Efter mängder av favoritsegrar senaste veckorna är det nu dags att fälla någon. Big 9-kupongen den här helgen bjuder på flera intressanta matcher!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Liverpool – Tottenham | Speltips: 12 & Över 2,5

Omgångens första drag hittar redan i den första matchen. Liverpool kvalificerade sig för Champions League-final i veckan och gick all in där. Nu förväntas Jurgen Klopp rotera en aning och oavsett hur mycket det betyder eller ej så är det åtminstone något. Tottenham (6%) lockar något enormt och fäller vi ett titeljagande Liverpool här har vi chans på jackpoten. Värt att ha med i tankarna, men glöm för guds skull inte den högt klickade ettan. Liverpool ser oslagbara ut för tillfället och kan likaväl gå ut och köra över Spurs.

Match 2: Brighton – Manchester United | Speltips: 1X & Över + Under 2,5

Graham Potter och Brighton siktar mot topp 10-placeringen. Hemma på Community Stadium brukar man vara relativt svårslagna och Manchester United, som gäster, är absolut inget lag att hålla i handen här. Snarare tvärtom, här väljer undertecknad att gå emot Cristiano Ronaldo och company. Hemmalaget kommer likt gästerna från en 3-0 seger. Skrällvarning deluxe trots att Manchester United verkar ha fått igång Ronaldo på nytt. Den ojämna formen går dock att ta på och med avbräck och osäkerhet på spelare som Paul Pogba, Luke Shaw, Jadon Sancho, Harry Maguire och Aaron Wan-Bissaka är det värt att tänka om. Skippa tvåan och gå för värdet åt vänster.

Match 3: Burnley – Aston Villa | Speltips: 12 & Över + Under 2,5

Burnley ser ut att säkra kontraktet i Premier League den här säsongen. Tre raka segrar talar åtminstone för det när det endast återstår fyra omgångar. Men ännu är det inte spikat i sten och en förlust, medans Everton och Leeds segrar, hade strykt deras fina upphämtning snabbt. Under lördagens kupong gästar Steven Gerrards Aston Villa, vilket absolut inte är någon lätt uppgift för The Clarets. Senast lagen möttes blev det en väldigt sevärd och målrik match – mycket tack vare dagens bortalag och deras filosofi. Nu hoppas vi på en liknande match då överspelet erbjuder värde. Fyll på så gott ni kan!

Match 4: Chelsea – Wolverhampton | Speltips: 1X & Under 2,5

Här skall det fällas favoriter. Chelsea (82%) står alldeles för högt i min smak och efter att klubben åkt ut Champions League-slutspelet har det inte varit positiva prestationer. Nu är det mer eller mindre nya problem varje vecka och då är det inte helt fel att snegla mot Wolverhampton-sidan i det här mötet. Wolves gästar Stamford Bridge med målet att ta poäng och närma sig europaplats. Då övriga matcher på kupongen behöver täckning nöjer jag mig med 1X här, men tar även med 2:an på större system. Lägger även till att Wolverhampton kryssat två raka möten med Chelsea, efter att man i december 2020 vann mötet.

Match 5: Brentford – Southampton | Speltips: 1 & Under 2,5

Kupongens spik enligt undertecknad. Brentford har visat upp en hel ny sida efter att Christian Eriksen anlände. Manchester United-mötet senast vill man glömma snabbt och blickar hellre mot tidigare resultat den senaste tiden. Brentford har stora möjligheter att fortsätta på det här spåret och jag tror man kan summera deras säsong med en väldigt lyckad säsongsavslutning. Här kommer dessutom bortasvaga och utcheckade Southampton på besök. Hemma på Community Stadium har man varit starka med fyra nollor och bara en förlust på de fem senaste. Vi spikar ettan och underspelet!

Match 6: Hertha Berlin – Mainz 05 | Speltips: Wildcard

Väldigt oviss match i tyska Bundesliga. Klicka i Wildcard och gå vidare.

Match 7: Sassuolo – Udinese | Speltips: 12 & Över 2,5

Kupongens mest underskattade drabbning hittar vi här. Det här är en match som kommer bli underhållande och betala för entrépengen. Både Sassuolo och Udinese har varit på målfester senaste tiden och gör en sällan besviken om man gillar High Chaparral. I hemmalaget hittar vi offensiv spets i Raspadori, Scamacca, Traore och italienska landslagsmannen Berardi medans Udinese svarar med Deulofeu och Success bland annat. Överspelet är spikat i sten och jag skulle bli väldigt förvånad om det här slutar med ett kryss. 1, 2 & över!

Match 8: Athletic Bilbao – Valencia | Speltips: 1X & Under 2,5

Athletic Bilbao är en storfavorit som man hade velat fälla, men med förutsättningarna inför lördagens möte mot Valencia är det svårt. Senast slog man Atletico Madrid med besked och här skall man återigen ha goda möjligheter till tre poäng i jakten på europaplats. Valencia har en hel del kvalitet i sitt lag, men ser ut att ha checkat ut för den här säsongen. Med det sagt, så måste ettan med på samtliga kuponger men snegla åtminstone åt krysset här. Att fälla Bilbao-klubben hade varit lysande.

Match 9: Real Betis – Barcelona | Speltips: 1X & Under 2,5