Vi handskas med fyra storfavoriter på Big 9-kupongen den här helgen och samtliga har analyserats noga för att förhoppningsvis fälla en och annan. Där finns värdet!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Tottenham – Liverpool | Speltips: 12 & Ö

Kupongens första match är rent av godis för fotbollsälskare. Här lär det svänga rejält och vi bedömer detta som en rejäl tv-match. Tottenham har utmärkt sig utan Harry Kane och med sin nya tränare. Det är full fart från start och över 90 minuter vilket har inneburit en betydligt bättre säsongsinledning än tänkt. För Liverpools del, som är gäster på Hotspur Stadium den här lördagen, så har det också blivit bättre och bättre. Deras seger i veckan betyder mer än folket tror och vi kan vänta oss två välmående lag här. Ö först ut, sedan både 1 & 2.

Match 2: Manchester United – Crystal Palace | Speltips: Wildcard

Manchester United är insmetade i rejält kaos för tillfället. Allting började med Greenwood-härvan och nu är även Antony och Sancho i blåsväder, vilket såklart inte undgår resterande spelare och klubben. Det påverkar givetvis och det blir en uppförsbacke att jobba i dag efter dag i och med att det är Erik ten Hag som får frågorna om allting. I veckan tog man en stark seger mot just Crystal Palace, men det kan bli andra bullar här – mot samma motstånd. I ligaspelet är det betydligt tuffare och det finns ingen risk för rotation. Här helgarderar vi i form av Wildcard – och hoppas på skrällsidan.

Match 3: Bournemouth – Arsenal | Speltips: 2 & ÖU

Arsenal gjorde jobbet i veckans cupomgång mot Brentford och ser ut att vara i god form inför helgens möte med Bournemouth. Nu har man ett gäng matcher med starka prestationer och det tar man med sig in i det här mötet. Bournemouth på bortaplan skall vara en uppgift som man löser i den här dagsformen. Hemmalaget har ingen vidare form och har startat säsongen väldigt tufft och det förlängs här. Tvåan spikas.

Match 4: Newcastle – Burnley | Speltips: 1X & ÖU

Alexander Isak skickade ur Manchester City ur energidrycks-turneringen i veckan och det är ytterligare ett styrkebesked för Newcastle efter deras storseger mot Sheffield United innan dess. Nu får vi se vem av Wilson och Isak som startar det här mötet eftersom det väntar en tuff CL-match nästa vecka. En sak jag är säker på är att man tar poäng i det här mötet, men frågan är hur man ställer sig till matchen. Rotationsrisk? Nja, vet inte, men det finns risk. Burnley har inte vunnit i ligaspelet ännu och är ingen överdriven klass. Men, X skall med efter 1:an.

Match 5: West Ham – Sheffield United | Speltips: 1X & ÖU

Tight schema för West Ham inför, efter och under helgen. Lincoln avfärdades säkert inför helgens ligaomgång. Att man skulle bli för små mot Liverpool och Manchester City kunde vi räkna med, men under helgen möter man Sheffield United – och då är det dags att ta tre poäng igen. Hammers är min givna favorit här, men med tanke på det tuffa spelschemat och vad som väntar i veckan så kommer krysset hänga med hos bottenlaget.

Match 6: Everton – Luton | Speltips: 1 & U

Att spika av Everton i dagsläget måste vara livsfarligt? Nej, inte om Luton gästar Goodison Park. Gästerna och nykomlingarna för säsongen har ingen vidare start på säsongen. Det blev visserligen en poäng i mötet med Wolverhampton i senaste omgången, men därefter förlorade man cupmötet mot Exeter (!). Det är väll inte där man lägger sitt fokus i år, men det är ett rejält bottennapp för klubben. Påtal om bottennapp, här förlorar man igen.

Match 7: Milan – Lazio | Speltips: 1 & ÖU

Milan har studsat tillbaka efter den tunga derbysegern och har nu två raka segrar. Inför stormötet mot Lazio spikar jag av Zlatans gäng i hopp om att formen fortsätter. Det har dessutom blivit en rejäl effekt av nyförvärven som tagits in, RLC målskytt senast bland annat, och det är ett stort plus. I Lazios fall har det varit en ojämn säsongsinledning och det ser väldigt trubbigt ut. Jag tror Milan drar nytta av det tuffa spelschemat och vinner det här.

Match 8: Girona – Real Madrid | Speltips: 12 & Ö

Storsatsande Girona, med City Group som står för vingarna, ställs mot Real Madrid i en tidig seriefinal. Japp, ni läste rätt. Girona har imponerat kraftigt såhär långt och skall nu mäta krafter med den största av de alla. Real Madrid är tillsammans med Barcelona storfavoriter till titeln i år och vi får se hur man kan matchas mot den här typen av motstånd. Jag väljer att tro på en ny målrik tillställning, förra säsongen bjöd verkligen upp till dans när dessa två möttes. 1, 2 och Ö räcker.

Match 9: Real Sociedad – Athletic Bilbao | Speltips: 1X & U

Från ett toppmöte till ett rivalmöte. Real Sociedad och Athletic Bilbao slåss i Baskien och det brukar bli väldigt underhållande på sätt och vis. Vi brukar se det här som ett målsnålt möte, men senaste mötena har faktiskt gått över linan, något jag inte tror att det gör idag. För gästernas del gäller det att stoppa den formstarka offensiven med Kubo i täten. Hemmalaget är väldigt starka här och blir mitt val av sida i matchen. 1X är ett lås som avslutar en kul kupong. Hänger ni på?

Antal rader: 512 | Spelstopp: Lördag kl. 15.59

✅ KUPONGENS SÄKRA: Everton

Luton har en tuff säsongsinledning i Premier League. Känslan är att den här nivån blev som befarat, alldeles för tuff och då är även Everton ett lag som blir svårslaget. Ettan är en mycket fin spik!

⚠️ KUPONGENS SKRÄLL: Tottenham

I ett öppet och underhållande möte mot Liverpool skall Tottenham inte underskattas. Speciellt inte på hemmaplan där man är riktigt starka. Den nya energin man fått i år sätter spår och man kan mycket väl straffa Pool.

🃏 KUPONGENS WILDCARD: Manchester United – Crystal Palace

Både Manchester United och Crystal Palace ställde ut roterade startelvor i veckans möte i cupen. Det glömmer vi här och ser värdet i bortalaget. Hur står det egentligen till i kaosklubben United?

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se