Nästa glädjebesked på vägen mot en ljusare vardag. Den engelska fotbollen har publik på två matcher redan i april. FA kommer att testa publik på två cupmatcher.

Cupmötena Manchester City mot Tottenham och Leicester mot Southampton kommer att ha publik. Detta meddelar FA på söndagseftermiddagen. Nu var det ett tag sedan det var publik på fotbollsmatcher igen men redan i april testar man igen. FA-cup- och ligacupmötena vi nyss nämnde kommer att ha 8000 respektive 4000 åskådare på plats. Ett stort glädjebesked för samtliga inblandade men framförallt fotbollsvärlden, som i och med detta tar ett steg mot en mer normal vardag. Här är åskådarantalen på matcherna.

  • Leicester – Southampton: 4000 åskådare
  • Manchester City – Tottenham: 8000 åskådare

Slutspel i cuperna

Säsongen i England drar ihop sig och det här är ett stort glädjebesked för engelska supportrar. Det öppnas för publik på två cupmöten i april och det är ett steg framåt för samtliga. FA-cupmötet samt semifinalen mellan Leicester och Southampton är ett av mötena samt ligacupfinalen mellan Manchester City och Tottenham, som kan bli något alldeles extra och kanske är den matchen som avgör Jose Mourinhos framtid i Londonklubben. Det blir hur som helst en mycket intressant avslutning i de engelska ligor- och cuperna.

Båda matcherna spelas på Wembley i april. Båda lagens supportrar kommer att få gå, men personal från sjukhus och liknande prioriteras på många av platserna som en hyllning till jobbet man gjort.