Vi bjuds på en salig blandning under lördagens Big 9-kupong. Vi startar i damernas Champions League-final och avslutar i herrarnas League One-playoff.

Spela Big 9 här
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Barcelona – Lyon | Speltips: 1 & Över 2,5

Vi går ut starkt och spikar direkt. Barcelonas damer spelar Champions League-final efter att ha krossat allt motstånd under hela säsongen. 30 raka segrar i damernas högstaliga i Spanien och segrarna har även dominerat i CL-äventyret. Fridolina Rolfö och Barca skall inte ha några bekymmer att vinna den här matchen heller och därför kör vi en ”spika och gå vidare” här. Även överspelet klickas – trots procenten.

Match 2: Helsingborg – Värnamo | Speltips: X2 & Under 2,5

Två nykomlingar, två formsvaga lag och ett ångestmöte utan dess like. Här har vi två klubbar som är i stort behov av en trepoängare och det är hög tid att lösa en sådan. Helsingborg streckas som tidiga favoriter hemma på Olympia och det tycker jag att vi går emot. Värdet finns hos gästerna och det är ett bra val att överväga tvåan före ettan i det här mötet när det luktar en del kryss. Värnamo har kvalitet när det stämmer och kan mycket väl sätta käppar i hjulen för Helsingborg och framförallt Taha Ali. X2 och under!

Match 3: Genoa – Bologna | Speltips: Wildcard

Här siar vi inte om något. Två lag som inte går att läsa av inför säsongens sista ligamatch. Wildcard.

Match 4: Atalanta – Empoli | Speltips: 1X & Över + Under 2,5

Atalanta har inte alls levt upp till förväntningarna den här säsongen och det kan tyckas att man varit rent av svaga. Hemma i Bergamo framförallt där man endast vunnit fyra av sina 18 matcher den här säsongen. Här måste Atalanta gå för seger om man skall nå en europaplats, oavsett hur det går i Roma-matchen under fredagskvällen, och då kommer man köra all in. Skulle detta straffa sig är det inte helt dumt att ha med både X:et och underspel på kupongen. X och under är miljondrag.

Match 5: Fiorentina – Juventus | Speltips: 12 & Över 2,5

Vi stannar i Italien och den avslutande omgången av Serie A. Fiorentina har länge haft häng på en bra placering i ligan men efter en bedrövlig avslutning av säsongen har man nu möjlighet att missa topp 7 och europaplats. Gynnas gör man inte heller av att möta klasslaget Juventus här, som kommer att ge Fiorentina en tuff uppgift i kampen om placering. Juve vill såklart avsluta starkt och Vlahovic kommer säkerligen ställa in sig på att sänka gamla klubben. Etta-tvåa är en fin lösning.

Match 6: Marseille – Strasbourg | Speltips: X2 & Över + Under 2,5

Ligaavslutning i Serie A blir ligaavslutning i Ligue 1. Franska ligan avslutas under helgen och det finns mängder av saker att spela om. Bland annat gör Marseille och sensationen Strasbourg upp om viktiga poäng. De sistnämnda är årets sensation i Ligue 1 och visst skall man inte straffas med att missa Europa League-platsen? Marseille dras med skador och tappade andraplatsen i och med förlusten senast. Gå emot favoriten och ta värdet åt höger när det vankas jackpot.

Match 7: Lens – Monaco | Speltips: 2 & Över + Under 2,5 

Monaco har en kanonform och kan via seger säkra andraplatsen vilket innebär Champions League-spel. Här spikar vi tvåan med hoppet om att den högre klassen segrar. Enkla förutsättningar det vill säga, Lens kan även dom ta en europaplats vid seger men då krävs det att man slår ligans, just nu, starkaste lag. Monaco spikas på min kupong när bägge lagen måste gå för seger.

Match 8: Freiburg – Leipzig | Speltips: 12 & Över 2,5

Final i tyska DFB Pokalen under lördagen. Succélaget Freiburg har nått final efter en lysande säsong i klubbens mått. Motstånd står Emil Forsberg och RB Leipzig för och det lär bli en tuff kamp om titeln. Något jag däremot är väldigt övertygad om är att vi kommer få ta del av en underhållande final där det svänger en hel del. Båda lagen vinner sina matcher pga sin offensiv och Freiburg kommer inte kunna försvara hem en titel mot detta motstånd. Ettan för utdelning, tvåan för klass och överspelet för en underhållande tillställning är lösningarna. Jobba Freiburg!

Match 9: Sunderland – Wycombe | Speltips: 1X & Under 2,5 

Laddad playoff-final mellan Sunderland och Wycombe. Den tredje finalen att analysera under helgens Big 9-kupong och även här har vi en lösning värd att dela med oss av. Sunderland och Wycombe har under säsongen bjudit på två målkalas, men när det är betydligt spändare och mer på spel tror jag på en tightare tillställning. Sunderland är knappa favoriter och det tycker vi är rättvist på förhand. 1X är ett lås och den tighta tillställningen talar för underspelet – som dessutom lär bli undervärderat.

Antal rader: 512 | Spelstopp: Lördag kl. 15.59

✅ KUPONGENS SÄKRA: Barcelona

Barcelonas damer har gjort en helt fantastisk säsong. 30 raka segrar i ligaspelet säger det mesta och i Champions League har man öst på. Här har vi kupongens spik, damlaget i Barca besitter en helt otrolig nivå.

⚠️ KUPONGENS SKRÄLL: Strasbourg

Strasbourg är kupongens skrällchans. Laget har charmat de flesta fotbollsälskarna genom året som gått och nu har man chans att avsluta med en europaplats. Motståndet står ett skadedrabbat och redan halvt utcheckat Marseille för, som tappade andraplatsen senast men förmodligen är ganska nöjda ändå. Minst en poäng för Strasbourg.

🃏 KUPONGENS WILDCARD: Genoa – Bologna

Tveklöst det bästa alternativet enligt oss. Kupongens wildcard hittar vi i matchen mellan Genoa och Bologna, en helt ointressant match på förhand efter att Genoa är klara för nedflyttning. Tänker inte sia om något här.

Spela Big 9 här
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se