Speltips Confederations Cup

  1. Speltips
  2. /
Confederations Cup Författare: 2021-11-02T16:13:20+01:00

Confederations Cup är turneringen som utser mästarnas mästare – samtliga kontinentala mästerskapens vinnare gör upp. Turneringen har vuxit ut till en högintressant värdemätare inför kommande sommars världsmästerskap, och här på speltips kan ni ta del av grymma speltips inför Confederations Cup. Alla våra betting tips är givetvis utan kostnad.

Spelbolag med odds på Confederations Cup

Speltips för Confederations Cup

Speltips.se erbjuder dig som användare av våra tjänster vassa speltips och senaste nytt med betydelse för matcherna. Våra skickliga experter ser till att göra din bettingupplevelse bättre. Vart fjärde år spelas Confederations Cup, eller ”för-VM” som man kan kalla det. Under turneringens gång kan vi erbjuda ett flertalet speltips från Confederations Cup, skriva av våra insatta experter. Alla våra betting tips för Confederations Cup är helt utan kostnad, och kommer med djupgående analyser och senaste nytt från turneringen. Självklart får ni även marknadens bästa odds när ni tar del av våra speltips för Confederations Cup.

Turneringens popularitet

Confederations Cup är en turnering som fungerar som ett slags för-VM, då turneringen spelas i det land som arrangerar VM året därpå. Intresset för turneringen har blivit allt större med åren och idag ses turneringen inte bara som en avstämmare på formen inför kommande sommars VM, utan även som ett skyltfönster kommersiellt i media. I Sverige har mästerskapet sänts utav SVT de senaste upplagorna, vilket naturligtvis bidragit till ett skyhögt svenskt intresse och ett ökat tittarantal. Ur ett bettingperspektiv har allt fler spelbolag valt att utvidga sina vingar och erbjuda ett kraftigt ökat utbud av marknader under turneringen. Hos oss op speltips.se tar du del av grymma speltips för Confederations Cup, med fina analyser och senaste nytt från turneringen.

Confederations Cups historia

Confederations Cup grundades först 1992 under namnet King Fahd Cup. Till en början var turneringen avsedd att utse en mästare bland de regerande kontinentalmästarna. 1997 tog FIFA över arrangörskapet och sedan dess har turneringen kommit att växa rejält. Det var också detta år som turneringens nuvarande format med 8 lag instiftades. Sedan 2005 äger turneringen rum året innan världsmästerskapen i arrangerande land och har därmed kommit att kallas ”för-VM”. Flest titlar i turneringen har Brasilien, som kammat hem guldet vid fyra tillfällen.

Så ser Confederations Cup ut idag

Idag är Confederations Cup en relativt högaktad internationell turnering för landslag. Respektive kontinentmästare deltar tillsammans med regerande världsmästaren och kommande värdland för VM. I 2017 års upplaga blev det Tyskland som stod som segrare efter en högintressant final mot Chile. På tredje plats kom regerande europamästaren Portugal och på fjärde plats kom Mexiko. Nästa upplaga av Confederations Cup spelas 2021 i Qatar.