Vi går in på raksträckan inför VM-uppehållet och möts av en högintressant Big 9-omgång här. Kan vi gå emot någon av storfavoriterna Manchester City, Milan eller Barcelona?

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Everton – Leicester | Speltips: 12 & Under 2,5

Frank Lampard har stärkt sina aktier som Everton coach den senaste månaden. Ikonen har prioriterat försvaret före anfallet och det har gett resultat. Pickford är tryggheten tillsammans med mittbackslåset Coady och Tarkowski. Den här lördagen kommer Leicester på besök, ett lag som är raka motsatsen till Everton på det sättet att man inte får defensiven att fungera speciellt bra medans Maddison, Barnes och övrig offensiv är spetsig och stark. En stark defensiv kommer bli nyttigt här och jag tror även Leicester försöker få ordning på sin. Vi har en tight tillställning att vänta där det kan gå åt vilket håll som helst i slutändan. 12 & Under 2,5!

Match 2: Manchester City – Fulham | Speltips: 1 & Över + Under 2,5

Manchester City spikas på Big 9-kupongen när man får besök av nykomlingarna i Fulham. Lördagens största favorit skall dock inte spikas av i både 1X2 och Ö/U-marknaden. Ettan är såklart dundergiven oavsett vad Pep Guardiola har att tillgå. Men när det kommer till över/under 2,5 är det nog bra att ta bägge i och med Erling Haalands frågetecken, Pep Guardiolas ständiga tjat om trötta spelare och Fulhams vilja att få ordning på defensiven och stänga igen hyfsat här. 1 & Ö/U skall räcka för en grön bock på Etihad!

Match 3: Wolves – Brighton | Speltips: X2 & Över + Under 2,5

Wolverhampton är under rejäl press. En nästjumbo-plats i Premier League är inte riktigt vad man hade räknat med inför säsongen efter 13 omgångar spelade. Det är trots allt en hel del landslagsspelare i den här truppen som snart skall iväg och kriga om guld för Portugal. Matheus Nunes har varit en frisk fläkt, Ruben Neves är som vanligt hemmalagets bäste spelare och sedan har vi rutinen i spanjoren Diego Costa, som dessvärre är avstängd här efter skallningen senast. På andra sidan hittar vi ett Brighton som verkligen hittade rätt mot Chelsea senast. Ett resultat och en prestation som man utan tvekan kommer bygga vidare på och därför är det värt att stryka ettan i det här mötet. Leandro Trossard är i toppform – avgör igen.

Match 4: Leeds – Bournemouth | Speltips: X2 & Över + Under 2,5

Överskatta inte Leeds form endast för deras seger mot Liverpool senast. Vi alla vet hur det står till i Liverpool-lägret för tillfället och att en skräll mycket väl kan komma i det skicket. Utan att ta ifrån Leeds en fin prestation så är det ingenting som man kommer upprepa speciellt många gånger. Hoppet ligger fortsatt hos Rodrigo, Harrison och Sinisterra – en trio som inte alls går att lita på i längden. Patrick Bamford kan vi stryka, den karriären kan vara över på den här nivån och han har inte alls hittat tillbaka efter skadorna. Här kommer jag ta bort ettan och hoppas på en knall under Elland Roads tak. Bournemouth gjorde en väldigt stark match mot Tottenham förra helgen och här är även Dominic Solanke tillbaka fullt.

Match 5: Nottingham – Brentford | Speltips: Wildcard

Helgens Wildcard hittar vi här. Nottingham och Brentford visar inget övertygande spel just nu och då är det svårt att sia om dessa två. Hemmalaget, tillika nykomlingarna, är svårspelade när det stämmer och gästerna utan form är inget att hålla i handen. Vart står man i dagsläget? Oklar fråga, men wildcard-alternativet är givet.

