Speltips Coupe De France

  1. Speltips
  2. /
Coupe De France Författare: 2021-11-02T16:17:48+01:00

Coupe de France är den största nationella cupen inom fransk fotboll. Här tävlar de allra bästa franska klubbarna mot de mindre etablerade amatörklubbarna. På speltips.se kan du under hela cupens gång ta del av ett antal speltips för franska cupen och försöka dryga ut spelkassan. Alla våra speltips för Coupe de France är helt gratis.

Spelbolag med odds på Coupe de France

Speltips för Coupe De France

Speltips.se är en av de största aktörerna inom speltipsmarknaden i Sverige. Vi erbjuder ett brett och varierat utbud av speltips från nationella och internationella fotbollsligor och cuper. Coupe de France är den största cupen inom fransk fotboll och vi erbjuder ett antal speltips från Coupe de France inför varje omgång. Den här turneringen har på senare år tenderat att bjuda på en hel del skrällar och smällkarameller. Lyckligtvis har våra insatta experter stenhård koll på fransk fotboll, och utöver speltips från franska cupen kan ni även förvänta er djupgående analyser och senaste nytt från den franska fotbollen.

Turneringens popularitet

Coupe de France är Frankrikes största och mest prestigefyllda nationella fotbollscup, strax före Coupe de la Ligue som är den franska ligacupen. Intresset för Coupe de France är därmed stort och många lag går in helhjärtat för att vinna den. Dessutom är det en chans för lite mindre lag från lägre divisioner att mäta krafterna med de stora jättarna, vilket spär på intresset ytterligare. Genom åren har den franska cupen bjudit på en hel del smällar, därför gör våra skribenter en noggrann och djupgående research innan de dukar fram de bästa betting tipsen från Coupe de France varje säsong.

Coupe De Frances historia

Coupe de France hölls för första gången 1917-18 under ledning av föregångaren till Franska fotbollsförbundet, French Interfederal Committee. Idén om cupen fördes fram av förbundets generalsekreterare Henri Delaunay. Sedan dess har cupen fortskridit varje år och firade för inte så länge sedan sitt 100-årsjubileum. Mesta mästare i cupen är Paris Saint-Germain, som är regerande mästare och som kammat hem cupen hela 13 gånger sammanlagt.

Coupe De France idag

Idag är Coupe de France som sagt den största cupen i fransk fotboll. Hela 8500 klubblag beräknas delta i cupen varje säsong då den bjuder in såväl professionella som amatörlag. Systemet är formerat som så att de mindre lagen får lite fördelar gentemot de bättre klubbarna i form av hemmaplansfördel, något som kritiserats av de professionella klubbarna. Regerande mästare i cupen är Paris Saint-Germain som vunnit turneringen hela 13 gånger genom tiderna. På senare år har mindre klubbar verkligen tagit för sig allt mer i turneringen, då allt fler skrällar avlöst varandra.