Boostad spänning med höga odds hos Bethard, hur låter det inför lördagens matcher i EM? Bra tycker vi, följ stegen nedanför för att ta del av erbjudandet!

1. Registrera dig

Registera dig enkelt via BankID

Det är viktigt att du använder vår kampanjlänk för att kunna ta del av erbjudandet

2. Välj bonus

Bonusen är endast tillgänglig för nya kunder

Endast ett konto och bonus är tillåten per person

3. Gör insättning

Spela på ett valfritt spel från lördagens matcher

Bonus och insättning måste omsättas 15x med minimum oddset 1.90

Bra att veta: Minsta insättning för bonusen är 100 kr, medans max bonus är 500 kr.

Lördagens matcher i EM

Fotbollsfesten i Tyskland rullar vidare och under lördagen laddar vi för tre väldigt intressanta matcher. Bethard har gett oss förutsättningarna att maxa helgen och erbjudandet går att ta del av via våra länkar i inlägget. Nedanför listar vi matcherna med en kort kommentar.

Georgien – Tjeckien: 

Två förlorare inleder lördagens EM-schema. Tjeckien förlorade mot Portugal medans Georgien blev överkörda av Turkiet till slut. Nu är det bara tre poäng som gäller och pressen ligger givetvis på Tjeckien, som blir stora favoriter i det här mötet. Georgien klassas som mästerskapets svagaste lag och skall inte ta en poäng i den här gruppen om man skall tro förhandstipsen. Här har vi en tänkbar spik till er som gillar det.

Turkiet – Portugal: 

Visst, ett pressat Belgien mot Rumänien väntar som kvällsmatch men frågan är om inte Turkiet-Portugal stjäl alla rubriker inför dagen. Det här kan bli något riktigt bra och det är bara att slå sig ner. Ungtupparna levererade verkligen för Turkiet i premiärmatchen medans Portugal ser väldigt stabila och starka ut överlag. Vad får vi för matchbild här och kan turkarna hota guldkandidaten med en pånyttfödd Cristiano Ronaldo i laget?

Belgien – Rumänien: 

Belgarna förlorade premiärmatchen mot Slovakien och fiasko-stämpeln är där direkt. Kevin de Bruyne, Romelu Lukaku och stjärnorna i Red Devils måste upp på nivån som krävs här. Rumänien startade mästerskapet på helt rätt sätt och körde över Ukraina, något oväntat men nu vet vi vad rumänerna har i fickan. Kan man göra om Slovakiens bedrift och sno poäng av Belgien? Vi får se, men räkna med ett desperat Belgien i det här mötet.

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.