Siktet är inställt på nio rätt när Big 9-kupongen ser väldigt trevlig ut under lördagen. Ta del av analysen och superdraget från spanska LaLiga.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Chelsea – Everton | Speltips: 1 & Över + Under 2,5

Chelsea har äntligen hittat rätt under Graham Potter och noteras för tre raka segrar där ett avancemang i Champions League sticker ut mest. Lördagens kupong inleds med kvällsmatchen från Premier League och även en spik rakt av. Ettan spikas i den tron om att Chelsea fortsätter på raden med segrar. Everton har varit väldigt mycket upp och ner även under Dyche och då spelar hemmalagets dagsform stor roll. Det här är heller ingen match som Everton förväntas vinna för att överleva en bottenstrid. Potter och Chelsea tar nästa trea.

Match 2: Southampton – Tottenham | Speltips: Wildcard

På tal om ojämn form är det dags att gå vidare på kupongen och där möter vi upp Antonio Conte och Tottenham. Spurs har en väldigt ojämn rad bakom sig med förluster mot Sheffield United i cupen, Wolverhampton i ligan och Milan i Champions League. Uttåget gör ont för både tränare och spelare trots att man lyckades studsa tillbaka mot Nottingham senast. Hemmalaget för dagen, Southampton, lyckades sno poäng av Manchester United på Old Trafford och förlänger därmed sin obesegrade rad. Nu väntar man nästa storklubb och då blir poängen väldigt lysande. Tottenham saknar den där riktiga dagsformen och det är inte alls säkert att man går ut och presterar tillräckligt mot Saints. Fyll på.

Match 3: Wolverhampton – Leeds | Speltips: X2 & Under 2,5

Vi fortsätter i Premier League där Wolverhampton får besök av Leeds. Här ser vi direkt ett mycket överstreckat hemmalag och därmed går vi emot Wolverhampton i det här mötet. Leeds har dessutom lyckats ta viktiga poäng av Brighton nyss och kommer förhoppningsvis med ny energi. Ungtupparna drar ett stort lass och det tror jag kan räcka långt den här gången. Med tanke på att ettan överstreckas rejält är det rätt väg att gå för högersidan först här. Jag låser in den och hoppas att Leeds kan bättra sitt bortafacit. Värde – speciellt när hemmalaget endast vunnit en av sina fem senaste matcher och Sarabia är osäker!

Match 4: Brentford – Leicester | Speltips: 12 & Över 2,5

Ett av lördagens mest intressanta möten hittar vi på Community Stadium i Brentford. Hemmalaget tar emot Maddison, Barnes och gubbarna i Leicester. Det kan mycket väl bli en riktigt sevärd match och vårt val på kupongen visar hoppet om detta. Gästerna har en väldigt tung och jobbig dagsform med enbart förluster senaste tiden, men sanningen är den att man har betydligt mer att ge än vad raden visar och det hoppas vi kunna se här. Brentford, med Toney i spetsen, tog en ny seger i veckan då Southampton besegrades. Öppet möte på förhand där 1, 2 och Ö är givna tecken.

Match 5: Aston Villa – Bournemouth | Speltips: 1X & Under 2,5

Vi avslutar lördagens vistelse på de brittiska öarna med mötet mellan Aston Villa och Bournemouth. Här har vi ett av kupongens starkaste drag och det är åt favoritsidan. Aston Villa har en tillräckligt stark trupp för att besegra Bournemouth, som enligt mig är ligans sämsta lag. Detta säger jag efter att man har slagit tillbaka Liverpool, men det står jag för. Bournemouth lär få stora problem på resande fot den här lördagen och därför låser jag in 1X. Det lär bli tight – blicka mot underspelet.

Match 6: Dortmund – Köln | Speltips: 1X & Över 2,5

Bundesliga, Borussia Dortmund mot Köln och tankarna om senaste veckorna för hemmalaget. Dortmund har det tufft efter uttåget i Champions League och förra helgens kryss mot Schalke. Nu skall det vända tillbaka och det skall det göra mot ett av mardrömsmotståndarna. Inbördes statistiken talar nämligen för Köln-poäng här. För dagen är Dortmund klasserna bättre än gästerna dock och därför är ettan klar utgång i det här mötet, räkna med mål i massor som det brukar bli i Bundesliga och värdarnas matcher. Köln får med stödkrysset på kupongen.

Match 7: Udinese – Milan | Speltips: X2 & Över + Under 2,5

Milan är vidare i Champions League efter åttondelsfinalerna mot Tottenham. Styrkebesked utan tvekan och nu kan man dessutom ta in poäng på tvåan Inter och trean Lazio i ligaspelet om man skulle orka med en seger på resande fot mot Udinese. Hemmalaget har sin klass och har stått upp bra mot storklubbar tidigare den här säsongen men känslan är ändå att X2 är ett bra lås. Ta med både Ö & U med tanke på att det är väldigt ovisst på förhand om vilken matchbild det blir. Det tighta spelschemat bör spela roll.

Match 8: Espanyol – Celta Vigo | Speltips: 2 & Över + Under 2,5

Kupongens största och mest intressanta drag hittar vi i LaLiga. Espanyol står som värdar i mötet mot Celta Vigo under lördagskvällen och då går vi emot hemmalaget. Celta Vigo har sett väldigt fina ut på sistone och har alla möjligheter att slå tillbaka ett något trögt Espanyol. Vetskap om att Espanyol är starka på hemmaplan men deras senaste tid överraskar knappast. Celta Vigo är omgångens stora drag och till 28% är det ett superdrag mer eller mindre. Lägg dessutom till att gästerna är oddsfavoriter under skrivande stund.

Match 9: Atletico Madrid – Valencia | Speltips: 1X & Under 2,5 

Chelsea spikades, Dortmund garderades och nästa storfavorit på kupongen görs detsamma. Atletico Madrid får besök av krisklubben Valencia under kupongens avslutande match. Här finns det möjligheter för Valencia att kriga till sig en pinne i bottenstriden men inte mycket mer än så. Atletico Madrid har höjt sig den här säsongen och har en god form bakom sig där den offensiva spetsen spelat stor inverkan. 1X är ett lås som vi avslutar analysen med och önskar er all lycka till. Ses nästa vecka!

Antal rader: 512 | Spelstopp: Lördag kl. 15.59

✅ KUPONGENS SÄKRA: Chelsea

Ingen spik man hade skrivit upp för några veckor sedan, men sanningen är den att Chelsea höjt sig och börjat hitta rätt senaste veckorna. På hemmaplan, mot formsvaga Everton, skall man kunna ta sin fjärde raka seger. Spiken är ett faktum!

⚠️ KUPONGENS SKRÄLL: Celta Vigo

Skräll eller chansning, välj själva men Celta Vigo undervärderas i skrivande stund som oddsfavorit. Spiktvåan är ett av de bästa valen på ett bra tag och en kanonlösning när man behöver gardera annat på kupongen.

🃏 KUPONGENS WILDCARD: Southampton – Tottenham

Här har är det bara att hoppas på hemmasidan. Southampton kan mycket väl sno poäng av Tottenham för stunden efter alla vindar som varit i gästernas lag senaste veckorna. The Saints jagar viktiga poäng i botten och kommer göra allt som krävs.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se