Till avslutningen av åttondelsfinalerna i EM har Nya Expekt boostat sin välkomstbonus från 1500 kr som det tidigare var till hela 2000 kr i matchat gratisspel för nya kunder! Se informationen nedan för att ta del av erbjudandet.

1. Snabb registrering

Verifiera dig med BankID för snabb registrering via vår länk.

2. Gör en insättning

Gör en insättning på minst 100 kr. Erbjudandet gäller endast för EM-matcher.

3. Få 100% i bonus

Få ett matchat gratisspel upp till 2000 kr, utan omsättningskrav!

Bra att veta: Erbjudandet gäller endast nya kunder hos Nya Expekt!

Åttondelsfinalerna går mot sitt slut

Sista dagen av åttondelsfinaler är här, och vad passar då bättre än en välkomsbonus hos Nya Expekt med ett matchat gratisspel hela vägen upp till 2000 kr!

Rumänien – Nederländerna

Nederländerna kliver givetvis in som rätt stor favorit i denna åttondelsfinal, men Rumänien är inte att underskatta. Man har gjort imponerande insatser under detta EM, mer specifikt när man besegrade Ukraina med 3-0 i premiären. Nederländerna sitter dock på en hel del spets som ska kunna såra Rumänien, så det blir spännande att se åt vilket håll denna match tar vägen.

Österrike – Turkiet

Österrike har varit ett av landslagen som imponerat mest hittills detta mästerskap. Segrar mot både Polen och Nederländerna i de två avslutande matcherna av gruppspelet och man sitter på ett kollektiv som ser extremt starkt ut. Turkiet blandade och gav unnder gruppspelet, men man spelar en fotboll som ofta bjuder upp till roliga matcher, och jag förväntar mig inget annorlunda här.

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.