Vi kan tillsammans med Bethard boosta spänningen inför måndagens matcher i EM. Följ med och se hur du går till väga för att utnyttja erbjudandet!

1. Registrera dig

Signa upp på Bethard.com

2. Välj bonus

Utnyttja bonusen som passar dig bäst!

3. Gör insättning

Minsta insättning 100 kr

Bra att veta: Erbjudandet gäller endast nya kunder hos Bethard!

Dagens matcher i EM

Sommarens stora höjdpunkt rullar vidare och nästa grupp in i turneringen är Grupp E, där Rumänien, Ukraina, Belgien och Slovakien befinner sig. Även guldkandidaten Frankrike kliver in under måndagskvällen.

Rumänien – Ukraina: 

Vart står dessa två lagen? Tidig nyckelmatch för bägge lagen då Belgien och Slovakien är återstående motståndare. Ukraina har en högintressant offensiv där Oleksandr Zinchenko bygger grunden till Mykhailo Mudryk och Artem Dovbyk, som vann skytteligan i spanska LaLiga för sitt klubblag Girona den gångna klubblagssäsongen. Utöver den spetsen är det två landslag som många vill se vart man står innan man uttalar sig alldeles för mycket.

Belgien – Slovakien: 

Belgarna med Romelu Lukaku och Kevin de Bruyne i täten kliver in i turneringen. Här har vi en potentiell outsider längre fram i turneringen. Landslaget har lottats med en tacksam resa fram till slutspelet. Här blir man gigantiska favoriter även i premiärmatchen mot Slovakien och det med rätta. Offensiven är i fokus när man kliver in i turneringen. Den gyllene generationen är förbi, men underskatta inte upplagan med jokrar som Jeremy Doku och Leonard Trossard.

Österrike – Frankrike: 

Undertecknad har Frankrike som guldfavorit och det eftersom man har en otrolig bredd. Spetsen finns i Kylian Mbappe och han får såklart flest blickar emot sig den här måndagskvällen. Fransmännen blir storfavoriter i gruppens första uppgift där Österrike, utan David Alaba uttagen, väntar och då blir förutsättningarna tuffa mot det här motståndet. Frankrike har alla möjligheter att följa upp de förväntningar och krav som finns.

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.