Den här veckan startar Big 9-kupongen en söndag. Den fylls över fyra dagar med matcher från Fotbolls-VM i Qatar. Siktet är inställt på full pott!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Kroatien – Kanada | Speltips: X2 & Under 2,5

Kanada överraskade väldigt positivt i premiärmatchen mot Belgien och förtjänade poäng. En missad straff av superstjärnan Alphonso Davies blev kostsam för Kanada som senare i matchen skulle släppa in ett snöpligt mål. Med det sagt, jag har en stark känsla att man kommer ut precis lika starkt här och att man tagit lärdom av det första mötet i VM. Framåt har man spets i David, Hoilett och tidigare nämnda Davies som kan räcka långt. Kroatien såg väldigt tröga och bleka ut i sin premiärmatch och är en potentiellt flopp. Undertecknad spelar emot stornationen här.

Match 2: Spanien – Tyskland | Speltips: X2 & Under 2,5

Nästa storfavorit att gå emot är Spanien, som vann sitt premiärmöte med hela 7-0 mot svaga Costa Rica. Nu ställs man inför ett väldigt viktigt möte när Tyskland står som motståndare. Tyskarna förlorade oturligt sitt möte med Japan och har betydligt mer att ge. Ett nyckelmöte tidigt i gruppen och nu behöver man vinna. Sanningen är den att Tysklands första halvlek och fram tills 1-1 mot Japan är bland det bästa vi sett från första omgången. Kan man hitta tillbaka dit och samtidigt skärpa till sig över 90 minuter så kommer det räcka långt även mot spanjorerna. Spanien kommer rulla boll mot ett stabilt och kompakt Tyskland och det behöver inte betyda överlägsenhet. X2 är mitt drag i det här mötet.

Match 3: Kamerun – Serbien | Speltips: X2 & Under 2,5

Nästa X2 + Under 2,5 mål hämtar vi från Grupp G. Kamerun hade inte speciellt mycket att hämta i premiärmatchen mot Schweiz och kommer här ha kniven mot strupen direkt. Choupo-Moting, Toko Ekambi och Mbeumo är tre starka anfallsspelare för Kamerun, men mer än så har man dessvärre inte. Serbien stod upp väldigt starkt mot Brasilien under veckan men kunde tyvärr inte hålla undan. Serberna har otroligt mycket kvalitet i truppen och kommer gå all in här. X2 är ett stabilt lås i det här mötet.

Match 4: Sydkorea – Ghana | Speltips: 1X & Under 2,5

Sydkorea satte fart direkt och ställde till stora problem för Uruguay under torsdagen. Den prestationen gav högre förväntningar på Kim, Hwang, Son och allt vad dom heter. Sydkorea ställs här inför nästa stora uppgift i turneringen när Ghana står för motståndet. Ytterligare ett lag som man fick upp ögonen för under den första omgången med Ajax Mohammed Kudus i täten. Här tycker jag vi har nästa lås dock, hemmalaget för dagen känns aningen starkare och det lär bli en ganska tight historia till skillnad från Ghanas möte med Portugal.

Match 5: Brasilien – Schweiz | Speltips: 1& Över + Under 2,5

Brassarna såg väldigt bra ut i premiären mot Serbien. Serberna stod emot länge och starkt men tillslut vann det bästa laget. Richarlison gjorde förmodligen turneringens snyggaste mål i det mötet och lär ha befäst startplatsen före Gabriel Jesus med sina två mål. Inget snack om saken här, Schweiz håller jag som snäppet sämre än Serbien det här mästerskapet och då skall brassarna säkra ytterligare en trepoängare här. Oavsett Neymar spel eller inte så är detta en spik.

Match 6: Portugal – Uruguay | Speltips: 1X & Under 2,5

Portugiserna lyckades få fart på spelet under den andra halvleken i mötet med Ghana och tog en välbehövlig trepoängare i första spelomgången. Cristiano Ronaldo gjorde mål från straffpunkten, ett viktigt mål för Portugal och för hans egen del inför fortsättningen i turneringen. Portugal har en otroligt bred och spetsig trupp vilket gör att man har stor nytta av sina fem byten. I mötet mot Uruguay, som inte alls imponerade i premiären, lär man ta kommandot direkt. Jag tror på en Portugal-seger men att Gimenez-Godin håller tight och tätt. 1-0?

Match 7: Ecuador – Senegal | Speltips: Wildcard

Ovisst möte deluxe. Wildcard-hjälpen är välbehövlig i det här mötet. Svårt att få grepp om Enner Valencias Ecuador och ett Senegal utan Sadio Mane går inte att lita på till fullo.

Match 8: Iran – USA | Speltips: 12

Överkörda i premiären mot England, stod upp starkt mot Wales i omgång två – Iran kan ha något större på gång här och jag tycker den lågt streckade ettan måste med. USA har kvalitet i mycket och kan såklart både stå emot och bli numret större här. Hur starkt presterar man i press? Det återstår att se, men jag tror vi har en segrare i det här mötet. Vi avslutar med en gubbe tillsammans med underspelet.

Match 9: Wales – England | Speltips: X2 & Över + Under 2,5

Lillebror mot Storebror i gruppen. England har imponerat hittills och har precis som väntat gjort det som krävts i gruppspelet. Mötet med Wales är viktigt för England oavsett läge och Wales kan fortsatt nå slutspel. Ta med krysset i det här mötet när tvåan lär bli överstreckad. Motivation kan ju trots allt slå klass i vissa lägen. Gareth Bale, Kiefer Moore och gubbarna i Wales är säkerligen sugna på att sätta käppar i hjulen för England och ta en historisk seger i VM-sammanhang. Mer än kryss blir det dock inte och X2 är ett lås.

Antal rader: 512 | Spelstopp: Lördag kl. 15.59

✅ KUPONGENS SÄKRA: Brasilien

Imponerade stort i premiären och avfärdade Serbien med kontroll. Här lär det gå snabbare och då är det bara att klicka av.

⚠️ KUPONGENS SKRÄLL: Kanada

Imponerade stort i premiären mot Belgien. Förtjänade betydligt mer och fick tillslut noll poäng med sig efter. Här kommer man gå lika hårt och mot ett passivt och trögt Kroatien är det inte omöjligt med poäng.

🃏 KUPONGENS WILDCARD: Ecuador – Senegal

Tveklöst kupongens mest ovissa match. Ecuador och Senegal är två landslag som är svårt att få grepp om – och då är Wildcard till stor hjälp.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se