Match 6: Atalanta – Napoli | Speltips: 2 & Över 2,5

Vi reser ifrån England och beger oss till varmare breddgrader och närmare bestämt Glenn Strömbergs Bergamo. Atalanta och Napoli är Italiens bästa lag såhär långt in på säsongen. Här skall det understrykas att gästerna för dagen kanske är Europas bästa lag – åtminstone har man varit det under senaste månaderna. I veckan förlorade man mötet med Liverpool i Champions League, ett ganska oviktigt möte med tanke på att bägge lagen var klara för slutspel sedan tidigare. Kvaratskhelia, Osimhen, Raspadori och allt vad stjärnorna heter som ersatt förra årets stjärnor har verkligen levererat. Jag tror att Napoli visar klass här och drar ifrån i Serie A-toppen.

Match 7: Milan – Spezia | Speltips: 1 & Över + Under 2,5

Vi stannar i Serie A-toppen när Milan spelar sitt helgmöte mot Spezia under lördagen. Här är nästa spik som tar emot, för det är nämligen så att hemmalaget och storklubben är högt betrodda i både odds och procent här. Rimligt nog, men självklart måste vi få med lite värde i spelet även här. Ettan spikas, men sedan följer både över- och underspel. Spezia är ett bottenlag som har svårigheter mot topplagen den här säsongen och som sällan skräller sig till segrar på resande fot i den här typen av matcher. Milan har endast förlorat en hemmamatch i Serie A den här säsongen och bör kunna förlänga den sviten efter veckans starka prestation mot Salzburg.

Match 8: Celta Vigo – Osasuna | Speltips: 12 & Över + Under 2,5

Från Serie A till La Liga på ett klick. Här kommer kupongens finaste drag när Celta Vigo får besök av formstarka och mycket svårslagna Osasuna på Balaidos. Osasuna är visserligen väldigt mycket starkare på hemmaplan, men skall kunna ta poäng i det här mötet också. Celta Vigo har sin spets i Iago Aspas och brukar gå att lita på i den här typen av möten, men idag är det annorlunda. Celta läcker tungt i defensiven och är alldeles för beroende av Aspas framåt. Osasuna i sin tur är väldigt starka i sin defensiv – bara Barcelona och Betis är bättre. Här kommer gubbarna i tipsaffärerna gå hårt för ettan, men sanningen är att tvåan MÅSTE med.

Match 9: Barcelona – Almeria | Speltips: 1 & Över 2,5

Nästa enorma favorit in på kupongen är Barcelona. Ett Barcelona som roterade hårt i Champions League-mötet med Viktoria Plzen i veckan. Barca floppade rejält i CL-gruppspelet den här säsongen och kommer få slåss i Europa League resterande del av säsongen. I LaLiga går man starkt och siktar återigen mot en trepoängare. Med en utvilad trupp och spelare som återkommer in i startelvan kommer man kunna utnyttja klasskillnaden ner till Almeria. En säker och stor seger på Camp Nou är att räkna med. Spika av och avsluta kupongen!

Antal rader: 512 | Spelstopp: Lördag kl. 15.59

✅ KUPONGENS SÄKRA: Manchester City

Pep Guardiola roterade kraftigt i veckans möte med Sevilla. Här kommer man därför utvilade och det enda frågetecknet man har är Erling Haaland. Oavsett med eller utan norrmannen kommer man segra i hemmamötet med nykomlingen Fulham.

⚠️ KUPONGENS SKRÄLL: Osasuna

För undertecknad är inte detta en skräll. Kupongens chansning hittar vi i Celta Vigos möte med Osasuna. Gästerna står under torsdagen i låga 10% och det vore helt otroligt om vi håller oss under 20%. Osasuna är defensivt starka och håller bra klass framåt mot ett Celta Vigo som har problem i defensiven.

🃏 KUPONGENS WILDCARD: Nottingham – Brentford

Ett ovisst hemmalag i Nottingham som blandar och ger i sina prestationer. Brentford hittar ingen dagsform och Ivan Toney hittar inte nätet för tillfället. Det blir ett kanonval av wildcard här.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se