Löning i veckan, jackpott på Big 9 under lördagen och ett gäng högintressanta matcher att analysera. Ta del av våra tankar inför helgens kupong!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Brighton – Chelsea | Speltips: X2 & Över + Under 2,5

Big 9 fyller ett år den här lördagen och firar med att slänga fram en otroligt fin kupong. Vi inleder analysen med att gå igenom sex raka Premier League-möten och börjar i den kända turistorten på sydkusten. Här möts hemmapubliken av sin före detta manager Graham Potter för första gången sedan skilsmässan. Roberto De Zerbi har inte fått den starten som han drömde om hos Brighton, men spelar en intressant och underhållande fotboll som lär ta klubben framåt i längden. Chelsea har hittat en obesegrad form under Potter och ser ut att kunna fortsätta den raden här. X2 skall vara ett lås.

Match 2: Bournemouth – Tottenham | Speltips: 2 & Över + Under 2,5

Nykomlingarna i Bournemouth hade fem raka utan förlust under nya tränaren innan Southampton-mötet. Nu har man två raka förluster senaste tio dagarna och då ser det ut fortsätta på den raden när Tottenham gästar Vitality Stadium. Antonio Conte och Spurs var inblandade i en riktig dramatisk match i Champions League under veckan. Oavgjort mot Sporting, vilket innebär att man fortsätter prioritera turneringen. Därmed lär vi få se rotation på backpositioner och kanske ännu mer i det här mötet. Tottenham är numret större än Bournemouth för tillfället, speciellt när Dominic Solanke förväntas missa matchen.

Match 3: Liverpool – Leeds | Speltips: 1 & Över 2,5

Liverpool och framförallt Mohamed Salah fortsätter prestera starkare i Champions League än i Premier League. Det skall dock inte skrämma oss alldeles för mycket den här matchen när formsvaga Leeds gästar Anfield. Fyra raka förluster för Jesse Marsch och gubbarna övertygar inte inför det här mötet, som dessutom slutade i blodbad senast man var på besök (6-0). Ettan spikas och överspelet följer efter trots översträckningen.

Match 4: Newcastle – Aston Villa | Speltips: 12 & Över 2,5

Tunga, tighta och mer underhållande Newcastle än tidigare går som tåget och kommer från en seger mot Tottenham här. Hemmaplanen är ett stort plus inför helgen och mötet mot Aston Villa, men här kan jag tänka mig att se en överraskning. Aston Villa fick en rejäl push och effekt av att sparka fullständigt iskalla Steven Gerrard – när man körde över Brentford (4-0) kort därefter. Newcastle är svårspelade men inte alls på den grad som tidigare säsonger, hemmalaget kommer köra för en trepoängare här och då öppnas det upp för Ings, Bailey och gubbarna i fronten hos gästerna.

Match 5: Fulham – Everton | Speltips: 12 & Över + Under 2,5

Fulham och Everton rosar väll inte marknaden den här Premier League-säsongen men inför Big 9-kupongen här finns det mycket att blicka emot. Krysset stryks helt och hållet. 92% av hemmalagets matcher har gått över 2,5 såhär långt och det är mycket tack vare Aleksander Mitrovic, Andreas Pereira och den fina offensiv som nykomlingen sitter på. På besök kommer ett pånyttfött Everton med Frank Lampard säkrare på posten än tidigare. Gästerna är dessutom ett lag som ofta är inblandade i målrika matcher. Med det sagt tycker jag att man skall ta med underspelet för värdet – här kan man tjäna rejält med pengar ifall Lampard går ut och ställer bussen framför målet.

Match 6: Brentford – Wolves | Speltips: 1X & Under 2,5 

Tröga, tråkiga och nedlåtande Wolves besöker London och Brentford den här lördagen. Ivan Toney jagar en VM-plats och går mot en stark avslutning innan trupputtagningen. Brentford är nuvarande snäppet vassare än Wolves, som har stora problem att producera framåt. Diego Costa och allt vad som heter i rävarnas lag. Känslan är att Brentford har störst chans att studsa tillbaka efter en tung period av dessa två. Prioritering att stänga igen hos hemmalaget efter överkörningen senast. Wolves har 2-14 på sina senaste matcher – 1X räcker.

Match 7: Frankfurt – Dortmund | Speltips: Wildcard

Frankfurt möter Dortmund under lördagen och är den enda tyska matchen på kupongen. Det här blir lagens nionde match under den här månaden och det ställer såklart till det. Wildcard är en bra lösning här och är en stark rekommendation till er – därför går vi vidare direkt.

Match 8: Lecce – Juventus | Speltips: 2 & Över + Under 2,5

Fullt fokus på Serie A för Juventus efter att ha åkt ut Champions League i veckan med en match kvar att spela. Juve har haft det rejält tufft senaste månaderna och det är en tidsfråga innan Allegri får sparken – om det inte förbättras. En tacksam uppgift är att ta emot och utnyttja för storklubben som gästar Lecce i den här matchen. Tvåan spikas utan att ens titta åt hemmasidan, för det kommer krävas en rejäl uppryckning av den gamla damen här. Ta med både över och under i det här mötet med tanke på lagens svårigheter.

Match 9: Valencia – Barcelona | Speltips: X2 & Över 2,5

Vi avslutar på Mestalla i Valencia där hemmaklubben får besök av ett nedslaget Barcelona. Den gästande storklubben förlorade återigen mot Bayern München och missar därmed Champions League-slutspelet i år trots all satsning inför säsongen. Här är saken dock annorlunda och nu är all fokus på ligaspelet i år. Barcelona möter dessutom ett Valencia som inte alls kommit upp i samma nivå som tidigare storhetsår. Robert Lewandowski kan avgöra det här mötet på egen hand men man kan också påverkas av veckans besvikelse. Ta med krysset för värdets skull – Valencia var bra innan förra helgens förlust mot Mallorca.

Antal rader: 512 | Spelstopp: Lördag kl. 15.59

✅ KUPONGENS SÄKRA: Liverpool

Otroligt tråkigt val av spik, det är man medveten om, men här kommer Liverpool lösa biffen. Mohamed Salah kommer få utväxling och betalt även i Premier League-spelet och det är en passande uppgift som väntar här. Liverpool är numret större och det är bara att klicka i och gå vidare – trots den osäkra formen senaste månaderna.

⚠️ KUPONGENS SKRÄLL: Aston Villa

Här varnar jag för gästerna på St James’ Park. Newcastle har varit svårslagna och starka men Villa fick en rejäl effekt av att sparka Gerrard och det är inte helt omöjligt att man bygger vidare på senaste prestationen även här.

🃏 KUPONGENS WILDCARD: Frankfurt – Dortmund

Det enda tyska mötet på kupongen är Frankfurt och Dortmund. Bara att läsa lagnamnen inger en ovisshet för tillfället. Lagen har varit ute och slagits i Europa under veckan som varit och kommer här till sin nionde match på en månad. Wildcard.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se