommer hamna. Bronsmedaljören från VM, Kroatien, blir dock flera steg upp i nivå och därför räcker man inte till. Jag tror på en tacksam, bekväm och säker seger för kroaterna – som därmed kliver upp på direktplats.

Match 5: Alcorcon – Sporting Gijon | Speltips: 2 & ÖU

Stryktipset klev på med League Two-matcher och ATG skall inte vara sämre när Segunda Division och Championship från Skottland finns med på Big 9. Här kommer dock ett tacksamt möte för undertecknad. Sporting Gijon har gått starkt den här säsongen och möter bottengänget Alcorcon här. Tvåan är främsta led när tecken skall smetas ut. Jag nöjer mig där och fyller istället på både U & Ö till höger. Vi går vidare till nästa…

Match 6: Real Zaragoza – Huesca | Speltips: X2 & U

Här kommer draget för kupongen. Zaragoza och Huesca är två väldigt målsnåla lag. Hemmalaget ligger betydligt högre upp i tabellen men det mesta tyder på ett kryss. Jag väljer att ta bort hemmalaget från min kupong, då tecknet för hemmaseger överstreckas. Huesca har visat sig starka på senare tid, men bjuder inte på speciellt mycket finlir. Tight möte som vi lika väl kan låsa in X2 i.

Match 7: Amorebieta – Tenerife | Speltips: X2 & U

Semesterön Teneriffas fotbollsklubb i fokus när man gästar Amorebieta den här lördagen. Segunda Division bjuder på ett spelschema som talar för gästerna och även här är det X2 som klickas i. Hemmalaget för dagen har inte vunnit en match på två månader (!) och ligger nästsist i Segunda Division med rätta. Även här följer underspelet först av alla tecken, vi kan förvänta oss ytterligare en tight och lite tråkigare match i spanjorernas andraliga. Teneriffa är inget lag som imponerar mycket mer än hemmalaget, men för dagen är man bättre – trots att båda lagens bortafacit inte är något att hänga i julgranen om en månad.

Match 8: Espanyol – Elche | Speltips: X2 & U

Jag är medveten om att ta bort Espanyol och tidigare Zaragoza är hårt. Det är det värt det den här lördagen. Espanyol, som blev nedflyttade till Segunda i år, hade betydligt högre förväntningar på sig än såhär. 25 poäng efter 15 matcher är underprestation. Dagsformen på värdarna är riktigt oklar och därför öppnar det för bortalaget här. Elche slog nyss nämnda Zaragoza i den senaste omgången och har en obesegrad svit i skrivande stund. Jag plockar bort den överstreckade hemmafavoriten och jobbar in gästernas sida här.

Match 9: Dunfermline – Inverness | Speltips: Wildcard

…Och så vidare till… matchen som ingen trodde fanns? Skotska andradivisionen heter Championship och ATG plockar in mötet mellan Dunfermline och Inverness under lördagen. Den här matchen avslutar kupongen och som ni säkert märkt av är det ännu inget Wildcard använt. Här kommer det passande. Två målsnåla klubbar talar för att underspelet skall gå först här, trots att oddsen visar annat. Ni hör ju, oklart deluxe och WC används för att lösa en garanterad grön bock.

Antal rader: 512 | Spelstopp: Lördag kl. 15.59

✅ KUPONGENS SÄKRA: Kroatien

Lettland är jumbo i gruppen och har ingen vidare kvalitet, trots vinsten mot Armenien, i jämförelse med ett motståndarlag som Kroatien. Här är bronsmedaljören från VM pressad och måste vinna. Då spikar vi.

⚠️ KUPONGENS SKRÄLL: Huesca

Ett målsnålt möte där sida är svårt att välja. Ettan övervärderas och därför blir valet till höger. En chansning värd besväret – helt klart. X2!

🃏 KUPONGENS WILDCARD: Dunfermline – Inverness

Big 9 är i sina unga dagar fortfarande – därför kan det här vara det mest solklara WC vi klickat i. Championship från Skottland, nej tack.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se