Sju matcher från Premier League dominerar kupongen under lördagen. Vi tar en sväng förbi Monza och Osasuna innan vi stänger ner dessutom!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Newcastle – Liverpool | Speltips: Wildcard

Högintressant möte inleder kupongen. Newcastle får besök av ett nytänt Liverpool efter deras derbyseger senast. Här har vi ett rejält ovisst möte på förhand och därför inleder vi med den här helgen med ett wildcard. Newcastle är väldigt starka defensivt och imponerar ofta hemma på St James’, men med ett Liverpool i segervittring kan allting hända. Gästerna är betydligt bättre än tabellen visar och kan få tillbaka ytterligare en och annan nyckelspelare till det här mötet. Genrep inför Real Madrid-mötet dessutom. Fyll på.

Match 2: Nottingham – Manchester City | Speltips: 2 & Över + Under 2,5

Nottingham har anpassat sig till Premier League med 24-25 nya spelare i truppen. Att man skall gå och plocka poäng av de allra största kan man dock inte räkna med ännu. När Forrest var på Etihad Stadium i början av säsongen fick man verkligen känna av den tuffare skolan och blev besegrade med hela 6-0. Siffrorna kanske inte upprepas den här dagen men tvåan är helt rätt att spika efter att Manchester City slog Arsenal i veckan och närmar sig förstaplatsen. Här måste dock underspelet med på kupongen när tvåan streckas i det allra högsta lagret. 2, Ö & U!

Match 3: Brighton – Fulham | Speltips: 1 & Över + Under 2,5 

Brighton fortsätter att imponera under nye tränaren Roberto De Zerbi. Tuffa bortamatchen på Selhurst Park slutade med en poäng, ett godkänt resultat i det faktum att man har det förbannat svårt på just den arenan. Den obesegrade formen förlängdes därmed och vi lär få se nya krafttag när laget får besök av Fulham på Community Stadium under lördagen. Här skall värdarna vara numret större i dagsläget då Fulham tappat en del kraft med tiden. Ettan är nästa tecken att spikas på mitt system – därefter följer överspelet men även underspelet för utdelning.

Match 4: Brentford – Crystal Palace | Speltips: 1X & Under 2,5

Dags att ta ställning i Premier League när Brentford får besök av Crystal Palace här. Gästerna löste en poäng mot Brighton senast men har det förbaskat svårt att hitta en jämnare form. Hemmalaget från London har hittat tillbaka med tiden och skall ha goda möjligheter att plocka en ny trepoängare på hemmaplan. Där är man nämligen starka den här säsongen och går att räkna med när Toney, Mbeumo och co är i form. Brentford kommer dessutom från en stark prestation mot Arsenal senast. Vänstersidan väljs, trots favoritskapet och underspelet följer med.

Match 5: Chelsea – Southampton | Speltips: 1X & Över + Under 2,5

Här kommer en match från Stamford Bridge som måste fyllas på rejält med tecken. Inte värt att gå kort här. Chelsea har enorma problem för tillfället och det har man med rejält med press på axlarna. Efter veckans förlust i Champions League har man mycket att tänka på inför kommande veckor. I ligaspelet måste man börja vinna och ta trepoängare samtidigt som returmötet i CL måste prioriteras nu. Det är en bred trupp man har att jobba med, men samtidigt är det inte många formstarka spelare i truppen för tillfället. För mig blir det 1, X, Ö och U i det här mötet.

Match 6: Everton – Leeds | Speltips: X2 & Under 2,5

Motgångarna för Everton fortsätter trots tränarbytet. Det återstår att se om segern mot Arsenal har något mer i sig eller om det bara var en effekt av tränarbytet. I veckan förlorade man Merseysidederbyt mot Liverpool och hade inte speciellt mycket att säga till om. Everton är det laget som gör minst mål i ligan och har därmed stora problem att vinna matcher. Nyckelspelare saknas eller så är man helt enkelt inte i tillräcklig form för att starta matcherna. Under lördagen gästar Leeds, ytterligare en klubb som bytt tränare på senare tid och fått en effekt. Två raka matcher mot Manchester United går inte att dra några växlar ifrån, förutom att det sett ut som att man har betydligt mer kraft, energi och tänk i sig. Jag tror att man löser poäng i det här mötet. Gnoto, Bamford och co löser biffen.

Match 7: Wolverhampton – Bournemouth | Speltips: 1X & Under 2,5

Wolverhampton har hittat rätt senaste veckan och noteras för segrar mot både Southampton och självaste Liverpool. Den här lördagen gästar Bournemouth på Molineux Stadium, nykomlingen som haft det väldigt tufft den här säsongen men som kommer från en poäng mot Newcastle förra helgen. Om det är något att bygga vidare på återstår att se, men jag är säker på att man får problem med Wolves i det här läget. Hemmalaget ser piggare ut och visar på en finare form som bör räcka långt. Bournemouth saknar fortfarande det där lilla extra som krävs för att ta dessa viktiga poängen. 1X är ett lås.

Match 8: Monza – Milan | Speltips: 12 & Över 2,5

Vi byter Wolverhampton-Bournemouth till Monza-Milan. Jag gillar det jag ser av den charmiga nykomlingen i Serie A och det finns rejält med kvalitet genom lagdelarna. Inför mötet med Milan står man på fyra raka obesegrade matcher där två av dessa är segrar mot Juventus (!) och Bologna senast. Gästerna för dagen kommer visserligen med en viktig seger i både Champions League och Serie A, men var innan det väldigt svåra att få grepp om med en form som var allt annat än bra och lovande. Det återstår att se vart man står efter CL-veckan och därför är Monza ett tecken som måste med på kupongen. 1, 2 och Över är en lysande lösning.

Match 9: Osasuna – Real Madrid | Speltips: 2 & Över + Under 2,5

Världsmästarna Real Madrid reser från Madrid till Pamplona under lördagskvällen. Här spikas man på nytt av undertecknad när formen blivit allt bättre. Madrid-klubben lyckades avfärda Elche med stora besked senast och ser ut att ha fått en bra effekt av Klubblags-VM. Osasuna på bortaplan är sällan en lätt uppgift men den här dagen skall gästerna vara numret större och ta tre poäng. Dessutom är man i stort behov av trepoängare i jakten på Barcelona i täten. CL-fokuset får vänta när vi avslutar kupongen med en tvåa.

Antal rader: 512 | Spelstopp: Lördag kl. 15.59

✅ KUPONGENS SÄKRA: Manchester City

Manchester City har en tacksam uppgift framför sig efter deras enorma seger mot Arsenal i veckan. Nottingham skall inte kunna stå emot Pep och company den här gången heller. Speciellt inte när poängen är såpass viktiga i guldjakten.

⚠️ KUPONGENS SKRÄLL: Monza

Skrällchansen hittar vi när Monza får besök av Milan. Gästerna hade en bedrövlig form innan CL-veckan och det är oklart vart man står egentligen. Här skall ettan med på kupongen, därefter följer tvåan och överspelet.

🃏 KUPONGENS WILDCARD: Newcastle – Liverpool

Tveklöst det mötet på kupongen som drar mest intresse. Tråkigt nog kommer jag använda wildcard då. Ovisst möte i mitt tycke efter att Liverpool fått tillbaka ett gäng spelare och fått självförtroende av segern i derbyt. Fyll på!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se