Speltips CHL

  1. Speltips
  2. /
Champions Hockey League Författare: 2020-09-28T16:08:18+02:00

Champions Hockey League – hockeyns motsvarighet till fotbollens Champions League. Inte riktigt samma status, men turneringen tar stora steg i utvecklingen för varje säsong som går. Ta del av välgrundade speltips för CHL hos oss varje månad!

Load More Posts

Spelbolag med odds på CHL

Unibet logo

 100 kr gratisspel

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Få 100 kr i gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Enormt spelutbud och liveodds

  • Läs mer om Unibet
Till Unibet
Betfair logo

Spela för 100 kr – Få 100 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Minsta odds 1.5

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Stort spelutbud och höga odds

  • Läs mer om Betfair
Till Betfair

Speltips för CHL

Ta del av speltips för CHL hos oss på speltips.se! Hos oss kan du i varje omgång ta del av åtminstone ett tips från turneringen. Oftast dukar vi fram speltips för de svenska lagen i turneringen, då det är där våra rekare har absolut bäst koll. De ger dig välgrundad statistik och djupgående analyser om varför du ska spela på ett visst vad. Det är självfallet helt gratis att ta del av speltips för CHL.

Vanligaste att spela på

Det absolut vanligaste att spela på i ishockey är vem som vinner matchen, men det går även att spela på vem som gör flest mål, hur många antal mål det görs i en match eller vem som blir målskytt. Det finns även ett bra utbud av specialspel, exempelvis vem som blir målskytt eller gör poäng (mål/assist). Spelbolagen har på senare år vässat sina marknader och idag kan man även ta del av riktigt heta specialare, såsom antalet mål i powerplay eller antalet utvisningsminuter i matchen.

Historien om Champions Hockey League

Turneringen är relativt nystartad. Den grundades av 26 klubbar, 6 ligor och Internationella ishockeyförbundet och startade säsongen 2014/2015. Dessförinnan hette den European Trophy, men då sågs den mest som en försäsongsturnering som skulle vara underhållande för klubbarna. Från och med säsongen 15/16 utökades antalet lag från 44 till 48 och idag växer ligan mer och mer för varje säsong som går.

Champions Hockey League idag

Idag består turneringen av 48 lag, fördelat på sexton olika grupper, där de 32 bästa lagen (ettor och tvåor) går vidare till sextondelsfinal. Gruppspelet spelas under klubbarna respektiver försäsonger, medan slutspelet pågår under klubbarnas seriespel. Champions Hockey League har fått ett större kommersiellt fäste på senare år, och ligan blir allt mer populär för varje säsong. I takt med att populariteten ökat så har även spelbolagen valt att erbjuda allt fler marknader och odds på CHL.

Kommande matcher i CHL