Förutom att storfavoriten Manchester City finns med på kupongen är det ett gäng högintressanta matcher att ta ner inför lördagens jackpot.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Burnley – Manchester United | Speltips: 12 & Ö

Vincent Kompany och Burnley har kvalitet att slänga fram i det här mötet. Det har man visat under säsongsinledningen trots att man inte alltid fått med sig rätt resultat. Nu väntar Kompanys största rival i karriären, Manchester United, och då kan vi räkna med att värdarna kommer ut starkt. Dessutom har United en bedrövlig dagsform och trots att man hämtade upp mot Bayern München i veckan så lägger jag ingen större vikt på att det här laget vinner den här matchen. Med det sagt, både 1 och 2 skall med.

Match 2: Brentford – Everton | Speltips: 1X & U

Tillslut kom den, Brentfords första förlust är ett faktum och det var Newcastle som använde det här laget för att studsa till rätt spår. Men här är det Brentford som studsar tillbaka på sin hemmaplan. Här är man otroligt starka och det är inte många förluster vi hittar senaste 20-25 matcherna. Everton är en gäst som skall kunna spelas ner. Tre poäng till Brentford är mitt tips, men ta med krysset ifall Mbeumo och gubbarna i värdarnas offensiv har svagt krut.

Match 3: Manchester City – Nottingham | Speltips: 1 & Ö

Efter ett starkt hemmalag kommer nästa. Manchester City är ett tråkigt streck på kupongen men ett måste i det faktum att det är Nottingham som besöker Etihad Stadium under lördagen. City är starka, vände och vann i Champions League under veckan och har fått fram Julian Alvarez som en toppspelare redan nu. Argentinaren kan bli ett fantastiskt komplement till Erling Haaland i år när bland annat Gundogan och Mahrez lämnat klubben. Ettan är bara att spika av i en målglad tillställning.

Match 4: Crystal Palace – Fulham | Speltips: 1X & U

Här tar jag ställning på det sättet att vi tar bort Fulham helt och hållet. Gästerna är ingenting att lita på den här säsongen och saknar spetsen man tidigare hade i Mitrovic. Nu är det tunt längst fram och laget hade svårt att slå nykomlingen Luton senast. Den här dagen är det Crystal Palace som gästas och då ser jag inget hopp kring Fulham. Hemmastarka, Edouard i toppform och Guehi tillbaka – låset lyder 1X.

Match 5: Luton – Wolverhampton | Speltips: Wildcard

Här har vi kupongens Wildcard när Luton får besök av Wolverhampton på hemmaplan. Är det nu nykomlingarna tar sina första poäng? Inte helt omöjligt, Wolves kan vara ett motstånd att mala ner och utnyttja i omställningar och fasta situationer. Det kommer koka på hemmaplan och då är det inte helt omöjligt att brottarfotbollen tar Luton till poäng här. Jag väljer WC.

Match 6: Sassuolo – Juventus | Speltips: 12 & ÖU

Vi byter Premier League mot Serie A och analyserar mötet mellan Sassuolo och Juventus. Den gästande storklubben har öppnat väldigt starkt den här säsongen och ser högintressanta ut. Är det i år man studsar tillbaka och kniper scudetton? Inte omöjligt, men jag lyfter ändå ett finger för Sassuolo i lördagens fight. Det här är ett lag som fortsatt sitt frejdiga spel efter att Roberto De Zerbi lämnade klubben. Det kan svänga rejält på Mapei Stadium. Både 1 och 2 skall med.

Match 7: Lazio – Monza | Speltips: 1X & ÖU

Lazio blandar och ger i år. Seger mot Napoli, stortorsk mot Juventus och oavgjort mot Atletico Madrid – efter att målvakten Provedel kvitterat i sista sekunderna (!). Att man blandar och ger, okej, men det är stora matcher som man löst fyra poäng i och det får ändå ses som relativt godkänt nu i efterhand. När Monza kommer på besök är det bara tre poäng som gäller. Gästerna har väldigt svårt att göra mål – speciellt på resande fot och då kan man få det tufft mot ett starkt Lazio. 1X är ett lås.

Match 8: Osasuna – Sevilla | Speltips: 12 & Ö

Här plockar vi fram ett lite oväntat drag. 1, 2 och Ö kommer inte vara helt prioriterat bland alla inför det här mötet. Krysset är väntat enligt de flesta men jag går en annan väg. Osasuna är bättre än man tror, men man skall ta med det faktum att man spelar ute i europa under veckan och därmed har en match i kroppen bara dagar innan. Sevilla vet vi alla att man har klass. Har man dagen så vinner man det här mötet. Men som sagt, underskatta inte det här mötet. Det kan svänga mer än vad man tror.

Match 9: Barcelona – Celta Vigo | Speltips: 1 & ÖU

Barcelona har vaknat och ser väldigt, väldigt bra ut för stunden. Det gör inte Celta Vigo, som under säsongsinledningen haft det ganska tufft och det skall tas med i den här matchen. För mig är det givet att avsluta med ettan på kupongen, men att sedan följa upp med både Ö & U då det kan bli en kontrollerad match av hemmalaget. Målskyttet har varit svagt för gästerna och man har inte samma sväng på det hela ännu. Då är mitt val givet här.

Antal rader: 512 | Spelstopp: Lördag kl. 15.59

✅ KUPONGENS SÄKRA: Manchester City

Manchester City eller Barcelona – välj själva. Men det gäller att hitta rätt i Ö & U efter dessa matcher. Båda lagen skall spikas av i den här formen.

⚠️ KUPONGENS SKRÄLL: Burnley

Burnley har alla möjligheter att sätta grillor i Manchester United under lördagen. Det råder kris i gästerna trots att man visade lite klass mot Bayern München i veckan. Ettan måste (!) med på kupongen.

🃏 KUPONGENS WILDCARD: Luton – Wolverhampton

Ovisst möte när Luton jagar sin första poäng i Premier League. Wolverhampton är en motståndare som inte alls skall höjas till skyarna ännu. Öppet.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se